Stare teme
Korisnikov avatar
By Joomla10
Verujem da ce Andric postati dobar igrac. Jeste prangijas klasican, ali nekako... Ima nesto decko, iskreno dao bih mu sansu ove godine da bude ta druga trojka kod nas.

Milutinov jeste imao losu utakmicu, ali decko razume igru, verujem da je trenutno vrlo malo igraca koji su kosarkaski inteligentniji od njega.
Poslednja izmena od Joomla10 u Pet Jul 05, 2013 7:54 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Andric car :!: Bas sam hteo da prostudiram malo Salica, ali se nije naigrao.
Korisnikov avatar
By Vuk
Pazljivo sam pratio celu utakmicu i ispostavilo se tacno ono sto je rekao Kosta. Andric je decko koji nema prodor, u smislu Bogdanprodora, dosta igre mu se svodi na sut i skok. Sut (ono sto se moglo videti) je na zadovoljavajucem nivou. Podsetio me je malo u tom segmentu na Lucica. Lucic ove sezone nije preterano puno sutirao za tri, ali je umeo da potegne i cini mi se da su to otprilike ti procenti. Stvar koja mi se takodje svidela jeste finta suta za tri i taj prvi korak posle koga je na ovoj utakmici iznudio bar pet faulova. Tu sam stekao utisak da razmislja glavom i da ne srlja. Odbranu mora da popravi i dodatno da ojaca. Ima dobrih strana uz tu glavnu manu koju je vec Kosta spomenuo da on 1-1 ne mere odigrati.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
djuka napisao:Nego koja je verovatnoca da ovaj Salic ima jedno 22,23 godine, nesto mi tako izgleda? :D
+1
Konstatovali smo tokom prenosa da je maljaviji od Teksa
By strelac
Andric je thnicki slab,ali moze to da podigne radom na visi nivo.

Jel ovaj Jankovic iz KKCZ otisao u Belgiju.Ako je tako oni nisu normalni.Nije sutirao,pa nisam video kakv ima sut,ali sve drugo ima.
Korisnikov avatar
By Kure
Vuče brate, nemoj samo Bogdanprodor, jer me to asocira da sve uradiš savršeno, lepršavo i perfektno, a onda omašiš zicerčinu. :lol: Tako ih je omašio bar dvadeset ove sezone.

EDIT: Yopile, sigurno jeste... Mada je Teks u poslednje vreme pustio bradurinu, gaji u njoj vrabce...
Korisnikov avatar
By Joomla10
Vuk napisao:Pazljivo sam pratio celu utakmicu i ispostavilo se tacno ono sto je rekao Kosta. Andric je decko koji nema prodor, u smislu Bogdanprodora, dosta igre mu se svodi na sut i skok. Sut (ono sto se moglo videti) je na zadovoljavajucem nivou. Podsetio me je malo u tom segmentu na Lucica. Lucic ove sezone nije preterano puno sutirao za tri, ali je umeo da potegne i cini mi se da su to otprilike ti procenti. Stvar koja mi se takodje svidela jeste finta suta za tri i taj prvi korak posle koga je na ovoj utakmici iznudio bar pet faulova. Tu sam stekao utisak da razmislja glavom i da ne srlja. Odbranu mora da popravi i dodatno da ojaca. Ima dobrih strana uz tu glavnu manu koju je vec Kosta spomenuo da on 1-1 ne mere odigrati.
Gledao sam ga nesto ove godine u mladjim kategorijama... Kada nisam mogao da gledam, citao sam pratio, koliko sam mogao.

Nema on prodor kao Bogdan, to je sigurno, ali decko ima nesto sto nisam video od Tripkovica... Udje u mec sa tri promasene trojke, ode na klupu, vrati se u igru i veze tri... Pa onda sve isto. Ima decko strasno samopouzdanje. Inteligentan igrac jako, ono sto sam gledao je bilo po meni odlicno.
Igra mu se uglavnom svodi na sut, to jeste, ali kada podigne igraca, ovaj zavrsava u autu... U odbrani je sasvim korektan.

@Karabu
Nikako da te pitam, a vezano za Andrica... Da se ogradim, ono sto sam gledao, Andric nikada nije igrao na cetvorci. Iskreno treneri u mladjim kategorijama, pa i u Partizanu II su cudni... Svojevremeno Lucic je u II igrao 2-3-4, Tapuskovic sve od 1 do 4, a u mladjim kategorijama Riznic 1-2-3-4... Razumem da su bili dominantni u svom godistu, ali meni se to nikako ne svidja cak i kada su klinci u pitanju.
By kosta76
@Jopik...Znas kako, bio je rat, Bosna u plamenu. Mozda je nestao neki izvod iz maticne knjige rodjenih( bas Djokov)...Da se to desi kod mene u kraju, sredio bih da imam ponovo 25 leta :D
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Strelac ima slab sut, ali da to je taj decko. Mozda mu fali koji centimetar da bi igrao na zaista vrhunskom nivou, ali izuzetno je snazan, ima sjajan osecaj za skok i odlicno igra ledjima ka kosu. Ono sto mi se svidelo je sto je ovde pokazao da ume i da spusti loptu u dribling dogega se do reketa i polozi.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 1709
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]