Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Dakle po pozicijama bi to bilo

1) Andjelkovic, Kocovic, Simic, Peno, I. Djokovic
2) Aranitovic, Rakicevic, Carapic, R. Djokovic, Marinkovic
3) Popovic, Radanov, Lazarevic, Stojanovic
4) Kostic, Ostojic, Radovanovic, Simanic, Glisic, Pavlovic
5) Miladinovic, Kovacevic, Vucetic

Sta igra Dragovic?

Po meni van konkurencije:

1) Peno
2) Aranitovic, Marinkovic
3) Stojanovic
4) Simanic, Glisic
5) Miladinovic, Vucetic

Ostaje pitanje za ostatak ekipe, a mislim da ce tu najvise ulogu igrati to sta ce Radanov igrati u reprezentaciji posto on pokriva sve spoljne pozicije... Kako ja to vidim pored Aranitovica i Marinkovica tesko da ce minute dobijati na 2, tako da moze ili na 3 ili na 1 (koliko god ovo mozda cudno zvucalo). Ukoliko ga spuste skroz dole na pleja, onda sigurno ide jos jedno krilo (Lazarevic/Popovic) i jos jedan nizi igrac koji moze 1/2 da igra, najverovatnije R. Djokovic. U tom slucaju za Rakicevica nema mesta... Sa druge strane ukoliko se Radanov podigne na trojku kao rezerva Voji, onda se mora voditi jos jedan igrac na kecu uz Djokovica (pretpostavljam Ilija Djokovic, mada bih ja radije gledao Simica) i mislim da ne bi bilo potrebe voditi jos jedno krilo. Onda jos samo ostaje da se vidi ko ce biti peti visoki igrac jer je veliki rizik poci na bilo kakvo turnirsko takmicenje sa samo cetiri visoka.

Dopada mi se sto je dobar deo igraca mladji od 96'.
Korisnikov avatar
By Lepus
Mislim da Lazarevic nije upitan ni sekunde.
Korisnikov avatar
By miki
Dragovic igra cetvorku.

Sto se tice poslednjih 12 ima mnogo kombinacija.Licno bi voleo da vidim u timu bar nekog od dvojca Carapic/Popovic ali konkurencija na 2 i 3 je paklena.
Na pleju pored Pena ce verovatno ici Simic ili Djokovic.
Na kr. centru i centru svako moze da se nadje u 12.

Videcemo prosle godine na U18 Bucan je vodio skore celo '96 samo su tu bili Peno i Marinkovic od '97 videcemo da li ce se ove godine osloniti na mladje pre svega na '98 (Glisic,Simanic,Aranitovic).
Korisnikov avatar
By Karaburac
Cini mi se da prosle godine ni na prosirenom spisku nije bilo toliko mladjih igraca, evo sad sam izrovario siri spisak za u18 prosle godine:

1.
ĐOKOVIĆ ILIJa JAGODINA
2.
ČARAPIĆ UROŠ BORAC ČAČAK
3.
STARINČEVIĆ JOVAN ZEMUN
4.
ĆIRIĆ STEFAN MLADOST ČAČAK
5.
KOČOVIĆ NIKOLA MLADOST ČAČAK
6.
KARADŽIĆ VUK VRŠAC doo
7.
PAVLOVIĆ NIKOLA VRŠAC doo
8.
SIMIĆ STEFAN SMEDEREVO 1953
9.
POPOVIĆ MATIJA MEGA VIZURA BEOGRAD
10.
MATIĆ ANDRIJA MEGA VIZURA BEOGRAD
11.
ĐOKOVIĆ RADOVAN MEGA VIZURA BEOGRAD
12.
LAZAREVIĆ STEFAN CRVENA ZVEZDA TELEKOM
13.
OSTOJIĆ DANILO CRVENA ZVEZDA TELEKOM
14.
RADOVANOVIĆ MARKO CRVENA ZVEZDA TELEKOM
15.
VUČETIĆ VASILIJE SLOVENIJA
16.
KOVAČEVIĆ DEJAN NEMAČKA
17.
KOVAČEVIĆ DUŠAn SAD
18.
STOJANOVIĆ VUKAN SAD

EDIT: Na spisku nisu Peno i Marinkovic koji su iz mladje selekcije povedeni, ali znaci sem njih siri spisak je bio potpuno 96'.
Korisnikov avatar
By djokonda
Peno, I.Djoković, Radanov/R.Djokovic
Aranitović, Marinković
Stojanović, Lazarević
Glišić, Simanić
Miladinović, Vučetić

peti visoki možda Ostojić...ili Kovačević zbog visine...Dragovića ne znam, ali je verovatno pametan dečko čim ide na Harvard.
Korisnikov avatar
By djokonda
miki napisao:Dragovic igra cetvorku.

Sto se tice poslednjih 12 ima mnogo kombinacija.Licno bi voleo da vidim u timu bar nekog od dvojca Carapic/Popovic ali konkurencija na 2 i 3 je paklena.
Na pleju pored Pena ce verovatno ici Simic ili Djokovic.
Na kr. centru i centru svako moze da se nadje u 12.

