Vidim ovu temu najvise pratimo od mladjih kategorija pa cu ovde pitati.
Ko je veci talenat mladju Andjusic ili mladji Jaramaz?Moje misljenje je da je mladji Jaramaz bolji.
Kad igramo prvi mec na Univerzijadi?
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
When I'm dead I'll be dead a long time, but the wines so pleasing and so sublime.
I kad ne budes prvi ti...
AJMO BRACO UZET AMERE
Karaburac napisao:Ne znam samo na koji nacin mislis da ih poredis? Ne igraju uopste na istoj poziciji, niti imaju slican stil igre. Ognjen Jaramaz je plej i to ona divlja vrsta (mene malo podseca na Nedovica), a Luka Andjusic je klasican suter. Tesko ih je porediti. Jaramaz po mom misljenju ima vece sanse da napravi dobru karijeru, ali videcemo.Ova tvoja recenica uopste nema smisla.Normalno da sam video kad pocinje Univerzijada,a za neupucene vec je pocela 6 jula,ali raspored meceva decko nije saopstio vec samo da je Univerzijada od 6-17 jula sto mi nista ne znaci.
Ne znam da li si svestan, ali @Serbianhoops se potrudio da na svakoj temi napise od kad do kad traje koje prvenstvo, tako lepo okreni na temi univerzijada prvu stranu i videces kad pocinje prvenstvo.
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
MILOS OBILIC napisao:WIKIPEDIAKaraburac napisao:Ne znam samo na koji nacin mislis da ih poredis? Ne igraju uopste na istoj poziciji, niti imaju slican stil igre. Ognjen Jaramaz je plej i to ona divlja vrsta (mene malo podseca na Nedovica), a Luka Andjusic je klasican suter. Tesko ih je porediti. Jaramaz po mom misljenju ima vece sanse da napravi dobru karijeru, ali videcemo.Ova tvoja recenica uopste nema smisla.Normalno da sam video kad pocinje Univerzijada,a za neupucene vec je pocela 6 jula,ali raspored meceva decko nije saopstio vec samo da je Univerzijada od 6-17 jula sto mi nista ne znaci.
Ne znam da li si svestan, ali @Serbianhoops se potrudio da na svakoj temi napise od kad do kad traje koje prvenstvo, tako lepo okreni na temi univerzijada prvu stranu i videces kad pocinje prvenstvo.
I kad ne budes prvi ti...

TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički