Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Poska
Превише. Ових дана било лоше време код мене, и јуче када сам стигао са факса(пошто студирам у другом граду) ја укључио, и играо. После тога изашао напоље, чим је неки жешћи мрак, одмах трипујем да ће неко да ми искочи, па се питам где ми је она Сачмара да их изрокам(знам да ово и није баш најнормалније али шта да се ради) :lol:

То сам провалио, него хтедох да те питам: One only needs to have a friendly reputation with one of the factions to earn the leaders trust, which is essentially one side mission that allows the player to choose which faction to side with. To earn a leader's trust while attempting to obtain the A Man of Balance achievement, 2 of these 3 quests must be completed favoring them: Turning in Flint to them, assisting Yar at Kopachi (Freedom), or getting them to dispatch a squad to guard the scientist's bunker.

Ово болдовано ми није баш најјасније, не капирам шта са тим?

А и онај Овл, када ми задао задатак за оне детекторе или шта већ, што треба онима да дам у оном бункеру, није ми дао ништа, него то да нађем, а немам појма где да тражим?

Eдит: Када не знаш, читај. Сазнао сам где да нађем детекторе. Такође сам открио и да је онај лик убио ону двојицу, и исценирао да изгледа као да су они бладсакери. Добио сам ачивмент детектив због тога. Е сада, оно што си ми ти рекао за лика, то није био Морган, већ неки Сплинтер, који нема никакав Пда код себе, већ ми је само открио да га је неко ту оставио. Онда када сам отишао у ону кућу, ту се Флинт мангупирао са причом о Кверију, ја га стартујем и кажем му да знам ко је, и онда опет нешто исприча он, за шта сам ја већ знао, и онда сам у Затон-у рекао Гонти који ми је задао мисију да га пронађем, и то сам извршио. И сазнао сам за Моргана :)
У, које лудило за Моргана, провалих тек сада до краја. Морам да нађем 3 она детектора, да однесем код оних научника у базу, дам оном, он ће да ми да 3 Сварог детектора, онда их ја вратим оном Овл-у, он ми даје један као захвалност, само са њим упаљеним, могу да пронађем аномалију, онде поред Јатова где се чују они фрагменти радио преноса, и ту ћу да нађем овог генерала, који има тај Пда, који мени треба, па онда опет да га однесем Овл-у, да добијем онај Ачивмент, и да коначно могу ове да убацим у Фридоме, шта је игрица јбт :)
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Boldovano - daće ti glavni naučnik šljaku da mu doneseš neke papire iz Jupiter fabrike (tamo gde se srušio jedan od helikoptera). E sad, znaš da lab onih naučnika čuvaju plaćenici. Kad uzmeš te papire u fabrici za koje su te poslali niotkud će se pojaviti plaćenici koji čuvaju laboratoriju/bunker kod naučnika. Kad ih budeš pobio (i uzeo PDA od glavnog), odnećeš to naučnicima i videćeš - nema nikog da im čuva bunker. Onda ćeš da zatražiš od jedne frakcije (F. ili D. zavisi već sa kim si bolji) neke ljude da im čuvaju bunker. To je to...

Morgan je lik od koga uzmeš PDA kad ga ubiješ posle druge vezane noćne misije (ti si to objasnio ''prisluškivali smo neke likove pa smo ih posle pobili''). U pravu si i za taj najbolji (Svarog) detektor, tamo gde se čuje radio prenos. Tek kad sa njim priđeš tamo, skroz blizu ... hahaha videćeš šta će biti, da ti ne spojlujem previše. Tada ćeš naći PDA generala Tačenka
Korisnikov avatar
By Poska
Прихватио сам мисију код оног Браде у затову, да сада када сам нашао оно легло блодсакера, да их уништим, и он ме послао да видим за онај гас, или шта већ. Ја нашао то, али је у некаквом коферу за пренос који је закључан и потребна су ми 2 кључа. Али не знам где да нађем те кључеве, а на оном сајту нисам нашао ту мисију
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Poska napisao:Прихватио сам мисију код оног Браде у затову, да сада када сам нашао оно легло блодсакера, да их уништим, и он ме послао да видим за онај гас, или шта већ. Ја нашао то, али је у некаквом коферу за пренос који је закључан и потребна су ми 2 кључа. Али не знам где да нађем те кључеве, а на оном сајту нисам нашао ту мисију
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Poska
Хвала, не бих провалио до јутра за кључеве. А која је ово пушка? Видим да је доста јака
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Pojma nemam, ja bih uvek terao Strelokov SG550 - Arrow ranije odnosno na staroj verziji igre.
Kad sam instalirao SMRTER mod našao sam gomilu mnogo boljih pušaka na koje uz to mogu da se nakače i launcher, prigušivač, optički nišan...

Doduše, i na ovaj SG 550 može sve to da se nakači.
Korisnikov avatar
By Kure
Јопи и Поска, нађите собу све вас јебало убисте тему... :lol:
Ја ових дана (реално развукох јер се игра може прећи за пар сати) мало пржио Ван Хелсинга први део. Више него солидна крљачина, мозак на пашу, хектолитри крви... Диабло 2 фазон. Вероватно ћу опикати и други део пошто кажу да је још бољи...
Korisnikov avatar
By Poska
Немој тако чика Куре :)

Јопич, дао сам оном Локију из Фридома онај ПДА, са историјом ових из Дјутиа, а он и даље неће да прими ове Монолите. Као нема поверења у мене. Шта могу да урадим, пошто сам онај први ПДА Морганов ваљда дао Овлу, а и тамо у Скадовску сам пријавио оног из Фридома, што лаже... Како ове да ми прихвате, јер без тога нмг да имам екипу да одем у онај трећи део?
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Sad se lepo vrati na save kad si našao pda generala Tačenka te idi i daj ga Owl-u da bi postao Man of balance.
Ništa mi drugo ne pada na pamet.
Možda, ali samo možda ćeš tako uspeti da udomiš Monolićane. Jbga, ne znam da li bi mogao da ih odvedeš direktno kod naučnika da im čuvaju bazu..

EDIT: Uslov za Man of balance je da Owl-u daš 2 pda, Morganov i generalov, te da za Flinta ne kažeš niti jednom od komandanata D. ili F. već prvo onom tipu u Skadovsku koji ti je taj zadatak i dao.
Valjda tako beše, jebem li ga druže Tito...

Sent from my Xperia M using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Poska
Yopitsch-Kurz napisao:Sad se lepo vrati na save kad si našao pda generala Tačenka te idi i daj ga Owl-u da bi postao Man of balance.
Ništa mi drugo ne pada na pamet.
Možda, ali samo možda ćeš tako uspeti da udomiš Monolićane. Jbga, ne znam da li bi mogao da ih odvedeš direktno kod naučnika da im čuvaju bazu..

EDIT: Uslov za Man of balance je da Owl-u daš 2 pda, Morganov i generalov, te da za Flinta ne kažeš niti jednom od komandanata D. ili F. već prvo onom tipu u Skadovsku koji ti je taj zadatak i dao.
Valjda tako beše, jebem li ga druže Tito...

Sent from my Xperia M using Tapatalk
То сам и ја мислио, изгледа да је то једини начин. Покушаћу, па ћу да јавим шта је било :)
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 57
Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]