ubicatigrova napisao:Hvala puno!Vuk napisao:http://store.steampowered.com/ubicatigrova napisao:moze da se kupi FM 2013 za 20$ sad, prilicno jeftinoGde ima, leba ti?
ponuda traje jos 40 sati.
Možete da odete u veći klub za veći novac, ali ne možete da napredujete i zato mislim da nema boljeg mesta za mene od Partizana.
djuka napisao:Sto se tice FM-a, doveka sam cekao krek on nije izlazio nikako, pa ja sa ortacima resio da uzmemo original, preko steama... fora je da moze na vise racunara, samo da u steamu moras da budes uvek u offline da bi igrica svima radila. A sam fm je neverovatno sranje, igram ga od CM 03, bas sam bio zaludjenik ali ovaj fm mi se jednostavno ne svidja, totalno nije igriv da nisam dao za njega 400rsd odavno bih ga obrisao sa kompaObzirom da sam i ja zaludjenik, hteo bih da te pitam u kom smislu nije igriv, tj ako bi mogao neko svoje misljenje da napises sa konkretnim argumentima. Ja jos nisam igrao, tako da blagog pojma nemam kakav je i o cemu se tu radi. Video sam samo koje su novine uvedene. I jos jedno pitanje, gde si uzeo cd za 400 kinti? I naravno, jel radi besprekorno?
Možete da odete u veći klub za veći novac, ali ne možete da napredujete i zato mislim da nema boljeg mesta za mene od Partizana.
Vuk napisao:Preko steam-a kostala je oko 2000, pa nas petorica po 400. Nikad nisam voleo jake klubove da uzimam tipa Junajteda, Barse, Celzija, vec neke osrednje ili one sto se bore za opstanak. Ali sad ovaj sam krenuo sa Liverpulom kao ostrasceni navijac, jebiga sta cudjuka napisao:Sto se tice FM-a, doveka sam cekao krek on nije izlazio nikako, pa ja sa ortacima resio da uzmemo original, preko steama... fora je da moze na vise racunara, samo da u steamu moras da budes uvek u offline da bi igrica svima radila. A sam fm je neverovatno sranje, igram ga od CM 03, bas sam bio zaludjenik ali ovaj fm mi se jednostavno ne svidja, totalno nije igriv da nisam dao za njega 400rsd odavno bih ga obrisao sa kompaObzirom da sam i ja zaludjenik, hteo bih da te pitam u kom smislu nije igriv, tj ako bi mogao neko svoje misljenje da napises sa konkretnim argumentima. Ja jos nisam igrao, tako da blagog pojma nemam kakav je i o cemu se tu radi. Video sam samo koje su novine uvedene. I jos jedno pitanje, gde si uzeo cd za 400 kinti? I naravno, jel radi besprekorno?
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
djuka napisao:Hahahahaha, koji si kralj, bas sam se slatko ismejao ovim dozivljajimaVuk napisao:Preko steam-a kostala je oko 2000, pa nas petorica po 400. Nikad nisam voleo jake klubove da uzimam tipa Junajteda, Barse, Celzija, vec neke osrednje ili one sto se bore za opstanak. Ali sad ovaj sam krenuo sa Liverpulom kao ostrasceni navijac, jebiga sta cudjuka napisao:Sto se tice FM-a, doveka sam cekao krek on nije izlazio nikako, pa ja sa ortacima resio da uzmemo original, preko steama... fora je da moze na vise racunara, samo da u steamu moras da budes uvek u offline da bi igrica svima radila. A sam fm je neverovatno sranje, igram ga od CM 03, bas sam bio zaludjenik ali ovaj fm mi se jednostavno ne svidja, totalno nije igriv da nisam dao za njega 400rsd odavno bih ga obrisao sa kompaObzirom da sam i ja zaludjenik, hteo bih da te pitam u kom smislu nije igriv, tj ako bi mogao neko svoje misljenje da napises sa konkretnim argumentima. Ja jos nisam igrao, tako da blagog pojma nemam kakav je i o cemu se tu radi. Video sam samo koje su novine uvedene. I jos jedno pitanje, gde si uzeo cd za 400 kinti? I naravno, jel radi besprekorno?posle 15-ak kola dobijem otkaz, gubio od koga sam stigao, golove primao sve na iste nacine, lopta iza ledja odbrane i zdravo djaci. Aj nema veze uzmem Wolfsburg, krenem ponovo, taktiku sam dva sata radio do najsitnijih detalja Naldo najbolji igrac lige prosecna ocena 8.06, Olic izabran u tim sveta?! Protiv jakih ekipa odigram dobro ali izgubim, onda dodje Augsburg ja im ne sutnem dva puta u gol opet izgubim, posle polusezone i tu dobijem otkaz ( u zivotu nisam nikada dobio otkaz u ranijim menadzerima). Treninge su izmenili imaju dosta uticaja na igru ali kad god nesto stavim da vezbaju u drugom segmentu igre ce biti dosta losiji. Jednostavno napravljeno je tako da ne moze da se vezu tri dobra meca, a kad upadnes u kanal ne izlazis iz njega. Da ne bude da sam neki retard ili pocetnik da ne znam igru, nije samo do mene, evo ortak obrisao sa kompa, dvojica prestala da igraju jedino ovaj jedan je mazohista i ne prestaje da igra iako mu je sve isto kao i nama
. U principu meni je fm do sad bio jedan vid uzivanja i odmaranja mozga, sto ovaj definitivno nije, samo nerviranje i stres tako da sam prestao da ga igram.
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]