texxxdrummer napisao: Smao fali jebeni japanac napuseni.
A ko je taj Japanac?
texxxdrummer napisao: Smao fali jebeni japanac napuseni.
username999 napisao:E jbga sad, to je legenda foruma, ja ga smatram u velikoj mjeri zasluznim zasto su se neki ljudi navukli na ovaj forum.texxxdrummer napisao: Smao fali jebeni japanac napuseni.
A ko je taj Japanac?
Brkato govedo.
Shommy " Grief is nature's most powerfull aphrodisiac"
Al nisam znao, veliki odmor kad stupi, dizelasima po klonji kurceve da pusis
Dok slusao sam rifove iz novembarske kise, zeldijima nogama podrkavala si pise
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
ubicatigrova napisao:texxx kako ide ona fora za partizan sto je rekao - nesto kao "meni to znaci"U vrijeme najruznije i najraspadnutije igre partizana, ono surovo spustanje na centre a ovi ne mogu meda brat je napisao :
Ne mogu da se setim svega al bilo je genijalno, smejao sam se ceo dan
Brkato govedo.
texxxdrummer napisao: Najbolje je da skupis pitanja sva koja te interesuju pa onda da Dr. Flameni odgovori na sve
username999 napisao:Ti si u stvari tokyo i zajebavas nas ovdje, ali u svakom slucaju ti hvala, zajebancija je odlicnatexxxdrummer napisao: Najbolje je da skupis pitanja sva koja te interesuju pa onda da Dr. Flameni odgovori na sve
Za sada me interesuje to što sam napisala, sutra je taj dan kad moram da mu razjasnim. Možda je trebalo da pomenem da sam prošli put u pola noći kad sam se jedva iskobeljala kako me je ščepao kod njega zaboravila telefone, pa se posle pola sata pojavio kod mene sa najvećom čokoladom i rekao mi da treba mnogo češće da se viđamo, sad kad smo blizu. Nisam ga zvala oko mesec dana posle toga, samo sam razmišljala šta je sve čitao u telefonima
![]()
Brkato govedo.
Once you realize what a joke everything is, being the Comedian is the only thing that makes sense.
ubicatigrova napisao:ajde podeli sa nama sta je bilo u telefonima, mozda mozemo da damo neki pametan savetNeka, neka, možda se ovde kroz par dana pojavi neko ko me zna IRL, pa ne bih baš da čita
texxxdrummer napisao:Ti si u stvari tokyo i zajebavas nas ovdje, ali u svakom slucaju ti hvala, zajebancija je odlicnaSretno, sta god bilo
username999 napisao:Imam pitanje na koje mi je hitno potreban odgovor. Posle 15 minuta guglanja kljucnih reci mog problema na 3 jezika, setila sam se ovog foruma na kome dominiraju muskarci i ove teme, pa cu biti slobodna da se obratim doktoru za pomoc. Ceo dan radim, pa sam se umorila i nije mi do prezanja i biranja reci, a moram da obavim jedan vazan razgovor veceras ili sutra, pa bih bila zahvalna kada bi mi doktor ili neko ko ima iskustva u ovome bukvalno stavio reci u usta.
Naime, jedan drugar, sa kojim se druzim oko 3, 4 godine, a upoznali smo se ziveci u istom kraju, se odselio, pa se nismo neko vreme culi, utom se i ja odselim, i sretnemo se skoro i skontamo da zivimo 7 metara jedno od drugog. On ima devojku sa kojom je negde oko 5 godina, a koja je pre zivela dva sprata ispod mene i i dalje je tamo. E, ja nisam mogla da ne primecujem njegovog brata kad smo se tek upoznali, medjutim, on je 3 godine mladji od mene, a nisam nesto u fazonu mladjih tipova. Ali nisam ravnodusna, pa bih eventualno da vidim kako ce da se pokaze za jos koju godinu. Medjutim, taj oratak me konstantno muva i svaki put se jedva iscupam iz njegovih ruku.Jednom sam ga uhvatila da mi viri pod suknju! Doduse, toliki ispadi se nisu ponavljali.
A kao drugar je super, bilo bi mi krivo da se ne druzimo i dalje. On ce da bane veceras verovatno, a ja sama... Na koji nacin da mu kazem da iskulira, da smo ortaci i samo ortaci, ali mi hitno treba odgovor koji mogu da citiram, ne savet? Hvala.
I jos nesto: ni njegov brat nije ravnodusan prema meni
Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]