Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja zaboravio na Boa..Dakle petorka je tu. :)
By Jaycee Carroll
Namerno si ga zaboravio zbog toga sto nastupa za nasu repku :cry:

Planinic potpisao za Anadolu Efes!
Korisnikov avatar
By zola
Karaburac napisao:Mislis da ce Kleiza igrati vise na 3 nego na 4? Ja nisam nesto siguran u to :?
Na cetvorci imaju Kleizu, Bjelicu i Karamana. Verovatno ce Kleiza ili Bjelica malo i na trojku, da bi svi dobili minute. Zeljko je rekao na konferenciji da u turskom prvenstvu mora da bude sedam Turaka u sastavu

Gde ste culi da ce Kosta u Sibir? Je li to sigurno?
Korisnikov avatar
By zola
Jaycee Carroll napisao:Namerno si ga zaboravio zbog toga sto nastupa za nasu repku :cry:

Planinic potpisao za Anadolu Efes!
Planinic i Vasilijadis su odlicna pojacanja za Efes. Mislim da su bolji tandem od Farmara i Vujacica, iako su individualno losiji od njih
Korisnikov avatar
By Nookie
@toine Jel ti bio ovaj nas na scouting report-u?

Edit: Inace ja sam se nadao Goudelock-u kod nas,pre nego sto je i poceo prelazni rok....pre Blazica i ostatka...
Korisnikov avatar
By Peja
Karaburac napisao:Mislis da ce Kleiza igrati vise na 3 nego na 4? Ja nisam nesto siguran u to :?
Sta znam, kapirao sam da ce Bjelica biti glavni na 4. Nisu ga malo platili. Inace najpre da ce biti ovo sto kaze Zexx da ce Bogdanovic igrati dvojku. Sunce ti koje su tu pare u igri, Zeljko najskuplji trener, Kleiza verovatno medju igracima, jos pukao po milion za obestecenje za Nemanju i zorica pa ko zna koliko Bogdanovic kosta...Najebali su ako ne osvoje
Korisnikov avatar
By Zex88
Grci(EH) javlja da Fener hoce Tea..
By Jaycee Carroll
Ako osvoji Fener ja cu govna da jedem,Turski klubovi su prokleti.

@zola

Anadolu iz godine u godinu je sve bolji,prosle sezone su imali sjajan kolektiv,Farmar je odigrao odlicno,dok je Vujacic podbacio.Vasilijadis je odlican suter,a Planinic je u Himkiju imao strasnu sezonu.Bice to opet dobar tim,vazno je da ostane i Jamon Lucas odlican igrac.
Korisnikov avatar
By Antoine
Nookie napisao:@toine Jel ti bio ovaj nas na scouting report-u?

Edit: Inace ja sam se nadao Goudelock-u kod nas,pre nego sto je i poceo prelazni rok....pre Blazica i ostatka...
Koji vaš, Jenkins? Nije, nisam obrađivao igrače koji su završili sezonu u NBA.

I ja sam se iskreno nadao za Little Mambu.
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]