- Sre Jul 24, 2013 10:14 am
@Djokonda
Slazem se sa svime sto si rekao. Davidovac mi se dopada kao igrac, deluje mi izuzetno zanimljivo i valjalo bi ga pratiti.
Sto se vodje tice, mislim da ce se on nametnuti u vidu Pusice ili Jugovica (ne mogu da verujem da sam ovo rekao, posto Jugovica pre prvenstva uopste nisam ni planirao na spisku). Jednostavno ostali spoljni igraci mi nemaju tu crtu. Djukanovic i Zagorac mi ne deluju kao dobre opcije za poslednji napad, prvi zbog ne bas kvalitetnog driblinga (a i sut mu je ocajan u poslednje vreme, ne znam zbog cega?), a drugi zbog nekonstantosti u sutu. Jaramaz je po mom misljenju veliki potencijal, ali mi deluje najmanje obradjeno od svih igraca iz spoljne linije. Pusica mi deluje kao ''user''. Znam da je ruzno sto sam tako napisao, ali jednostavno video sam te neke njegove koseve iz gotovo nemogucih situacija, treba i to znati. Jugovic me je najprijatnije iznenadio iz cele spoljne linije, videcemo bas kako ce igrati danas protiv Ceha.
Nego, kako mislis da ce se nasa krila nositi sa Peterkom? Mislim da cemo imati velikih problema sa njim, kao sto smo imali sa Inglisom.
I kad ne budes prvi ti...