Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ovo SP je definitivno jedno od najlosijih. Samo su Spanci i Hrvati dosli u najacem sastavu, od jacih reprezentacija. Amerikanci su uvek dobri, ali im fali par igraca, onih glavnih. Litvaninija iako oslabljena vrlo lako moze da dodje do medalje. Sve u svemu Srbija, Australija, Slovenija, Francuska, Turska, Grcka ( nekog sam sigurno zaboravio ) dosli su bez dosta dobrih reprezentativaca i nisu dostajan rival, a u punom sastavu bi mogli da iznenade i Spance i Amerikance. Takodje na SP nema i Rusa, Italijana, Kineza i Kanadjana. Italija je u punom sastavu favorit za medalju.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
gramada napisao:Italija??????????????????????????????
Italija trenutno ima odlicnu generaciju igraca, ali im je problem sto se ne odazivaju svi u reprezentaciju. Nesto kao kod nas, mada se nam ne odazivaju rezervni igraci, a njima glavni. Italija ima 4 NBA igraca sa zavidnim karijerama, a to su Barnjani, Belineli, Galinari i Datome. Marko Kuzin je sasvim solidan centar na Evropskom nivou i igrac cija mi se igra svidja. Stari tip centara. Takodje imaju i Aradorija koji je solidan bek kao i Andrea Cincarini koji je bio odlican u kvalifikacijama za EP. Za kraj sam ostavio Djentilea koji je po meni najveci talenat na poziciji 2 trenutno u Evropi. Ako ne najbolji onda uz Bogdanovica i Abrinesa u TOP 3. Vec je strasan igrac. Fali im samo malo bolji plej.
Prva petorka Cincarini, Djentile, Belineli, Galinari, Barnjani je odlicna, a tu su sa klupe i Kuzin kao rezervni centar, Aradori na beku i odlicni Datome. Fali im malo jaca klupa, ali imaju 8 odlicnih igraca. S obziorom da na EP i SP dolazi reprezentacije sa brojnim otkazima ovaj tim je favorit za medalju.
Korisnikov avatar
By gramada
MILOS OBILIC napisao:
gramada napisao:Italija??????????????????????????????
Italija trenutno ima odlicnu generaciju igraca, ali im je problem sto se ne odazivaju svi u reprezentaciju. Nesto kao kod nas, mada se nam ne odazivaju rezervni igraci, a njima glavni. Italija ima 4 NBA igraca sa zavidnim karijerama, a to su Barnjani, Belineli, Galinari i Datome. Marko Kuzin je sasvim solidan centar na Evropskom nivou i igrac cija mi se igra svidja. Stari tip centara. Takodje imaju i Aradorija koji je solidan bek kao i Andrea Cincarini koji je bio odlican u kvalifikacijama za EP. Za kraj sam ostavio Djentilea koji je po meni najveci talenat na poziciji 2 trenutno u Evropi. Ako ne najbolji onda uz Bogdanovica i Abrinesa u TOP 3. Vec je strasan igrac. Fali im samo malo bolji plej.
Prva petorka Cincarini, Djentile, Belineli, Galinari, Barnjani je odlicna, a tu su sa klupe i Kuzin kao rezervni centar, Aradori na beku i odlicni Datome. Fali im malo jaca klupa, ali imaju 8 odlicnih igraca. S obziorom da na EP i SP dolazi reprezentacije sa brojnim otkazima ovaj tim je favorit za medalju.[/quot

Ma kakvi...
Korisnikov avatar
By gramada
MILOS OBILIC napisao:Na proslom prvenstvu su bili 8, a nisu im igrali Galinari i Barnjani. Sad jos imaju Djentilea koji napreduje iz meca u mec.

Pa svima fale igarci sem spancima , ako igras u NBA nisi najbolji sem Gasola i slicnih
  • 1
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 129
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]