Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By djuka
Sto se tice FM-a, doveka sam cekao krek on nije izlazio nikako, pa ja sa ortacima resio da uzmemo original, preko steama... fora je da moze na vise racunara, samo da u steamu moras da budes uvek u offline da bi igrica svima radila. A sam fm je neverovatno sranje, igram ga od CM 03, bas sam bio zaludjenik ali ovaj fm mi se jednostavno ne svidja, totalno nije igriv da nisam dao za njega 400rsd odavno bih ga obrisao sa kompa :D
Korisnikov avatar
By Vuk
ubicatigrova napisao:
Vuk napisao:
ubicatigrova napisao:moze da se kupi FM 2013 za 20$ sad, prilicno jeftino
Gde ima, leba ti? :)
http://store.steampowered.com/

ponuda traje jos 40 sati.
Hvala puno!
Korisnikov avatar
By Lika
Nisam gledao steam već duže vrijeme, hvala za info, evo kupio sam si cijeli CIV IV paket za 6 eura :D
To sam si htio imati original već godinama.
Korisnikov avatar
By Vuk
djuka napisao:Sto se tice FM-a, doveka sam cekao krek on nije izlazio nikako, pa ja sa ortacima resio da uzmemo original, preko steama... fora je da moze na vise racunara, samo da u steamu moras da budes uvek u offline da bi igrica svima radila. A sam fm je neverovatno sranje, igram ga od CM 03, bas sam bio zaludjenik ali ovaj fm mi se jednostavno ne svidja, totalno nije igriv da nisam dao za njega 400rsd odavno bih ga obrisao sa kompa :D
Obzirom da sam i ja zaludjenik, hteo bih da te pitam u kom smislu nije igriv, tj ako bi mogao neko svoje misljenje da napises sa konkretnim argumentima. Ja jos nisam igrao, tako da blagog pojma nemam kakav je i o cemu se tu radi. Video sam samo koje su novine uvedene. I jos jedno pitanje, gde si uzeo cd za 400 kinti? I naravno, jel radi besprekorno? :D
By djuka
Vuk napisao:
djuka napisao:Sto se tice FM-a, doveka sam cekao krek on nije izlazio nikako, pa ja sa ortacima resio da uzmemo original, preko steama... fora je da moze na vise racunara, samo da u steamu moras da budes uvek u offline da bi igrica svima radila. A sam fm je neverovatno sranje, igram ga od CM 03, bas sam bio zaludjenik ali ovaj fm mi se jednostavno ne svidja, totalno nije igriv da nisam dao za njega 400rsd odavno bih ga obrisao sa kompa :D
Obzirom da sam i ja zaludjenik, hteo bih da te pitam u kom smislu nije igriv, tj ako bi mogao neko svoje misljenje da napises sa konkretnim argumentima. Ja jos nisam igrao, tako da blagog pojma nemam kakav je i o cemu se tu radi. Video sam samo koje su novine uvedene. I jos jedno pitanje, gde si uzeo cd za 400 kinti? I naravno, jel radi besprekorno? :D
Preko steam-a kostala je oko 2000, pa nas petorica po 400. Nikad nisam voleo jake klubove da uzimam tipa Junajteda, Barse, Celzija, vec neke osrednje ili one sto se bore za opstanak. Ali sad ovaj sam krenuo sa Liverpulom kao ostrasceni navijac, jebiga sta cu :D posle 15-ak kola dobijem otkaz, gubio od koga sam stigao, golove primao sve na iste nacine, lopta iza ledja odbrane i zdravo djaci. Aj nema veze uzmem Wolfsburg, krenem ponovo, taktiku sam dva sata radio do najsitnijih detalja Naldo najbolji igrac lige prosecna ocena 8.06, Olic izabran u tim sveta?! Protiv jakih ekipa odigram dobro ali izgubim, onda dodje Augsburg ja im ne sutnem dva puta u gol opet izgubim, posle polusezone i tu dobijem otkaz ( u zivotu nisam nikada dobio otkaz u ranijim menadzerima). Treninge su izmenili imaju dosta uticaja na igru ali kad god nesto stavim da vezbaju u drugom segmentu igre ce biti dosta losiji. Jednostavno napravljeno je tako da ne moze da se vezu tri dobra meca, a kad upadnes u kanal ne izlazis iz njega. Da ne bude da sam neki retard ili pocetnik da ne znam igru, nije samo do mene, evo ortak obrisao sa kompa, dvojica prestala da igraju jedino ovaj jedan je mazohista i ne prestaje da igra iako mu je sve isto kao i nama :D. U principu meni je fm do sad bio jedan vid uzivanja i odmaranja mozga, sto ovaj definitivno nije, samo nerviranje i stres tako da sam prestao da ga igram.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Menadzer za kosarku 2012 sam skinuo,ali je dosadan.Ipak hvala Kerolu na linku.Ako imate neki link za NBA 2013 ILI 2012 posaljite mi makar na PP
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Koga dovesti kao rezervnog golmana u Lacio Sorentina iz Kijeva ili Mirantea iz Parme?
I koga na ofanzivnog-centralnog veznog.Eriksena ili De Jonga iz Ajaksa?
Korisnikov avatar
By Vuk
djuka napisao:
Vuk napisao:
Preko steam-a kostala je oko 2000, pa nas petorica po 400. Nikad nisam voleo jake klubove da uzimam tipa Junajteda, Barse, Celzija, vec neke osrednje ili one sto se bore za opstanak. Ali sad ovaj sam krenuo sa Liverpulom kao ostrasceni navijac, jebiga sta cu :D posle 15-ak kola dobijem otkaz, gubio od koga sam stigao, golove primao sve na iste nacine, lopta iza ledja odbrane i zdravo djaci. Aj nema veze uzmem Wolfsburg, krenem ponovo, taktiku sam dva sata radio do najsitnijih detalja Naldo najbolji igrac lige prosecna ocena 8.06, Olic izabran u tim sveta?! Protiv jakih ekipa odigram dobro ali izgubim, onda dodje Augsburg ja im ne sutnem dva puta u gol opet izgubim, posle polusezone i tu dobijem otkaz ( u zivotu nisam nikada dobio otkaz u ranijim menadzerima). Treninge su izmenili imaju dosta uticaja na igru ali kad god nesto stavim da vezbaju u drugom segmentu igre ce biti dosta losiji. Jednostavno napravljeno je tako da ne moze da se vezu tri dobra meca, a kad upadnes u kanal ne izlazis iz njega. Da ne bude da sam neki retard ili pocetnik da ne znam igru, nije samo do mene, evo ortak obrisao sa kompa, dvojica prestala da igraju jedino ovaj jedan je mazohista i ne prestaje da igra iako mu je sve isto kao i nama :D. U principu meni je fm do sad bio jedan vid uzivanja i odmaranja mozga, sto ovaj definitivno nije, samo nerviranje i stres tako da sam prestao da ga igram.
Hahahahaha, koji si kralj, bas sam se slatko ismejao ovim dozivljajima :D Hvala puno na informacijama!
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
blesavi kinezi :D
http://www.mondo.rs/s273298/Zabava/Ludi ... _sina.html

