Vuk napisao:Pazljivo sam pratio celu utakmicu i ispostavilo se tacno ono sto je rekao Kosta. Andric je decko koji nema prodor, u smislu Bogdanprodora, dosta igre mu se svodi na sut i skok. Sut (ono sto se moglo videti) je na zadovoljavajucem nivou. Podsetio me je malo u tom segmentu na Lucica. Lucic ove sezone nije preterano puno sutirao za tri, ali je umeo da potegne i cini mi se da su to otprilike ti procenti. Stvar koja mi se takodje svidela jeste finta suta za tri i taj prvi korak posle koga je na ovoj utakmici iznudio bar pet faulova. Tu sam stekao utisak da razmislja glavom i da ne srlja. Odbranu mora da popravi i dodatno da ojaca. Ima dobrih strana uz tu glavnu manu koju je vec Kosta spomenuo da on 1-1 ne mere odigrati.
Gledao sam ga nesto ove godine u mladjim kategorijama... Kada nisam mogao da gledam, citao sam pratio, koliko sam mogao.
Nema on prodor kao Bogdan, to je sigurno, ali decko ima nesto sto nisam video od Tripkovica... Udje u mec sa tri promasene trojke, ode na klupu, vrati se u igru i veze tri... Pa onda sve isto. Ima decko strasno samopouzdanje. Inteligentan igrac jako, ono sto sam gledao je bilo po meni odlicno.
Igra mu se uglavnom svodi na sut, to jeste, ali kada podigne igraca, ovaj zavrsava u autu... U odbrani je sasvim korektan.
@Karabu
Nikako da te pitam, a vezano za Andrica... Da se ogradim, ono sto sam gledao, Andric nikada nije igrao na cetvorci. Iskreno treneri u mladjim kategorijama, pa i u Partizanu II su cudni... Svojevremeno Lucic je u II igrao 2-3-4, Tapuskovic sve od 1 do 4, a u mladjim kategorijama Riznic 1-2-3-4... Razumem da su bili dominantni u svom godistu, ali meni se to nikako ne svidja cak i kada su klinci u pitanju.