- Ned Jul 07, 2013 11:03 pm
Zao mi je sto nismo izdrzali jos malo i usli u egal zavrsnicu, a mogli smo. Prve tri cetvrtine smo bili odlicni. Kao navijac Partizan, navikao sam da ekipa za koju navijam drzi defanzivni skok i mnogo su me nervirali njihovi ofanzivni skokovi i nase spore reakcije pod kosem, pogotovo sto imamo dosta visoke igrace. Zadovoljan sam odbranom nasih spoljnih igraca, pretpostavljao sam da ce nas vise probijati. Ovoj ekipi je nedostajao jos jedan igrac spolja koji moze da iskreira sebi poene, neko poput Bogdana. Raduje me kad vidim da imamo u timu barem jednu buducu zvezdu evropske kosarke, Vasu Micica, koji mozda vec ove godine moze da ima doprinos i u seniorskoj reprezentaciji. Nadam se samo da nece vise imati problema sa povredama. Ima jos par momaka koji imaju dosta potencijala, ali jos uvek ne moze sa sigurnoscu da se kaze da ce postati vrhunski igraci. Ocekivao sam vise od Milutinova, vidi se potencijal, ali ima mnogo rupa u igri. Jankovic zbog fizikalija nikada nece biti top klasa, ali ako popravi sut i kontolu lopte moze da bude na nivou Macvana, sto opet nije mala stvar. Nadam se da ce jake utakmice na ovom prvenstvu koristiti igracima i da ce naci klubove u kojima ce imati minutazu
Poslednja izmena od zola u Ned Jul 07, 2013 11:12 pm, izmenjeno 1 put ukupno.