Stare teme
Korisnikov avatar
By J.Erving
Karaburac napisao:Ima li neko ideju zasto nece da mi krene strim na radijus vektoru?
Ne znam zasto se to desava, ali desavalo se i meni pre nekoliko dana. Posle nekoliko pokusaja, proradio je.
Korisnikov avatar
By rudonja
Bogdanovic ce stati u drugom poluvremenu.
Korisnikov avatar
By J.Erving
Karaburac napisao:Moram da priznam da je posebno zadovoljstvo gledati na HRT-u kako Hrvatska gubi.
Cvitkovic kao i obicno place, on i Skansi kao ona dva lika iz Mapetovaca. Ne znam kako je moguce da nemaju nekoga ko bi normalno prenosio i komentarisao ovo. Ni Denda mu nije ravan. Mozda bi samo Dobrosav Gajic mogao da se nosi sa njim, jedan na jedan. :)

[BBvideo 560,340][/BBvideo]

http://max.tportal.hr/News-Bar--Cvitkov ... _0__0.aspx

:lol:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jel vam se cini da na prostoru EX YU nema dobrih dvojki? Bas sam razmisljao o igracima kakav bi tim mogao da se sastavi da smo ostali jedna drzava i pod kosem je stvarno ludacka konkurencija, na poziciji 3 onako, plejeva isto dobrih ko pleve, ali dvojki bas fali...

1) Teodosic, Nedovic, Dragic, Ukic, Ilijevski, Mekejlebovski :lol: Udrih...
2) Vujacic, Bogdan Bogdanovic ?
3) Bojan Bogdanovic, Tomas, Dasic, Micov, Lucic, Zoran Dragic
4) Antic, Lorbek, Dubljevic, Teletovic, Nahbar, Bjelica
5) Pekovic, Vucevic, Krstic, Tomic, Begic

Vecina igraca moze da pokrije jos neke pozicije. Pricamo o oseci talenata na ovim prostorima, ali kvaliteta ima i dalje, kolje nas samo to sto je drzava razbijena. Od ovih igraca bi mogao da se sastavi ludacki dobar tim.
Korisnikov avatar
By J.Erving
Sam pocetak me podsetio na nase, 9:2, i izgubljena lopta Sarica, slicno kao ona Bjelice. Oni su se ipak malo bolje drzali sve do pred kraj, valjda su nesto naucili iz one nase partije protiv Spanaca. A rezultat na kraju opet gotovo identican. Da smo opet svi zajedno, mogli bi da im pariramo. Ili da se oni izdele kao mi, pa naprave reprezentacije provincija :D

edit:

pretece me karaburac
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 100

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija