Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Australija na pet min do kraja vodi 12 razlike protiv Spanije i vjerovatno ce to i dobiti. Ako pobjednimo Hrvate, finale nam je na dlanu.
Korisnikov avatar
By Cibos
Pozdrav...ja sam inace Cibos...rodom iz Zenice...sjecam se kad sam citao lokalne radnicke novine i citao odjeljak o sportu, najvise poena za Celik Zenica uvijek je davao Zoran Savic....poslije je lik otisao u Split i tamo rasturao...izgleda ja sam jedini ovdje koji ce navijati za Kroasane...nek pobijedi boljie...inace se na ovoj stranici moze kupiti samo jedan mjesec za 6 eura, tako sam ja uradio...samo sto sam im poslao email da se odjavljujem da mi ne bi automatksi uzeli za cijelu godinu....ako ne nadjete prijenos a ako imate kreditnu karticu, a moze se i platiti i opcijom Pay Pal, vrijedi dati pare samo za ovu tekmu...sve najbolje :D
Korisnikov avatar
By Kure
Lepus napisao:Australija na pet min do kraja vodi 12 razlike protiv Spanije i vjerovatno ce to i dobiti. Ako pobjednimo Hrvate, finale nam je na dlanu.
Da, sada sam video...

Ajmo orlovi...
Korisnikov avatar
By filipinjo
Oduševljen za sada :-) Nego da mi šaljemo ove momke umesto onih šmekera u Sloveniju...

Odlična taktička postavka za odbranu nad Šarićem,,, u napadu Vasa deli, ostali ekzekucija...

Nadam se da će šut da nas služi do kraja,,,mada smo većinu pogađali iz otvorenih šuteva
Korisnikov avatar
By Kure
Šta ovaj Vasa igra? Preko njega smo primili bar 25 od 35 poena...
By johnnzKD
Ne mogu da vjerujem da ovaj Mijatović nema ni jednu akciju za centre(Milutinov,Šalić,Jokić) koji su uz Micića najbolji dio tima. Za čitavo poluvrijeme lopta je samo 2 puta spuštena na niski post.

Što se ishoda utakmice tiče mislim da ovo dobijamo.

EDIT Odlična odbrana na Šariću.Ako ovako nastavimo to će biti glavni razlog naše eventualne pobjede.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 61

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]