Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
И ја сам одушевљен. Колико Јокић разуме игру то је за неповеровати... Оно кад је у зонској одбрани објашњавао Дангуби где треба да стоји... Банане "са земље" бет скока... Мајсторски... :clap:

Почело судијско кењање... Пушите смарачи...
Korisnikov avatar
By kontrabas
ја само чекам када ће судијска тројка почети да краде. :think:

почело је. мега не може да изнуди фаул осим ако звездини играчи не направе от прилике 2-3. нисам тамо, иначе бих викао ”лопови, лопови”. што рече дон сале, некад су овакве крађе биле непојмиве а данас свакодневница. па се онда питамо зашто нам шкрип у кошарци. сетимо се фудбала.
Korisnikov avatar
By MileBL
kontrabas napisao:ја само чекам када ће судијска тројка почети да краде. :think:

почело је. мега не може да изнуди фаул осим ако звездини играчи не направе от прилике 2-3. нисам тамо, иначе бих викао ”лопови, лопови”. што рече дон сале, некад су овакве крађе биле непојмиве а данас свакодневница. па се онда питамо зашто нам шкрип у кошарци. сетимо се фудбала.
Jel mislis da kup treba da osvoji menadzerski klub?
Korisnikov avatar
By Vuk
Nemojmo o sudjenju bar dok traje tekma. Ima greska, ali mnogo bolja odbrana je razlog povratka Zvezde, a ne sudijsko navlacenje. A i klinci trenutno ne mogu da uhvate nijednu loptu.
Korisnikov avatar
By lowone
Jokica ocekujem na svetskom prvenstvu na leto, momak igra mozgom, naklon do poda...Normalno u drugoj cetvrtini "nema faula za Megu"... :?
Korisnikov avatar
By Kure
Куп треба да освоји бољи клуб.
Да ли је он менаџерски или политичко-мафијашки мање је битно.

'Есам вас боранијо... Ајде мало препуцавање...
Korisnikov avatar
By Lepus
Ja stvarno ne shvatam ljude koji i pored ovako dobre utakmice nadju shodno da samo o sudjenju pricaju?!
Korisnikov avatar
By Mutinjo
MileBL napisao:
kontrabas napisao:ја само чекам када ће судијска тројка почети да краде. :think:

Jel mislis da kup treba da osvoji menadzerski klub?
Kakav si ti car, ja sam odusevljen :liar:
Korisnikov avatar
By kontrabas
Vuk napisao:Nemojmo o sudjenju bar dok traje tekma. Ima greska, ali mnogo bolja odbrana je razlog povratka Zvezde, a ne sudijsko navlacenje. A i klinci trenutno ne mogu da uhvate nijednu loptu.
то је зато што је звезди код офанзивног скока допуштен грчкоримски стил рвања. то тако не би смело бити. но, много горе је што критеријум није устаљен него га судије мењају током утакмице. као на неки дозив.

куре објаснио. није готивно да победи клуб са бољим везама, него бољи тим. зато судије немају ту шта да тразе. не игра се та игра због њих; све би их ја отерао у забелу.
Poslednja izmena od kontrabas u Ned Feb 09, 2014 9:21 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 20

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]