Stare teme
Korisnikov avatar
By Kure
Gale napisao:
Kure napisao:Lorde ceniš da će i ovaj da objašnjava?

Ali, tebi to ne vredi imaš zacementiran Miljen-Vasa tandem. Go Miljen go.
Prvo, zapažam sa indignacijom da u tvom Go Miljen go fali entuzijazma. :D
Drugo, sviđa mi se ideja da ovog uparim sa Miljenom. Antoine kaže " ...igrač koji postiže poene u „gomilama“ na različite načine... Ne oscilira mnogo kada su proseci u pitanju... Jako dobar kada treba da iznudi faul, uz to i odličan penaldžija..."
Izraz "poeni u gomilama" me je prelomio. :D

Vasa OUT.
Dakle misliš da će Zalizani više minuta i slobode u igri dati Miljenu nego Vasi? :naughty: Uostalom možda Miljen ni ne dođe u Megu... ;)
Korisnikov avatar
By Gale
Kure napisao:
Gale napisao:
Kure napisao:Lorde ceniš da će i ovaj da objašnjava?

Ali, tebi to ne vredi imaš zacementiran Miljen-Vasa tandem. Go Miljen go.
Prvo, zapažam sa indignacijom da u tvom Go Miljen go fali entuzijazma. :D
Drugo, sviđa mi se ideja da ovog uparim sa Miljenom. Antoine kaže " ...igrač koji postiže poene u „gomilama“ na različite načine... Ne oscilira mnogo kada su proseci u pitanju... Jako dobar kada treba da iznudi faul, uz to i odličan penaldžija..."
Izraz "poeni u gomilama" me je prelomio. :D

Vasa OUT.
Dakle misliš da će Zalizani više minuta i slobode u igri dati Miljenu nego Vasi? :naughty: Uostalom možda Miljen ni ne dođe u Megu... ;)
:o
Sada vidim da nisi pasionirani ljubitelj mojih postova :shock: - jer sam baš pisao da mislim da će Vasa imati puni prioritet. Ali, nemam poverenja u fantasy Vasu, a u Miljena imam (jer očekujem da će oko 20 min dobiti. To bi trebao da bude neki index 5+ kontam, a kod plejmejkera je i to premija). Sve, naravno, pod uslovom da uopšte dođe u Megu.
Korisnikov avatar
By Kure
Naravno da volim tvoje postove pufnice Brkina...

Elem, jako mi se sviđa što svojski podržavaš i bodriš propale projekte npr. Miljen, za razliku od mene koji nemam tu vrstu hrabrosti, i podržavam samo sigurne projekte tipa Đekna. :lol:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 37

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]