Јер ја сам дете Партизана
црна овца друштва, увек бела врана...
Brkato govedo.
Shommy " Grief is nature's most powerfull aphrodisiac"
Al nisam znao, veliki odmor kad stupi, dizelasima po klonji kurceve da pusis
Dok slusao sam rifove iz novembarske kise, zeldijima nogama podrkavala si pise
I kad ne budes prvi ti...
Karaburac napisao:@TexxxЈесте тешко али тиме се парира главом.
Problem je sto ti igraci tipa Lazme imaju raspon ruku kao Vranes... Beli centri da bi im parirali moraju da budu visi, jednostavno dohvat iz mesta bez skoka i jos gore iz skoka su neumoljivo na strani crnih atleta, zato se beli centar od 203-4 vodi kao ekstremno nizak, dok je crni centar od 203cm sasvim legitimna opcija. JBg, dade im Bog te rucerde do poda i monstruozan odraz. TEsko je tome parirati.
texxxdrummer napisao:@ kosta,Kada krilni centar primi loptu na visokom postu, a Amerima je razbijeno udvajanje na devetom metru, ti imas visak. Kada krilni centar na tom mestu primi loptu(slobodnjaci), on moze da napravi visak sa peticom ili spot up sut sa spoljnim. Kada imas visak, brzina ne igra ulogu, jednom ce te stici a tri puta ces imati situaciju za 2+1. On to nije radio. Sto ih je pogresno napadao, neka on kaze. Mi smo jednom imali visak za 2+1 Jokica ali smo mogli to da imamo cesce. Nije bas da je lako zalepiti centra kada se zagradi na niskom postu i nije bas da to moze uvek da se zalepi
Ne kazem da je trener blistao, ali ne mozes reci da su nasi visoki pokazali da mogu nesto previse dole da urade, jednostavno su ih ovi stizali i lijepili.
Yopitsch-Kurz napisao:Ne znam, meni djeluju kao da ih koriste preko 3 godine, a ne 3 nedelje.Lucky napisao:Svaka cast nasim klincima, dali su sve od sebe.[offtopic]Brate ne znam koliko si u toku - steroidi daju rezultate tek posle trece nedelje uzimanja. Mozda su se nagutali efedrina, i on tera na ludilo i to trenutno[/offtopic]
Ova ekipa Amerike bi 'ladno mogla da igra Evroligu, bar sam ja stekao takav utisak.
Toliko su mi djelovali napaljeno i nervozno (pljeskanje, grimase,...) da me niko ne moze ubijediti da se nisu pukli kakvim dopingom ovih dana.
Od svog ovog divljanja i demonstracije fizicke nadmoci, jedini koji mi se bas svidio je Pejton.
Brkato govedo.
Shommy " Grief is nature's most powerfull aphrodisiac"
Al nisam znao, veliki odmor kad stupi, dizelasima po klonji kurceve da pusis
Dok slusao sam rifove iz novembarske kise, zeldijima nogama podrkavala si pise
texxxdrummer napisao:Ok, fino smo mi sve ovo ispisali, ali ja da se vratim u mrakacki mod opet, mi imamo sve to jako fino skockano u ovim selekcijama pa se posle izgubi.Изгубили због грешака пуштамо их рано, аони који не играју у клубовима итд.
Ako bude 1 igrac iz ove generacije to je super. Ostali su tu u rangu raznih Despotovica, Jeremica i slicnih. Nazalost ali tako je.
Bez obzira na to volio bi da ih gledam 40 minuta na parketu u ovim nasim ligama
Kure napisao:Nije toliki problem suđenje... Malo seru, pa vrate... Dobar je i napad, par kikseva u prevodu lopte... U odbrani mora bolje... Ne smemo dozvoliti da onaj belac prikucava preko Jokića, a onaj od 203 ugura Milutinova kao ništa...Aaaaaaaaa, nisaaaaam gledaooooo
[highlight=#ffff80]Ne znam zašto Mijatović ne postavi Jokića ili Jankovića blizu centra, pa da prvi pas ide pleju, kad ga udvoje neka dodaje četvorci da prenese preko pola ili pas beku... Naravno naš bek (čiji igrač udvaja pleja) odmah neka trči napred...[/highlight]
U napadu očekujem da Andrić nešto ubode... U odbrani moramo čvršće, ajde bre bonus da ispunimo, ajde jednu sekiru, bre...
Gale nije sve tako crno, jesi video što ih Vasa voza prednjim promenama, mila mati...

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]