Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By fanste90
Opa ima jos zaljubljenika u nize engleske lige.Ja sam bio jos malo hrabriji od @karaburca tako da sam uzeo Ebbsfleeta koji je jos jednu ligu nize.Lagano sam se prosetao kroz sestu ligu,lepo startovao ali sad sam vezao 10 utakmica bez pobede i sad sam trenutno jedno mesto iznad crte.Ovde i 5k eura moze da prestavlja problem.Plan mi je da doguram do prve lige,koliko ce to potrajati i koliko cu imati zivaca bice pitanje...
Korisnikov avatar
By dolan
Kad smo kod engleskih nizih liga, ja tradicionalno uzimam Weston-super-mare. Najbolji rezultat sam ostvario plasmanom u prvu ligu za 12 godina u 2006-ici. 2006-icu sam bio doveo do savrsenstva, secam se da sam u trecoj sezoni sa Sevojnom izbacio Viljareal iz kvalifikacija za ligu sampiona, dobio ga u gostima 1-0 i kod kuce 10-0. To je bio znak da prestanem da igram. Igrao sam posle 2006-ice jos malo pa sam prestao, i sada samo skinem kad izadje, igram 2-3 dana, i ne mogu vise, nemam vise strpljenja kao nekada.
Korisnikov avatar
By fanste90
Po meni 2006 realno najlaksi fm od svih kojih sam igrao(od 2004 -2014 izuzev 13 koju nisam igrao),udjes u bili koji brazilski ili argentinski tim i nacices igraca top klase.Kada se setim Vukasina Poleksica i Guarina u sta se pretvore nakon samo 2 meseca igranja.Simoes,Sidnei,Gladstone,Aguillar,Peirone,stari dobri fm2006...
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Fanste90

Iskreno, bilo mi je glupo da krenem od seste lige zato sto su sve ekipe tamo sa ocajnim stadionima i uslovima za trening, a posto gotivim da razvijam mlade nemam strpljenja da cekam 5 sezona da nakupim dovoljno para samo da bih dogurao sa uslovima za trening na ''good''. Druga bi prica bila da mi radi Editor pa da mogu da otkljucam i neku 8. ligu ili tako nesto jer stadioni nisu znacajnije gori, pa bih imao vremena jedno 3 sezone da se bar malo poboljsam. Medjutim, posto imam neku divljak verziju (tezak divljak) onda mi editor ne radi tako da jbg.

Sto se para tice pazi sad ovaj podatak, trenutno sam datumom u 5.oktobru i za predsezonu i prvih tih 2 meseca igranja sezone (pocela 9.avgusta) zaradio sam 2 miliona vise nego za celu proslu sezonu....Verovatno znas i sam za onu standardnu foru da u predsezoni dovodis jake timove za prijateljske kako bi zaradio od ulaznica. E ono sto ja nisam znao do sada, a ispostavilo se bar u mom slucaju kao tacno jeste da pravis prijateljske LIGE jer iz nekog razloga kada dovedem Arsenal na primer na prijateljsku (uradio i to da bih uporedio) TV nece da prenosi, kada napravim neki kup TV nece da prenosi, ali kada napravim ligu TV mi je u oba puta prenosio meceve i to ne samo moje nego sve koji su se igrali na mom stadionu tako da sam tu stvarno ekstra zaradio. Plus naravno sto mi je skocila malo reputacija pa sam mogao da dovedem i malo ozbiljnije timove na prijateljske meceve, a i prosecna posecenost u ligi mi je porasla za preko 600 gledalaca kada sam usao sad u trecu ligu. Cilj mi je pre svega da napravim finansijski odrziv sistem i klub sa odlicnom infrastrukturom :).

PS Nego koji je menadzer u pitanju? Ja igram FM12.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
fanste90 napisao:Po meni 2006 realno najlaksi fm od svih kojih sam igrao(od 2004 -2014 izuzev 13 koju nisam igrao),udjes u bili koji brazilski ili argentinski tim i nacices igraca top klase.Kada se setim Vukasina Poleksica i Guarina u sta se pretvore nakon samo 2 meseca igranja.Simoes,Sidnei,Gladstone,Aguillar,Peirone,stari dobri fm2006...
Guarin je odlican igrac.U Portu je kidao,u Interu ga ne pratim zadnjih par meseci jer nemam Arenu
Korisnikov avatar
By ifrclone
Ja ovih dana sibam modove za Torchlight 2. Dread Pirateje mama...:)

KOnacno sam se dohvatio i Walking Dead avanture. Zavrsio prvu epizodu i bogami,vratili mi ljudi nadu u point & click avanture.
Korisnikov avatar
By fanste90
@karaburac u pitanju je ovaj najnoviji fm2014,dva drugara i ja smo odlucili da podelimo troskove da ne bi bili u situaciji kao prosle godine kada je igrica kdo lokalnog prodavca tek izasla u maju..Ovo za prijateljsku ligu nisam znao tako da ti veliko hvala.Iako izbegavam prjateljske zbog povreda zakazivao sam i ja sa malo jacim timovima springovao.Samo sto tvoj stadion prima 15k,a moj samo 4k.sesta liga mi je sluzila da se upoznam sa ekipom,evo sad sam u petoj u prva 4 kola 10 bodova,u narednih 12 isto toliko.Tako da se sad grcevito borim za opstanak.Napravio sam kardinalnu gresku sto sam sa par igraca produzio ugovor,tj dao im maximalan moguc,nesluteci da ce za 10 dana iskociti 4 extra slobodna igraca.Koje naravno sad nisam mogao dovesti jer nama para za plate...
Korisnikov avatar
By Karaburac
E ali i ja imam jedan problem, a to je da stadion nije u vlasnistvu kluba. Tako da sad skupljam kintu da ga otkupim. Zamisli zelenase od svake utakmice vlasnici stadiona mi uzimaju 30% od cena ulaznica :snooty:
U svakom slucaju stadion od 15000 mnogo znaci jer dugo vremena ne moras da ga dogradjujes. Kada uzimam te klubove iz nizih liga najbitnije mi je da imaju sto veci stadion i da su im sto bolji trenazni kapaciteti. Sastav tima me ic ne zanima jer ga skoro uvek potpuno izmenjam.

Pazi posto je najnoviji onda mozda nece isto reagovati kao moj, ali te prijateljske u predsezoni su uvek najbolja stvar za punjenje budzeta pogotovo kad igras te nize lige jer ti svaki dinar znaci. Zakazes sa atraktivnijim protivnikom koji ce privuci najvise gledalaca. Mozes slobodno i da pustis rezerviste i klince na teren, nije frka ako izgubis. Ja obicno poslednjih par prijateljskih zakazem sa nekim slabijim ekipama cisto da u sezonu udjem sa zaletom od par pobeda, a do tada samo jurim sto vecu kintu da skupim.
Korisnikov avatar
By fanste90
Ma prijateljske ja i ne vodim :mrgreen: Stavim pomocnika da to odradi.Ne mogu ovo da verujem sta sam procitao za stadion,zar je i to moguce??Pre je igra bila samo za zabavu,a sada o 20 razlicitih stvari da razmisljas..
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne vodim ih ni ja, nemam zivaca pogotovo sto stavim po 20 utakmica u predsezoni :D. Moguce brate, imas sad 1000 fora. Imas dobru foru kada uznapredujes malo i vodis ozbiljan klub da napravis marketinsku saradnju sa nekim klubom u Kini, Americi ili Japanu, onda kupis nekog njihovog igraca sa velikom reputacijom i prodajes dresove kao blesav :D.
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 57

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]