Stare teme
Korisnikov avatar
By zola
Zao mi je sto nismo izdrzali jos malo i usli u egal zavrsnicu, a mogli smo. Prve tri cetvrtine smo bili odlicni. Kao navijac Partizan, navikao sam da ekipa za koju navijam drzi defanzivni skok i mnogo su me nervirali njihovi ofanzivni skokovi i nase spore reakcije pod kosem, pogotovo sto imamo dosta visoke igrace. Zadovoljan sam odbranom nasih spoljnih igraca, pretpostavljao sam da ce nas vise probijati. Ovoj ekipi je nedostajao jos jedan igrac spolja koji moze da iskreira sebi poene, neko poput Bogdana. Raduje me kad vidim da imamo u timu barem jednu buducu zvezdu evropske kosarke, Vasu Micica, koji mozda vec ove godine moze da ima doprinos i u seniorskoj reprezentaciji. Nadam se samo da nece vise imati problema sa povredama. Ima jos par momaka koji imaju dosta potencijala, ali jos uvek ne moze sa sigurnoscu da se kaze da ce postati vrhunski igraci. Ocekivao sam vise od Milutinova, vidi se potencijal, ali ima mnogo rupa u igri. Jankovic zbog fizikalija nikada nece biti top klasa, ali ako popravi sut i kontolu lopte moze da bude na nivou Macvana, sto opet nije mala stvar. Nadam se da ce jake utakmice na ovom prvenstvu koristiti igracima i da ce naci klubove u kojima ce imati minutazu
Poslednja izmena od zola u Ned Jul 07, 2013 11:12 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Без неких средстава клинци од 17,18 не могу добити оволико масе и снаге.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
@ kosta,
Ne kazem da je trener blistao, ali ne mozes reci da su nasi visoki pokazali da mogu nesto previse dole da urade, jednostavno su ih ovi stizali i lijepili.
MI sto smo napravili napravili smo iz povratnog pasa na 3 posle prodora Vase.
Ogromni problem su bili skokovi u napadu i to najcesce bekova, jer nasi nislu navikli da ide bek na skok u evropskoj kosarci i ne grade ih.
S druge strane kad imas bas dominantnog skakaca on bi to pokupio pa bi pukla kontra samo takva, ali sta da se radi.
Uvijek me prijatno iznenade neki igraci na ovakvim prvenstvima, evo recimo ovaj Novak se veceras bas super pokazao protiv ovih, ali ne vidim da moze biti
ozbiljan seniorski igrac. Daj Boze da grijesim.
I inace sam bas u dilemi koliko u danasnjoj kosarci valja imati centra 210 +. POgotovo ovakvi kakvi su nasi, a to znaci tromi i mlitavi.
Tendencija je da visoki igraci budu tipa Lasme i to je to
Tako je Yopile, zna sve o hemiji, ljubim ga u pisu smezuranu od silnih anabolika
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Texxx

Problem je sto ti igraci tipa Lazme imaju raspon ruku kao Vranes... Beli centri da bi im parirali moraju da budu visi, jednostavno dohvat iz mesta bez skoka i jos gore iz skoka su neumoljivo na strani crnih atleta, zato se beli centar od 203-4 vodi kao ekstremno nizak, dok je crni centar od 203cm sasvim legitimna opcija. JBg, dade im Bog te rucerde do poda i monstruozan odraz. TEsko je tome parirati.
Korisnikov avatar
By GrobarPG
Karaburac napisao:@Texxx

