Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MileBL
Ја се не могу отети утиску да би Радоња губио екипу као што се дешава Ивановићу, Сферопулосу и Обрадовићу
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Meni je iskreno nestvarno da se utakmica koja je biti ili ne biti počinje sa 29 primljenih poena u prvoj četvrtini. To je prosto neverovatno, od čega ti Klajburn i Panter daju 25 poena, gde ti u tom periodu između 1. i 8. minuta imaš 2 faula.

Posle se nešto pokušavalo, ali prosto deluje da nije bilo preterano želje za više, ne znam kako da objasnim, moguće da je kumovalo i to da je trener malo više cepkao izmenama i izbacivanjem iz ritma.

Sve u svemu, Barsa sa 5 "krštenih igrača" vas je dobila tri puta ove godine, ovo je bilo prosto sa pet igrača, kod njih je 7 igrača dalo koš na kraju... Panter i Klajburn po 22, Satoranski 11, Toko i Jan po 8, Vili 7 i Para 2. S druge strane, ipak je to 6 preiskusnih igrača i na klupi Ćavi Paskval.

Bila je to dobra prilika da se domognete PO, jer vam onda ide Monako, koji igra svakako sa 8 igrača od kako ih je Markošvili preuzeo, a kojeg ste dobili oba puta ove godine.

Sve u svemu, protraćena sezona, ako mene pitate, kao i kod nas... Niti je neki igrač iskočio, sem možda Miljenović, nit je neki rezultat ostvaren, jeste puno povreda bilo i tumbanja, ali i nikad više tako kvalitetnih igrača u rosteru i na platnom spisku. Izgleda da ste najbolje funkcionisali kada ste imali skraćenu rotaciju i kada su određeni igrači imali veću slobodu...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Svi mi znamo kakav je Klajburn igrač, kad je vezao prva 2 šuta morao je da bude prioritet da ne uzme treći. Kad je ušao treći, znači ulećeš u njega i bacaš ga u tribine. Vučeš ga, po cenu 2 namerna faula, prosto moraš da ga izbaciš iz ritma. Ti njemu puštaš 6 trojki za redom da ti pogodi u prvoj četvrtini. Inače, Obradović malo da pogleda kako je Paskval osetio Klajburna. Kad je video vruću ruku, svaku akciju je pozivao za njega. Tako se to radi. Tek kad je sedmu promašio ga je izveo iz igre da iskulira. Obradović sa druge strane celu sezonu zna da secne igrača koji ulazi u šutersku zonu.

Kad se tako startuje tekma, da ti u prvoj četvrtini jedan igrač zvekne 6 trojki, onda i psiha ode dole, krene preispitivanje, pa jel moguće ovo itd, uvuče se sumnja i sve krene nizbrdo. Psihologija takvih trenutaka nije za podcenjivanje.

Drugo, Hernangomez koji smrdi celu sezonu ulazi i iškoluje sve za prvih par minuta na terenu. Izbaci iz igre i Rivera i Bolomboja ko da ne postoje.

Posle je Panter pogađao neke šuteve koji lome volju protivnika u bitnim trenucima i to je to.
Satoranski, Veseli i Šengelija odigrali onako iskusno veteranski baš ono što je bilo potrebno za ekipu.

Barseloni i Paskvalu svaka čast na pripremi meča, vođenju utakmice i na stavu.

Što se Zvezde tiče, jasno mi je da se Kalina držao dosta na terenu kao najiskusniji, ali on je u debelom kanalu. Očigledno ga privatna parnica o starateljstvu nad klinkicom sprečava da bude mentalno prisutan na terenu. Ne mogu da ga krivim zbog toga.

Nejasno mi je zašto Dobrić nije igrao u ovakvom meču, pogotovo što je u jako dobroj formi.

Mislim da se Zvezda jako ogrešila o Motijeunasa i da se pad u igri Zvezde poklapa sa vraćanjem Bolomboja i Rivera koji su ga isterali iz rotacije. Donosio je to neko iskustvo i stabilnost i rezon u igri koje je bilo dobar fit za ostatak ekipe.

Takođe, mislim da Karter nije trebao da igra ovoliko dugo u ovako bitnom meču, pogotovo na uštrb Dobrića.

Mekintajer mnogo izgubljenih lopti, ali mi je stavom nekako odavao utisak igrača koji je najviše želeo da pobedi na ovom meču. Mislim da vam je ubedljivo najbitniji igrač, isto kao nama Karlik i da bi trebali što je moguće duže da ga zadržite.

Sve u svemu, jako mi je žao. Veliki neuspeh i za Partizan i za Zvezdu ove sezone ako uzmemo u obzir uložena sredstva. Isto kao i za Partizan, nadam se da su se neke lekcije naučile i da će se iz ovog Zvezdinog sastava više oduzeti, a dodati malo, ali pravo.
By Tamerlan
Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirmisali nijednog domaćeg mladog igrača koji bi mogao biti zver.

Dakle, crno da crnje ne može biti.

Žali Bože potrošenih 25 milona evra i potoršenih skoro 7 meseci koji se ne mogu vratiti.

Pet godinama nam je cilj prvi plasman na F4. Slupali smo 100 milona evra, u ime tog cilja smo se odrekli forsiranja mladih igrača. A ništa nismo dobili. Pola decenije ničega.

Srbija zemlja košarke. :D
Korisnikov avatar
By Zex88
На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ и гледа се ово као епски неуспех?
Једно 10 екипа има скупљи тим од нас..
Превише се гледа површно све и маже говнима свако од управе до чистачице.

Реалност је да је екипа направила искорак у односу на прошлу годину(лига је повећана за 2 тима) и да је лако могла у топ 6.. Остаје жал за тим јер се да је било више памети лако могло до тога.

Када се погледа да је промењен скоро комплетан ростер,да је промењен тренер,да је пола тима било дуже повређено,ово уопште није лош резултат. То као бачено све ми је превише јер смо реално уживали већи део сезоне.

Прича о младим српским играчима је таква празна флоскула јер њих нема/нити желе да играју овде. Беже на колеџ пре свега.
Ови старији су се распали(погледај само игре Мицића,па и Гудурића)..
Петрушев запалио у Емирате,а овде је могао лако остати.
Звезда је клуб који убедљиво највише смењених тренера има..У принципу јаче од једног годишње. Да ли неко размишља да то није прави принцип рада?

По мени,треба направити план за неке нпр 4 сезоне и радити на томе да клуб напредује,а не да стално рушимо све и крећемо од 0.
Па онда кад подвучемо црту,видимо шта смо урадили.
Следеће сезоне се ваљда решавамо лоших Човићевих уговора и биће прилике да се додатно унапреди тим. Ако смо паметни. Ако нисмо,поново ћемо кукати на форуму..

Послато са SM-S937B помоћу Тапатока

• 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]