Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Valderama napisao: Uto Maj 24, 2022 8:28 am A kao ima nade jer se radi o rutinskoj operaciji kolena.
Sumnjam da ce tim dozvoliti, a imace medicinsko opravdanje da mu zabrane.

Inace previse vremena provodi povredjen vec par sezona...
Korisnikov avatar
By alonzo86
Juče pričam nešto sa prijateljem, ja bih vodio neki atipican sastav, 2 petice, odnosno samo 3 visoka igrača i puno igraca koji mogu na 3 ili 4. Ne racunam Bogdana i Jokica, jer se za njih ne zna...

1 - Milutinov (5)
2 - Petrušev (5)
3 - Bjelica (4-5)
4 - Lučić (3-4)
5 - Kalinić (3-4)
6 - Pokuševski (3-4)
7 - Dobrić (2-3)
8 - Teo (1-2)
9 - Vasa (1)

I ja stvarno ne znam još koja 3 beka tu mogu da dođu. Nisam pratio klubove protekle dve godine, ne znam kakav je Avramovic, ne znam ni Guduric u kakvoj je formi, ne znam Nedovic u kakvom je stanju, Andjusic je bio pokazao u kvalifikacijama za OI da je napredovao i bio jedina svetla tačka uz Dobrića (mislio sam da je on mator ali on ima samo 31 godinu) , at least je dobar šuter, ne znam Jaramaz kakav je.. . Ne znam da li ima neko mlađi možda...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
alonzo86 napisao: Uto Maj 24, 2022 1:32 pm Juče pričam nešto sa prijateljem, ja bih vodio neki atipican sastav, 2 petice, odnosno samo 3 visoka igrača i puno igraca koji mogu na 3 ili 4. Ne racunam Bogdana i Jokica, jer se za njih ne zna...

1 - Milutinov (5)
2 - Petrušev (5)
3 - Bjelica (4-5)
4 - Lučić (3-4)
5 - Kalinić (3-4)
6 - Pokuševski (3-4)
7 - Dobrić (2-3)
8 - Teo (1-2)
9 - Vasa (1)

I ja stvarno ne znam još koja 3 beka tu mogu da dođu. Nisam pratio klubove protekle dve godine, ne znam kakav je Avramovic, ne znam ni Guduric u kakvoj je formi, ne znam Nedovic u kakvom je stanju, Andjusic je bio pokazao u kvalifikacijama za OI da je napredovao i bio jedina svetla tačka uz Dobrića (mislio sam da je on mator ali on ima samo 31 godinu) , at least je dobar šuter, ne znam Jaramaz kakav je.. . Ne znam da li ima neko mlađi možda...
Slatke su muke za Karija što se tiče bekova, ove godine su EL igrali na veoma dobrom nivou svi koje si pomenuo:

Gudurić - glavni igrač Fenera 10,2 poena, 2,2 skoka, 2,8 asistencije, 1 ukradena lopta po meču, 55% šuta za 2 i 36% za tri

Nedović - najbolji igrač PAO, 7. strelac takmičenja, 14,3 poena, 2,2 skoka, 3,2 asistencije, imao je previše slobode i dosta je divljao, 53% za 2 i 39% za 3.

Anđušić - igrač uloge, 7,7 poena, 1 skok i 1 aistencija po meču, igrao 16 minuta po meču, procenti za 2 - 42% i za 3 -42 %, smanjila mu se uloga kako se odmicala sezona, sazreo kao igrač

Jaramaz - solidan EL igrač, usled povrede Voldena dobio je dosta prostora u drugom delu sezone kod Trinkija, te mu je prijalo i u nekim partijama je stvarno bio dosta dobar, prebačen je na beka, više šutira, manje ima loptu u rukama ove godine. 6,8 poena, 1,5 skok i 1 asistencija po utakmici na 16 minuta igre, procenti šuta 48,5% za 2 i 35% za 3.

Dobrić - solidan EL igrač, malo manju ulogu i on ove godine ima, 10,3 poena, 2 skoka, 1,3 asistencija i 1 ukradena za 22 minuta na parketu, za 2 je na 45%, za tri je na 36%.

Slažem se oko izbora igrača, samo kolko sam razumeo Bjelica više neće igrati... Jedva čekam da vidim Pokua u dresu reprezentacije, mislim da će nam doneti još jednu dimenziju, naravno ako se odazove.