Problem je sto ti igraci tipa Lazme imaju raspon ruku kao Vranes... Beli centri da bi im parirali moraju da budu visi, jednostavno dohvat iz mesta bez skoka i jos gore iz skoka su neumoljivo na strani crnih atleta, zato se beli centar od 203-4 vodi kao ekstremno nizak, dok je crni centar od 203cm sasvim legitimna opcija. JBg, dade im Bog te rucerde do poda i monstruozan odraz. TEsko je tome parirati.
Јесте тешко али тиме се парира главом.
By kosta76
texxxdrummer napisao:@ kosta,
Ne kazem da je trener blistao, ali ne mozes reci da su nasi visoki pokazali da mogu nesto previse dole da urade, jednostavno su ih ovi stizali i lijepili.
Kada krilni centar primi loptu na visokom postu, a Amerima je razbijeno udvajanje na devetom metru, ti imas visak. Kada krilni centar na tom mestu primi loptu(slobodnjaci), on moze da napravi visak sa peticom ili spot up sut sa spoljnim. Kada imas visak, brzina ne igra ulogu, jednom ce te stici a tri puta ces imati situaciju za 2+1. On to nije radio. Sto ih je pogresno napadao, neka on kaze. Mi smo jednom imali visak za 2+1 Jokica ali smo mogli to da imamo cesce. Nije bas da je lako zalepiti centra kada se zagradi na niskom postu i nije bas da to moze uvek da se zalepi
Korisnikov avatar
By Lucky
Yopitsch-Kurz napisao:
Lucky napisao:Svaka cast nasim klincima, dali su sve od sebe.
Ova ekipa Amerike bi 'ladno mogla da igra Evroligu, bar sam ja stekao takav utisak.
Toliko su mi djelovali napaljeno i nervozno (pljeskanje, grimase,...) da me niko ne moze ubijediti da se nisu pukli kakvim dopingom ovih dana.
Od svog ovog divljanja i demonstracije fizicke nadmoci, jedini koji mi se bas svidio je Pejton.
[offtopic]Brate ne znam koliko si u toku - steroidi daju rezultate tek posle trece nedelje uzimanja. Mozda su se nagutali efedrina, i on tera na ludilo i to trenutno[/offtopic]
Ne znam, meni djeluju kao da ih koriste preko 3 godine, a ne 3 nedelje.
Na zalost, Andric jos jednom dokazao da je nevidjena rupa i u napadu i u odbrani ukoliko ga ne ide sut za tri, ali ce opet morati biti rezervno krilo u KKP zbog hronicne besparice u klubu.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Ok, fino smo mi sve ovo ispisali, ali ja da se vratim u mrakacki mod opet, mi imamo sve to jako fino skockano u ovim selekcijama pa se posle izgubi.
Ako bude 1 igrac iz ove generacije to je super. Ostali su tu u rangu raznih Despotovica, Jeremica i slicnih. Nazalost ali tako je.
Bez obzira na to volio bi da ih gledam 40 minuta na parketu u ovim nasim ligama
Korisnikov avatar
By GrobarPG
texxxdrummer napisao:Ok, fino smo mi sve ovo ispisali, ali ja da se vratim u mrakacki mod opet, mi imamo sve to jako fino skockano u ovim selekcijama pa se posle izgubi.
Ako bude 1 igrac iz ove generacije to je super. Ostali su tu u rangu raznih Despotovica, Jeremica i slicnih. Nazalost ali tako je.
Bez obzira na to volio bi da ih gledam 40 minuta na parketu u ovim nasim ligama
Изгубили због грешака пуштамо их рано, аони који не играју у клубовима итд.
Korisnikov avatar
By Gale
Kure napisao:Nije toliki problem suđenje... Malo seru, pa vrate... Dobar je i napad, par kikseva u prevodu lopte... U odbrani mora bolje... Ne smemo dozvoliti da onaj belac prikucava preko Jokića, a onaj od 203 ugura Milutinova kao ništa...
[highlight=#ffff80]Ne znam zašto Mijatović ne postavi Jokića ili Jankovića blizu centra, pa da prvi pas ide pleju, kad ga udvoje neka dodaje četvorci da prenese preko pola ili pas beku... Naravno naš bek (čiji igrač udvaja pleja) odmah neka trči napred...[/highlight]

U napadu očekujem da Andrić nešto ubode... U odbrani moramo čvršće, ajde bre bonus da ispunimo, ajde jednu sekiru, bre...

Gale nije sve tako crno, jesi video što ih Vasa voza prednjim promenama, mila mati...
Aaaaaaaaa, nisaaaaam gledaooooo :o , bio van kuće evo do malopre...Čak sam i snimak zakačio tek od 4/4... :shock:
Šta je radio Vasa, probijao amere u čistoj 1 na 1 igri, bez pomoći bloka?
Moram da iskopam snimak negde.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 61

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]