Stare teme
By Edibledi
Добили и БиХ са 77-51. Сутра морамо да добијемо Чехе, мада, ако Руси изгубе обе, онда пролазимо и са две победе. Разбићемо и Чехе, сигуран сам и идемо даље као трећи у групи.
У другој групи је само Турска сигурна.
By sasa 076
nadam se da sutra dobijamo cehe i da prolazimo i voleo bi da opet igramo sa ovim francuskim govnima sto namestaju, vidim da i rusi vode protiv litvanaca opa
Korisnikov avatar
By baki
Mislim da cemo bez problema dobiti Cehe. I odlicnom smo ritmu, snazni u odbrani i sadosta razigranih napadaca. Plus, Djukanovic se vratio iz povrede a mislim da sa njim (spremnim) u rotaciji ne bi ni izgubili od Francuza i Litvanaca
Korisnikov avatar
By djokonda
Glavna snaga ove ekipe je dubina na spoljnim pozicijama...imamo 5 igrača približnih kvaliteta (Jugović, Jaramaz, Pušica, Đukanović, Zagorac) tako da možemo da igramo jednakim tempom svih 40 min a Bućan može dosta da kombinuje...plus igramo sa 4 niska, Davidovac i Ljubenković nam daju mogućnost da igramo tako...problem ekipe je što nije definisan vođa i go to igrač kada je rezultat tesan. Mislim da je to glavni razlog zbog kojeg smo izgubili i od Francuza i od Litvanaca. Od ostalih ekipa voleo bih da izbegnemo Letonce jer imaju tornjeve u reketu...imali bi mnogo problema u napadu.

Glavni detalj iz utakmice sa BiH: Jaramaz najzad pogodio trojku
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Djokonda

Slazem se sa svime sto si rekao. Davidovac mi se dopada kao igrac, deluje mi izuzetno zanimljivo i valjalo bi ga pratiti.

Sto se vodje tice, mislim da ce se on nametnuti u vidu Pusice ili Jugovica (ne mogu da verujem da sam ovo rekao, posto Jugovica pre prvenstva uopste nisam ni planirao na spisku). Jednostavno ostali spoljni igraci mi nemaju tu crtu. Djukanovic i Zagorac mi ne deluju kao dobre opcije za poslednji napad, prvi zbog ne bas kvalitetnog driblinga (a i sut mu je ocajan u poslednje vreme, ne znam zbog cega?), a drugi zbog nekonstantosti u sutu. Jaramaz je po mom misljenju veliki potencijal, ali mi deluje najmanje obradjeno od svih igraca iz spoljne linije. Pusica mi deluje kao ''user''. Znam da je ruzno sto sam tako napisao, ali jednostavno video sam te neke njegove koseve iz gotovo nemogucih situacija, treba i to znati. Jugovic me je najprijatnije iznenadio iz cele spoljne linije, videcemo bas kako ce igrati danas protiv Ceha.

Nego, kako mislis da ce se nasa krila nositi sa Peterkom? Mislim da cemo imati velikih problema sa njim, kao sto smo imali sa Inglisom.
By bossja
Srbija-Češka

Prethodni rezultati Čeha:
Grčka-Češka 67-68
Češka-Rusija 69:71
BiH-Češka 65:69
Češka-Litvanija 57:96
Francuska-Češka 71:73

Kao što se vidi iz rezultata ,Česi uopšte nisu naivni.Pobede protiv Grčke,BiH i Francuske, a i poraz protiv Rusije govori nam da će biti utakmica na jednu loptu,a zna se kako smo mi odigrali takve utakmice.
Srećno Orlići!!!
Korisnikov avatar
By djokonda
Ključno je koliko će Davidovac i Apić tu uspeti da urade...i bitno je da Veljković ne dozvoli da mu beže niže i brže četvorke (Česi igraju bez klasične petice)...Slanina nije opasan na šutu ali dobar je ofanzivan skakač...tu Veljković ne sme da dozvoli da mu beži.
Korisnikov avatar
By familija
bossja napisao:Srbija-Češka

Prethodni rezultati Čeha:
Grčka-Češka 67-68
Češka-Rusija 69:71
BiH-Češka 65:69
Češka-Litvanija 57:96
Francuska-Češka 71:73

Kao što se vidi iz rezultata ,Česi uopšte nisu naivni.Pobede protiv Grčke,BiH i Francuske, a i poraz protiv Rusije govori nam da će biti utakmica na jednu loptu,a zna se kako smo mi odigrali takve utakmice.
Srećno Orlići!!!
Jako su mi cudni neki rezultati...Ocigledno mi je bilo da je njihova grupa (Rusija, Ceska i BiH) slabija od ove nase..To smo mi i pokazali sa dve ubedljive pobede, ali onda sinoc BUM i pobede Ceske i Rusije...Sad mi je jako zanimljivo sta ce biti danas..Mec upravo pocinje..
Srecno orlici do druge pozicije u grupi...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]