Teme o mladim igračima i reprezentacijama
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jako lepo bilo danas. Mrtav sam umoran. Izasao iz kuce u 9 ujutru i vratio se pre pola sata, ali vredelo je. Malo me je nerviralo sto nisam mogao da gledam sve utakmice do kraja nego sam morao da pravim odabir posto su utakmice pocinjale na svakih 45 minuta, tako da sam na nekih gledao samo po jedno poluvreme bilo prvo, bilo drugo. Okacicu sutra ujutru kompletne utiske, dosta sam toga zapisao.

EDIT: Da sam znao koje sudije sude Buducnost-Zemun gledao bih tu utakmicu celu, jebes Zvezdu i Insep :dance:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Jako lepo bilo danas. Mrtav sam umoran. Izasao iz kuce u 9 ujutru i vratio se pre pola sata, ali vredelo je. Malo me je nerviralo sto nisam mogao da gledam sve utakmice do kraja nego sam morao da pravim odabir posto su utakmice pocinjale na svakih 45 minuta, tako da sam na nekih gledao samo po jedno poluvreme bilo prvo, bilo drugo. Okacicu sutra ujutru kompletne utiske, dosta sam toga zapisao.

EDIT: Da sam znao koje sudije sude Buducnost-Zemun gledao bih tu utakmicu celu, jebes Zvezdu i Insep :dance:
Cuo sam da je jebeno doci do basket sitija pa cak i kada dodjes tamo moras da prolazis kroz neka dvorista i slicno. Tako da cestitke sto si ispratio turnir.
Interesuje me jesu li crnci iz Insepa vec fizicki dominantniji u odnosu na nase igrace pre svega u snazi, izdrzljvosti i skoku?
Korisnikov avatar
By Lepus
Turnir je zavrsen ocekivano. Zvezdini juniori su osvojili lako. Po kretanju rezultata, samo su u finalu imali male poteskoce. Valjda je neko od forumasa isao gledati pa da nam prenese utiske.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Veruj mi, finale je bilo sve samo ne lako, bilo je tesko mucenje... Ispisasacu sve utiske, taman sam zavrsio sa prvim danom pa cu da objavim na blogu kad sve bude gotovo. Do sutra uvece ce sigurno biti objavljeno, a nadam se da cu stici vec ujutru da zavrsim.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Voleo bih da mi neko od vas upucenijih kaze nesto o Vojislavu Stojanovicu? Vidim po statistici je na svakoj bio jedan od najboljih pa me interesuje ima li tu kakvog ozbiljnijeg potencijala ili je malo krupniji od ostalih pa na osnovu zrelijih fizikalija ima dobar ucinak? Unapred zahvalan.
@ Karabu dodaj par recenica vezanih za ovaj moj post u taj izvestaj :)
Korisnikov avatar
By Karaburac
Obradicu skoro sve nase igrace na turniru, neke manje, neke vise. Jbg, iskreno nisam bas na sve podjednako obracao paznju... Spomenucu i par stranaca koji to zasluzuju. Centar INSEP-a Svonk, nisam sad siguran kako se pise tacno prezime, je objasnio neke stvari u finalu. Decko je prototip modernog centra sa gradjom africkog Zulu ratnika. Lupio je par tako monstruoznih blokada da je to bilo strasno. Sedeo sam danas pored Simanica, decko je toliko mrsav da uopste ne deluje kao da ima 210... Stojanovic je pogadjao kad je trebalo, mora mu se to priznati, ali fali mi tu neka lakoca pokreta.

Napisacu sve sto sam zapazio, neke stvari sam piskarao i na samim utakmicama da ne bih zaboravio pa me pomesali sa skautom. :lol: Inace planirao sa, svako vece da objavim sta sam gledao, ali kad sam krenuo da pisem utiske sa prvog dana, video sam da to nece ici tako lako...
Korisnikov avatar
By Lepus
Finale sam pratio na livescore-u do srediti druge cetvrtine, pa sam zaspao. Tek na kraju sam vidio rezultat.

Pretpostavio sam da si ti isao gledati. Nadam se pozitivnom izvjestaju sto se tice nasih (srpskih) talenata.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Juniorke: Partizan- R.Korać 61:71

Juniorke Radivoja Koraća ostvarile su još jednu pobedu protiv vršnjakinja iz Partizana i time obezbedile drugo mesto u ovogodišnjem takmičenju u okviru kvalitetne lige Beograda.

Tokom celog susreta Korać je održavao prednost od desetak poena razlike da bi na 3 minuta do kraja utakmice juniorke Partizana uspele da se približile na minus od 6 poena (59:65) i učine završnicu susreta neizvesnom. Ipak zahvaljujući dobroj odbrani i donekle brzopletosti igračica Partizana u napadu (4 izgubljene lopte, bez šuta), juniorke Koraća su sa linije slobodnih bacanja do kraja susreta potvrdile pobedu ostvarile osmi trijumf u ovom takmičenju.

Partizan- R.Korać 61:71 (15:22,10:15, 18:18,18:16)

Partizan: Miletić 1, Dragaš, Petričić 6, Dimitrijević 11, Luković 7, Anđelković 10, Dimitrijević A., Marković 15, Radosavljević, Maričić 9, Ćirimanović 2, Vujović.

Radivoj Korać: Stamenković, Rodić 10, Kovačević 9, Spajić, Spasojević 8, Mandić 25, Petrović A., Sinđelić 5, Petrović I.10, Bojat, Jović D., Jović M. 4.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 364
Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]

KK Partizan 2026/27.

Nepopularno mišljenje, ali ako imamo Tansko[…]