Valderama napisao: ↑Uto Maj 24, 2022 8:28 am A kao ima nade jer se radi o rutinskoj operaciji kolena.Sumnjam da ce tim dozvoliti, a imace medicinsko opravdanje da mu zabrane.
Inace previse vremena provodi povredjen vec par sezona...
Valderama napisao: ↑Uto Maj 24, 2022 8:28 am A kao ima nade jer se radi o rutinskoj operaciji kolena.Sumnjam da ce tim dozvoliti, a imace medicinsko opravdanje da mu zabrane.
PODFORUM ZA TRANSRODNE/TRANSRIĐE OSOBE!!!
STOP NASILJU I NETOLERANCIJI
alonzo86 napisao: ↑Uto Maj 24, 2022 1:32 pm Juče pričam nešto sa prijateljem, ja bih vodio neki atipican sastav, 2 petice, odnosno samo 3 visoka igrača i puno igraca koji mogu na 3 ili 4. Ne racunam Bogdana i Jokica, jer se za njih ne zna...Slatke su muke za Karija što se tiče bekova, ove godine su EL igrali na veoma dobrom nivou svi koje si pomenuo:
1 - Milutinov (5)
2 - Petrušev (5)
3 - Bjelica (4-5)
4 - Lučić (3-4)
5 - Kalinić (3-4)
6 - Pokuševski (3-4)
7 - Dobrić (2-3)
8 - Teo (1-2)
9 - Vasa (1)
I ja stvarno ne znam još koja 3 beka tu mogu da dođu. Nisam pratio klubove protekle dve godine, ne znam kakav je Avramovic, ne znam ni Guduric u kakvoj je formi, ne znam Nedovic u kakvom je stanju, Andjusic je bio pokazao u kvalifikacijama za OI da je napredovao i bio jedina svetla tačka uz Dobrića (mislio sam da je on mator ali on ima samo 31 godinu) , at least je dobar šuter, ne znam Jaramaz kakav je.. . Ne znam da li ima neko mlađi možda...
Zex88 napisao: ↑Uto Maj 24, 2022 3:16 pm Sta se desava sa Smajlijem? Mnogo je bio bolji na startu sezone..Svi smo ga videli u projekcijama za rezervnu cetvorku..A sada i u Partizanu ozbiljno stuca..Pa na parketu se poklopio lošiji period sa dolaskom Lesora, kada je Alen sa pozicije 5 prešao na 4, a onda je usledio pad minutaže, pa je onda i dodatna gužva napravljena dolaskom Tristana, a Alen je u tom nekom periodu i imao povredu. Mnogi pišu da je malo zalutao jer se zaljubio u neku rijaliti zvezdu, ali iskreno mislim da to nije slučaj, a opet neki su pričali da nije kapacitet da popamti sve Željkove akcije...
Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Salvatore Guliano napisao:Ne bih voleo da se ovo desi, treba imati uloge za sve igrace jer nema smisla trositi mjesto za nekog ko ce skakti sa klupe kad se da kos.Zex88 napisao: ↑Uto Maj 24, 2022 3:16 pm Sta se desava sa Smajlijem? Mnogo je bio bolji na startu sezone..Svi smo ga videli u projekcijama za rezervnu cetvorku..A sada i u Partizanu ozbiljno stuca..
Послато са SM-A725F помоћу Тапатока
Verujem da će Kari, kao i Sale voditi nekog igrača, koji nije na top nivou tipa EL, samo za dobru energiju u svlačionici i na pripremama. To su bili Simon, Štime, Radulja, Birča i Raško u nekim mandatima, a verujem da ćemo ih i sada imati, jer previše je kvalitetnih igrača i neće moći da igraju svi najbolji, jer to prosto ne može da štima...
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
___________________________________________ http://rekreativo.com/ ___________________________________________________
Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]