Ja bi vodio Guduru, Dobrića i jednog od dua Nedović/Jaramaz. Nekako mi je Jaramaz isti tip igrača kao Nedović, te ne vidim tu preku potrebu da imamo obojicu u timu, a opet Jare je mlađi i deluje mi da ima više prostora za napredak. Nedović je igrao, po mom mišljenju najbolje one 2 godine u Malagi dok je bio na pleju, sad je klasični divljak, a i povrede ga seku stalno... Mada ne bi me čudilo da Kari uzme Đušu, kao nekog specijalca, al opet pored Tea, Vase i kompanije ne znam koliko će tu biti prostora za nekog...
Korisnikov avatar
By Zex88
Sta se desava sa Smajlijem? Mnogo je bio bolji na startu sezone..Svi smo ga videli u projekcijama za rezervnu cetvorku..A sada i u Partizanu ozbiljno stuca..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao: Uto Maj 24, 2022 3:16 pm Sta se desava sa Smajlijem? Mnogo je bio bolji na startu sezone..Svi smo ga videli u projekcijama za rezervnu cetvorku..A sada i u Partizanu ozbiljno stuca..

Pa na parketu se poklopio lošiji period sa dolaskom Lesora, kada je Alen sa pozicije 5 prešao na 4, a onda je usledio pad minutaže, pa je onda i dodatna gužva napravljena dolaskom Tristana, a Alen je u tom nekom periodu i imao povredu. Mnogi pišu da je malo zalutao jer se zaljubio u neku rijaliti zvezdu, ali iskreno mislim da to nije slučaj, a opet neki su pričali da nije kapacitet da popamti sve Željkove akcije...

Verujem da će Kari, kao i Sale voditi nekog igrača, koji nije na top nivou tipa EL, samo za dobru energiju u svlačionici i na pripremama. To su bili Simon, Štime, Radulja, Birča i Raško u nekim mandatima, a verujem da ćemo ih i sada imati, jer previše je kvalitetnih igrača i neće moći da igraju svi najbolji, jer to prosto ne može da štima...
Korisnikov avatar
By skeske
Ja Smajlija vidim kao neku eksplozivnu peticu. Dovoljno je jak da moze da se nosi sa teskim igracima, a odlican bi bio da se izvlaci na pop i onda ili sut koji je solidan, ili finta suta i pravolinijski na zakucavanje. Ako to usavrsi, i ne treba mu nista vise.
Sa druge strane, kod Obradovica se pogubio, stagnira i vjerujem da se to poklopilo sa premijestanjem na 4, gdje gubi sve svoje prednosti. Defanzivno, ima neka luda iskakanja, zalijetanja, sta li, nema dovoljnu koncentraciju, sto ce se vremenom ispraviti.

Sto se tice beka, ja vise nemam pojma. Ako nece Bogdanovic, onda nam treba Guduric obavezno, a ako ce Bogdan ici, onda bi razmislio malo da li Gudura ili neko drugi. Andjusa je imao dobru sezonu, ali ipak bih za te stvari koje on radi, poveo Nedovica jer je lik nezaustavljiv kad ga krene. Slatke muke bas na beku, nema sta.
Korisnikov avatar
By MileBL

Salvatore Guliano napisao:
Zex88 napisao: Uto Maj 24, 2022 3:16 pm Sta se desava sa Smajlijem? Mnogo je bio bolji na startu sezone..Svi smo ga videli u projekcijama za rezervnu cetvorku..A sada i u Partizanu ozbiljno stuca..

Verujem da će Kari, kao i Sale voditi nekog igrača, koji nije na top nivou tipa EL, samo za dobru energiju u svlačionici i na pripremama. To su bili Simon, Štime, Radulja, Birča i Raško u nekim mandatima, a verujem da ćemo ih i sada imati, jer previše je kvalitetnih igrača i neće moći da igraju svi najbolji, jer to prosto ne može da štima...
Ne bih voleo da se ovo desi, treba imati uloge za sve igrace jer nema smisla trositi mjesto za nekog ko ce skakti sa klupe kad se da kos.
By Tamerlan
Ne može Gudurić na zadovoljavajući način odmeniti Bogdana. On je prefinjeni tehničar, čovek iz senke, igrač iz drugog plana, stidljivi šuter zavidne imaginacije, dok je Bogdan klasični kiler, razara sve pred sobom, monstruozni košgeter, ima stav koji ga neformalno pozicionira kao vođu reprezentacije.

Nedović bi mogao ako baš bude u formi, ima on svojih 35+ partija sa bezizražajnim i hladnokrvnim pogledom koji demorališe njegove čuvare. Čovek kad uđe u seriju ne može da stane. I da, ne mogu da se načudim da ima već 31 godinu. Da je ranije sazreo bio bi igrač ranga Rakočevića.
Korisnikov avatar
By MileBL
Povrede, nikako da sastavi kompletnu sezonu zdrav
Ipak ja bih bio zadovoljan ako ne moze Bogdan sa bekovima
1 Micic Teo
2 Nedovic Guduric Jarmaz
Ali da su sve petorica fit
  • 1
  • 950
  • 951
  • 952
  • 953