Videcemo prosle godine na U18 Bucan je vodio skore celo '96 samo su tu bili Peno i Marinkovic od '97 videcemo da li ce se ove godine osloniti na mladje pre svega na '98 (Glisic,Simanic,Aranitovic).
prošle godine je 97.godište igralo U17 svetsko, tako da ima smisla što nije vodio više igrača iz tog godišta.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Odigrane prve dve pripremne utakmice

''Јуниорска репрезентација Србије, играчи до 19 година старости, у склопу припрема за Светско првенство које се од 27. јуна до 5, јула одржава у Грчкој, савалада је у првој контролној утакмици одиграној у дворани „Миленијум“ у Вршцу управо домаћина предстојећег плантераног шампионата: Србија – Грчка 70:66 (20:24, 15:19, 15:8, 20:15).

Изабраници селектора Александра Бућана нису блистали у првом делу игре, што је резултирало заостатком од осам поене (35:43). Међутим, у наставку сусрета репрезентативци заиграли су сјајно, колективном игром, чврстом одбраном и великом борбеношћу успели су да дођу до преокрета и победе која ће им пуно значити на плану самопоуздања у наставку припрема.

– Наша прва контролна утакмица у припремном периоду која нам је била неопходна да проверимо колико смо урадили до сада. Послужила нам је пре свега да се уиграмо и спроведемо одређене минијатуре које вежбамо на тренинзима. Игром, а пре свега победом сам задовољан, али се нећемо заваравати јер Грци су дошли без неколико најбољих играча који играју у плеј-офу домаћег првенства – истакао је Александар Бућан, селектор српских јуниора.

СРБИЈА: Павловић, Симић 19, Чарапић, Остојић 4, Поповић 7, Раданов 8, Ђоковић 8, Драговић 6, Радовановић 4, Вучетић 2, Миладиновић 10, Анђелковић 2.

ГРЧКА: Толиополос 2, Миледгиевиц 2, Моуратос 3, Икономопулос 1, Митоглу 13, Цалбурис 12, Скоулидас 8, Христидис 2, Дорси 5, Стаматис 16, Михалоутсос, Дозидис.

Јуниорске репрезентације Србије и Грчке одиграће у суботу у Вршцу од 17:00 часова још једну контролну утакмицу.''

''Јуниорска репрезентација Србије, играчи до 19 година старости, у склопу припрема за Светско првенство које се од 27. јуна до 5. јула одржава у Грчкој још једном је у Вршцу била боља до домаћина предстојећег планетарног шампионата. Изабраници слеектора Александра Бућана после тријумфа у петак од 70:66, данас су у дворани „Миленијум“ били још сигурнији и убедљивији: Србија – Грчка 60:48 (19:8, 19:13, 12:17, 10:10).

Наш млади тим је кључну предност стекао у првом полувремену кад је пре свега одличном одбраном и доминацији у скоку дошао до вођства од 17 поена разлике (38:21). У наставку меча, слектор Александар Бућан искористио је прилику да пружи прилику свим изабраницима, ритма је незнатно опао, што је селекција Грчке искористила да смањи заостатак и избори се за частан пораз – 60:48.

СРБИЈА: Чарапић 9, Аранитовић 7, Поповић 8, Остојић, Кочовић 3, Раданов 1, Ђоковић 3, Костић, Павловић 2, Ковачевић 11, Драговић 3, Миладиновћ 6, Анђелковић 2, Симанић 5.

ГРЧКА: Толиополос 2, Миледгиевиц, Моуратос, Икономопулос, Митоглу 8, Цалбурис 9, Скоулидас 5, Христидис, Дорси 8, Стаматис 16, Михалоутсос, Дозидис.''
Korisnikov avatar
By Pink Panther
večeras u sklopu priprema hrvatska-australija u dubrovniku.

nebi bilo za objavu na forumu da na tweeteru nisam vodio da je hrvatska startala,i odigrala veći dio susreta, sa petorkom:

bender (212)-slavica(203)-mazalin(203)-arapović(206)-žižić(210)

playmakeri su vjerojatno bili mazalin ili bender, obojica su point forward.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Auu jaka petorka ko crna zemlja, al opet vas jebe plej, bas bih voleo da se ukrstimo mislim da bi prstalo na sve strane..., a i voleo bih da vidim duel Bender vs Simanic.
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Heisenberg napisao:Auu jaka petorka ko crna zemlja, al opet vas jebe plej, bas bih voleo da se ukrstimo mislim da bi prstalo na sve strane..., a i voleo bih da vidim duel Bender vs Simanic.
uzeo sam mali odmor od košarke zadnji tjedan pa ni neznam ko je od bekova tamo.
mali skokna za ovaj nivo je jako dobar play,iako za seniorsku košarku mu fali razumijevanja igre još.hoće li biti igrač jednog dana neznam,ali ima pola godine seniora cibone iza sebe i mora se osjetiti na ovom nivou.
majcunić je jako dobar play,uklapa se u ovu našu fizičku sliku ima 2m,i nadam se da će biti prvi play ove generacije.ima prvoligaške košarke iza sebe.
ima tu još nekih klinaca tipa kapusta ili filipović,ali to je sve smiješno i tanko.

ja uvijek volim susrete sa vama jer je to pokazatelj neke zrelosti naših generacija,obzirom na prošlost.

konkretno mislim da smo mi u prednosti u ovoj generaciji 96-97,jednako kao što ste vi nad nama izrazito u godištima 98-99.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]