Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Edi, mislim da to nije tacno. Zvezdini insajderi su javljali prije potpisa Bobija da je on zelja Radonjica. Valjda su vidjeni i na rucku.
Korisnikov avatar
By Mikoni
Kako mi je Mitrovic delovao nemocno, bar ovo sto sam odgledao. Bojim se da te situacije nece biti retke. Cim se pojavi jaca cetvorka, bolje je Tejica drzati.

Jevrejin ima ok ideje, kao i Jovic. Mislim da je to korektan duo, a i rebic je prihvatljiv (od nejga vise ne ocekujem). Samo da Jovica zaobidju povrede.

Centri ce biti, verovatno, i ove godine biti jaci deo tima. Nisam dugo video centra da ima onako ruzne poteze kao nastic, ali je ofanzivno skroz ok. Jos ce i ojacati sigurno. Plus ugovor na tri godine. To je super.

Danguba sam da nauci da koristi telo. Bojim se da je za dribling prekasno, pa je tesko da ce ikad biti neka zver u igri jedan na jedan. Ali trcanje, protrcavanja, malo bolji sut, odbrana, skok..on bi time mnogo mogao doprineti.

Uz sve kvalitete u napadu, Guduric mene en bi sacuvao. Licno, pre bih sansu pruzio nekom drugom.
Korisnikov avatar
By djokonda
Mikoni napisao:Kako mi je Mitrovic delovao nemocno, bar ovo sto sam odgledao. Bojim se da te situacije nece biti retke. Cim se pojavi jaca cetvorka, bolje je Tejica drzati.

Jevrejin ima ok ideje, kao i Jovic. Mislim da je to korektan duo, a i rebic je prihvatljiv (od nejga vise ne ocekujem). Samo da Jovica zaobidju povrede.

Centri ce biti, verovatno, i ove godine biti jaci deo tima. Nisam dugo video centra da ima onako ruzne poteze kao nastic, ali je ofanzivno skroz ok. Jos ce i ojacati sigurno. Plus ugovor na tri godine. To je super.

Danguba sam da nauci da koristi telo. Bojim se da je za dribling prekasno, pa je tesko da ce ikad biti neka zver u igri jedan na jedan. Ali trcanje, protrcavanja, malo bolji sut, odbrana, skok..on bi time mnogo mogao doprineti.

Uz sve kvalitete u napadu, Guduric mene en bi sacuvao. Licno, pre bih sansu pruzio nekom drugom.
Po dobro...niti bi Lazić i Dangubić mene probili 1 na 1 :) ...zar vam nije dosta štancovanja drvoseča? Niti su ti ''fizikalci'' neki vrhunski defanzivci i atlete (kao što se videlo u slučaju Kalinića u EL i na EP...jeste dobra atleta, ali takvih ima dosta...što se odbrane tiče tu je prosek. Lazić je prosečna atleta i dobar defanzivac, vrlo dobar u igri 1 na 1...na strani pomoći ništa spec). BB je bio tragičan defanzivac kada je DV počeo da ga koristi pa se to vremenom korigovalo. U suštini, Radonja ničim nije pokazao u svojoj dosadašnoj karijeri da zna da razvije mladog igrača tako da me zakucavanje Gudurića na klupu ne bi iznenadilo. U tom slučaju mi apsolutno nije jasno zašto Zvezda potpisuje te klince uopšte.
Korisnikov avatar
By Zex88
Te priče o odbrani Gudurića su mi više smešne.. Samo kad se setim kako je Markusa boleo tuki za odbranu,kad je Jaka ispadao iz aviona,kako su Bobija zaobilazili kao čunj,kako je Simon samo čuvao svog igrača.. I svi su imali svu slobodu.. A onda sad kao Gudurić igra kriminal odbranu..Kako da ne.. Ne bude li Gudurić dobio šansu to će biti prvi ekser u Zvezdin sanduk.. Voje,Ristići će postati realnost,a onda kada presuši kinta,kriva će nam biti država,Partizan,masoni.. Kakve mi to klasne igrače imamo da mvp u20 ne može da dobije šansu? Ko je gledao turnir u Zadru video je da su i Danga i Laza bili očajni..A Gudurić dobije 2 x po 3-4 minuta.. I kad uđe,plejevi mu ne dodaju loptu(2-3 puta je očigledno bio preskočen)..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By The Answer
Zex88 napisao: Danga i Laza bili očajni..

Zex, banuj i ovog!

Послато са GT-I8190N уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By djokonda
Zex88 napisao:Te priče o odbrani Gudurića su mi više smešne.. Samo kad se setim kako je Markusa boleo tuki za odbranu,kad je Jaka ispadao iz aviona,kako su Bobija zaobilazili kao čunj,kako je Simon samo čuvao svog igrača.. I svi su imali svu slobodu.. A onda sad kao Gudurić igra kriminal odbranu..Kako da ne.. Ne bude li Gudurić dobio šansu to će biti prvi ekser u Zvezdin sanduk.. Voje,Ristići će postati realnost,a onda kada presuši kinta,kriva će nam biti država,Partizan,masoni.. Kakve mi to klasne igrače imamo da mvp u20 ne može da dobije šansu? Ko je gledao turnir u Zadru video je da su i Danga i Laza bili očajni..A Gudurić dobije 2 x po 3-4 minuta.. I kad uđe,plejevi mu ne dodaju loptu(2-3 puta je očigledno bio preskočen)..

:clap:
Korisnikov avatar
By Zex88
Njemu ću progledati kroz prste,znam čoveka,dobar lik..:-)

Korisnikov avatar
By Mikoni
Ne poricem ja da ce on biti bolji igrac od Lazica. Samo, Lazica i sad mozes drzati na terenu bez da opali jedan jedini sut i da kazes da je dobro odigrao i bez da se on buni. Guduric je tip kojem treba lopta u rukama, a njemu se to ove godine tesko moze dati (prva ozbiljna sezona). Nije on tip koji ce da protrcava ili da coskari. Slaba vajda onda.

Da sticem utisak da je enjgov potencijal i malo visi (ja ne mislim da on ima sanse da nekad bude kao Bogdan. Iskren da budem, ja sam mislio i da ce Kosta na kraju ispasti bolji igrac od Pekovica, pa nije da nisam sklon losim procenama), bio bih za njega na terenu. Markus i Bobi su toliko uticali na Zvezdin napad, da su se morali istrpeti. Guduric to ne moze.

Ja bih pre dao sansu u nekim opusteniji utkamicama Simanicu (cetvorka koja coskari), sto vise bih gurao Tejica, mozda i Davidovca (pretpostavljam da bi i on bio baba defanzivno, ali mi se iz nekog razloga svideo), ali meni Guduric nije po meri. I kad je bio mvp, ocekivao sam da eventualno moze biti u nekoj rotaciji, ali mi on nije tip za to. Prosto, ili ce dobijati i trositi lopti ili nece igrati.

E da..meni Jovic jeste odlican defanzivac, makar na evropskom nivou. Lazic zna i ruke da koristi, Jovic je cistiji.
  • 1
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 329
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]