Frustrirani otac unajmio igrače da ubiju njegovog sina u igrici, kako bi našao posao.

Kinez iz Pekinga bio je iznerviran činjenicom da je njegov sin jedinac Šijao Feng (23) "navučen" na igrice u toj meri da neće da mrdne iz kuće, piše "Kotako ist blog".

Stariji Feng pokušao je da natera sina da se zaposli i osamostali, ali on na sve to nije davao ni pet para i u potpunosti se posvetio igrici. Nisu pomogli dogovori, pokloni, pa ni pretnje, sin je hteo samo igricu.

Otac je, nemoćan, pribegao poslednjoj opciji i unajmio plaćene ubice - u igrici! Platio je trojici igrača da iz dana u dan ubijaju lika njegovog sina u jednoj popularnoj multiplejer igrici.

Nije saopšteno o kojoj je igri reč, ali je Šijao Feng digao ruke nakon mesec dana, pošto je njegov lik bivao izmasakriran gde god da proba da se pojavi.

Na kraju je očajan kontaktirao igrače i pitao ih zašto mu se ne skinu s vrata, i dobio odgovor - unajmio ih je njegov otac.

"Rekao mi je da je završio sa igricama, ali da će ipak uzeti odmor od mesec dana pre nego što se posveti traženju posla, kako bi se pripremio za nove izazove", rekao je otac kojem je konačno laknulo.
Korisnikov avatar
By Antoine
Nešto sam u poslednje vreme u fazonu starijih igrica i moram da kažem da je Dreamfall: The Longest Journey fantastična igrica.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 57

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]