Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Vidim ovu temu najvise pratimo od mladjih kategorija pa cu ovde pitati.
Ko je veci talenat mladju Andjusic ili mladji Jaramaz?Moje misljenje je da je mladji Jaramaz bolji.
Kad igramo prvi mec na Univerzijadi?
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Svaka cast momcima. Ovo sto su uradili je definitivno veliki uspeh za nasu kosarku. Imamo provizorijum od drzave, Savez koji ne vlada bas situacijom, imamo onaj galimatijas od domace lige... A juniori igraju finale svetskog prvenstva, hej! Srecno im bilo veceras.
@Djokonda
Slazem se s tobom u vezi perspektive nasih visokih igraca. A u vezi Milutinova i Jokica sam nevidjeni optimista. Samo da budu pametni i da ih zdravlje posluzi.

Sad videh sta je Karaburac napisao i (kao i obicno) temeljno obrazlozio. :clap:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne znam samo na koji nacin mislis da ih poredis? Ne igraju uopste na istoj poziciji, niti imaju slican stil igre. Ognjen Jaramaz je plej i to ona divlja vrsta (mene malo podseca na Nedovica), a Luka Andjusic je klasican suter. Tesko ih je porediti. Jaramaz po mom misljenju ima vece sanse da napravi dobru karijeru, ali videcemo.

Ne znam da li si svestan, ali @Serbianhoops se potrudio da na svakoj temi napise od kad do kad traje koje prvenstvo, tako lepo okreni na temi univerzijada prvu stranu i videces kad pocinje prvenstvo.
Korisnikov avatar
By Peja
Srecno momcima ! Jedina prednost u odnosu na protivnika je mislim cinjenica da mnogo vise zelimo taj trofej od njih. Nadu mi uliva to sto igramo defanzivnu kosarku a to je jedini nacin da se oni dobiju, tesko bi ih dobili na 100+
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Ne znam samo na koji nacin mislis da ih poredis? Ne igraju uopste na istoj poziciji, niti imaju slican stil igre. Ognjen Jaramaz je plej i to ona divlja vrsta (mene malo podseca na Nedovica), a Luka Andjusic je klasican suter. Tesko ih je porediti. Jaramaz po mom misljenju ima vece sanse da napravi dobru karijeru, ali videcemo.

Ne znam da li si svestan, ali @Serbianhoops se potrudio da na svakoj temi napise od kad do kad traje koje prvenstvo, tako lepo okreni na temi univerzijada prvu stranu i videces kad pocinje prvenstvo.
Ova tvoja recenica uopste nema smisla.Normalno da sam video kad pocinje Univerzijada,a za neupucene vec je pocela 6 jula,ali raspored meceva decko nije saopstio vec samo da je Univerzijada od 6-17 jula sto mi nista ne znaci.
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:
Karaburac napisao:Ne znam samo na koji nacin mislis da ih poredis? Ne igraju uopste na istoj poziciji, niti imaju slican stil igre. Ognjen Jaramaz je plej i to ona divlja vrsta (mene malo podseca na Nedovica), a Luka Andjusic je klasican suter. Tesko ih je porediti. Jaramaz po mom misljenju ima vece sanse da napravi dobru karijeru, ali videcemo.

Ova tvoja recenica uopste nema smisla.Normalno da sam video kad pocinje Univerzijada,a za neupucene vec je pocela 6 jula,ali raspored meceva decko nije saopstio vec samo da je Univerzijada od 6-17 jula sto mi nista ne znaci.
WIKIPEDIA
Korisnikov avatar
By Kure
Karabu šta misliš kako protiv Amera?

Ja sam njih gledao samo protiv Kanade. I primetio da su za tri grđi kamenjari od ovih naših (iako vidim da su statistički bolji procenat i po od nas, oni 30,8%, a mi 29,3% :roll: )... Elem, dok su bili u igri, a to je bilo jedno dobrih 17 minuta Kanađani su igrali zončugu, skupljli u reketu, a bezobrazno puštali šut...Ameri se nisu mogli sastaviti... Odlepili su se zato što su Kanađani promašili brdo bacanja u momentima kada je bilo egal (nisam brojao, ali bar su promašili jedno 8 bacanja za par minuta, od 17-20 minuta)...

Šta misliš jel' bi mi mogli pokušati zonom?
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 61

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]