Почело судијско кењање... Пушите смарачи...

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički

sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.
kontrabas napisao:ја само чекам када ће судијска тројка почети да краде.Jel mislis da kup treba da osvoji menadzerski klub?
почело је. мега не може да изнуди фаул осим ако звездини играчи не направе от прилике 2-3. нисам тамо, иначе бих викао ”лопови, лопови”. што рече дон сале, некад су овакве крађе биле непојмиве а данас свакодневница. па се онда питамо зашто нам шкрип у кошарци. сетимо се фудбала.
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Možete da odete u veći klub za veći novac, ali ne možete da napredujete i zato mislim da nema boljeg mesta za mene od Partizana.

Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
MileBL napisao:Kakav si ti car, ja sam odusevljenkontrabas napisao:ја само чекам када ће судијска тројка почети да краде.Jel mislis da kup treba da osvoji menadzerski klub?
почело је. мега не може да изнуди фаул осим ако звездини играчи не направе от прилике 2-3. нисам тамо, иначе бих викао ”лопови, лопови”. што рече дон сале, некад су овакве крађе биле непојмиве а данас свакодневница. па се онда питамо зашто нам шкрип у кошарци. сетимо се фудбала.
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
Vuk napisao:Nemojmo o sudjenju bar dok traje tekma. Ima greska, ali mnogo bolja odbrana je razlog povratka Zvezde, a ne sudijsko navlacenje. A i klinci trenutno ne mogu da uhvate nijednu loptu.то је зато што је звезди код офанзивног скока допуштен грчкоримски стил рвања. то тако не би смело бити. но, много горе је што критеријум није устаљен него га судије мењају током утакмице. као на неки дозив.
sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]