@Fanste90
Iskreno, bilo mi je glupo da krenem od seste lige zato sto su sve ekipe tamo sa ocajnim stadionima i uslovima za trening, a posto gotivim da razvijam mlade nemam strpljenja da cekam 5 sezona da nakupim dovoljno para samo da bih dogurao sa uslovima za trening na ''good''. Druga bi prica bila da mi radi Editor pa da mogu da otkljucam i neku 8. ligu ili tako nesto jer stadioni nisu znacajnije gori, pa bih imao vremena jedno 3 sezone da se bar malo poboljsam. Medjutim, posto imam neku divljak verziju (tezak divljak) onda mi editor ne radi tako da jbg.
Sto se para tice pazi sad ovaj podatak, trenutno sam datumom u 5.oktobru i za predsezonu i prvih tih 2 meseca igranja sezone (pocela 9.avgusta) zaradio sam 2 miliona vise nego za celu proslu sezonu....Verovatno znas i sam za onu standardnu foru da u predsezoni dovodis jake timove za prijateljske kako bi zaradio od ulaznica. E ono sto ja nisam znao do sada, a ispostavilo se bar u mom slucaju kao tacno jeste da pravis prijateljske LIGE jer iz nekog razloga kada dovedem Arsenal na primer na prijateljsku (uradio i to da bih uporedio) TV nece da prenosi, kada napravim neki kup TV nece da prenosi, ali kada napravim ligu TV mi je u oba puta prenosio meceve i to ne samo moje nego sve koji su se igrali na mom stadionu tako da sam tu stvarno ekstra zaradio. Plus naravno sto mi je skocila malo reputacija pa sam mogao da dovedem i malo ozbiljnije timove na prijateljske meceve, a i prosecna posecenost u ligi mi je porasla za preko 600 gledalaca kada sam usao sad u trecu ligu. Cilj mi je pre svega da napravim finansijski odrziv sistem i klub sa odlicnom infrastrukturom

.
PS Nego koji je menadzer u pitanju? Ja igram FM12.
I kad ne budes prvi ti...