- Sre Jul 26, 2017 5:23 pm
Stvarno neopjevana glupost. Pa svi ozbiljni klubovi sada rade punom parom, sad se lomi...
skeske napisao:To stoji...mada Radičević ne potpada pod grupu mladih igrača kakve Muta obično ignoriše...on je već sada za ovakav Partizan ime i ne bi Muta mogao da ga drži na klupi jer bi predstavljao investiciju kluba. Pre bi mogao da se podvede u kategoriju gotovog igrača kojem samo treba sezona u kojoj bi se isporomovisao, a Muta bi se posle hvalio kako ga je on stvorio kao igrača. Voleo bih da ga vidim u Partizanu, ali mislim da od toga nema ništa.djokonda napisao:Nije Muti strano da dovede starca da mu igra 35+ minuta...tako da je ovo o prostoru dosta diskutabilno...PASULJ PASULJ napisao:Mislim da je Radičević pod ugovorom.A i da nije preskup je on za Partizan.A i da nije, bez ljutnje, to bi mu bila stepenica nazad u karijeri.Ne bih se složio da je stepenica nazad...igrao bi Evrokup plus ABA ligu koja ima finu reputaciju kada je razvoj mladih igrača u pitanju (ja mislim da najviše evropskih igrača u NBA ide iz ABA lige). Mislim da bi mu dolazak u Partizan bio pametan potez...teško da bi negde drugde dobio prostor koji može da dobije u Partizanu, a da igra koliko-toliko jake utakmice.
Jel može neko da napiše koga za sada Partizan ima u roster-u?
Jomer napisao:fino prica ovaj pomocnik, nadam se da ce tako biti i na parketu, moramo da krenemo da prodajemo igrace, da stvaramo igrace, da vratimo sve ono sto smo bili generacijama, samo mi se tu ne uklapa ovaj obrad
Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]