- Pon Sep 28, 2015 1:03 pm
Ne poricem ja da ce on biti bolji igrac od Lazica. Samo, Lazica i sad mozes drzati na terenu bez da opali jedan jedini sut i da kazes da je dobro odigrao i bez da se on buni. Guduric je tip kojem treba lopta u rukama, a njemu se to ove godine tesko moze dati (prva ozbiljna sezona). Nije on tip koji ce da protrcava ili da coskari. Slaba vajda onda.
Da sticem utisak da je enjgov potencijal i malo visi (ja ne mislim da on ima sanse da nekad bude kao Bogdan. Iskren da budem, ja sam mislio i da ce Kosta na kraju ispasti bolji igrac od Pekovica, pa nije da nisam sklon losim procenama), bio bih za njega na terenu. Markus i Bobi su toliko uticali na Zvezdin napad, da su se morali istrpeti. Guduric to ne moze.
Ja bih pre dao sansu u nekim opusteniji utkamicama Simanicu (cetvorka koja coskari), sto vise bih gurao Tejica, mozda i Davidovca (pretpostavljam da bi i on bio baba defanzivno, ali mi se iz nekog razloga svideo), ali meni Guduric nije po meri. I kad je bio mvp, ocekivao sam da eventualno moze biti u nekoj rotaciji, ali mi on nije tip za to. Prosto, ili ce dobijati i trositi lopti ili nece igrati.
E da..meni Jovic jeste odlican defanzivac, makar na evropskom nivou. Lazic zna i ruke da koristi, Jovic je cistiji.