Uglavnom su ostali sve rekli.
Postavimo stvari na sledeci. Yopic i Serbianhoops, imali ste nesporazume ali mozda je ovo sansa da na dalje budete ortaci. Ja sam se umladosti tukao sa ljudima pa bratimio. Malo ste se ogledali.
Napisacu par cinjenica koje ostaju posle svega:
1) Tema je i dalje tu, niko nece da je dira pa uvek postoji prostor da se napise novi post
2) Imamo potrebu da pisemo o kosarci pa i o ovim negativnim stavrima koje se u njoj desavaju. Nemoj da siromasimo forum i da neki momci ne budu u prilici da procitaju ono sto bi ovde moglo biti napisano, a nece biti zbog nekog razdvajanja
3) Yopic mi je brat, a Serbianhoops-a jako cenim. Apelujem na obojicu- NEMOJ DA MI RADITE OVO!
Brata ne mogu da izdam a ne zelim ni da Serbianhoops ode, ima puno toga da kaze i udje u krug forumske porodice. Bilo pa proslo, zajebatite taj post. Napisacu ja novi, napljuvacu sve pomenute u tom postu jos strasnije(samo mi dajte informacije

Konsultovacu i Flamenog da dopuni, da ulepsa

).
Neka pobedi kosarka i drugarstvo
P.S...Malopre sam se konektovao , procitao poruke i Like, post Saleta. Ceo dan sam bio u frci, inace bi se ranije ukljucio. Niko ovde nikoga ne tera, malo spustite loptu
P.S....Hops, da bih bio jasan do kraja. Ja forum bez Jopika ne mogu da zamislim. U Pitanju je vreme i druzenje. Pre mogu bez sebe da zamislim ovo mesto nego bez njega sa svom njegovom hirovitoscu u paketu. Upoznaj momke, jako te cene i mozete da budete odlicni drugari. Razmisli i o tome sta gube ljubitelji kosarke