Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Sad stigoh kući,da čestitam momcoma.. Donesi kući zlato što se zlati!!!

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Gledao sam samo drugo poluvreme i to je sve sto sam odgledao na ovom EP. Momcima cestitke za zlato.
Jaramaz i Zagorac ce biti nosioci igre Mege u sledecoj sezoni i nadam se da ce dosta napredovati. Vidi se da su popravili i sut za tri poena.
Guduric i Davidovac zasluzuju da budu u Zvezdi i da igraju makar desetak minuta. Rebic takodje treba da igra svaki mec makar 5 minuta, Jovic nek uzme malo minuta na beku.
Sto se tice Apica i on ima potencijala, a mozda je za njega bolje da predju u Metalac, Megu ili Partizan.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Cestitke momcima na zlatu i to prilicno dominantnom igrom.
Ono sto je jos bitnije ima tu ozbiljnog potencijala, posebno kad se uzme u obzir da nismo bili kompletni na ovom prvenstvu i da smo finale odigrali bez glavnog visokog igraca. Izdvojio bih par momaka:
Ognjen Jaramaz-mali polako pokazuje u kakvog igraca se razvija, podseca na Nedovica po fizikalijama, ali po zelji, borbenoscu, karakteru, a cini mi se i sutem odskace od gore pomenutog.
Marko Guduric-neko ga je uporedio sa Simonom, ali je on po meni njegova upgrade verzija, decka treba forsirati u Evroligi i biti strpljiv jer mozemo da dobijemo ozbiljnog igraca.
Rade Zagorac-definitivno na oko najveci prospekt ove ekipe, on jos nije ni na 50% svojih mogucnosti, sjajno kosarkasko telo, mora dosta da radi, bice uzivanje gledati njega i Jaramaza u Megi dogodine.
Marko Tejic-igrajuci sa svojom generacijom se videlo zapravo koliko Teja odskace od ostalih, sigurno veci potencijal od Luke, jer decko moze da pokriva dve pozicije, u napadu opasan i unutar i van reketa, u odbrani svi znamo kako grize.
Ova cetvorica su ozbiljni ali ozbiljni pretendenti da budu A reprezentativci, sto je jos bitnije tamo gde smo mozda najranjiviji pozicije 2 i 3 ce se kvalitetno popuniti njihovim stasavanjem.
Davidovac je veoma interesantan i igrac kog svaka ekipa moze da pozeli, stvarno nenormalno podseca na Savana, takvu karijeru mu i predvidjam.
Jezivo je sta bi tek radili sa Jokicem i Risticem, ali onda ne bi videli koliko je Tejic zapravo dobar.
Ima tu jos interesantnih igraca tipa Apic koji je juce odigrao odlicno, Rebron koji je stvarno povukao ekipu i par puta lomio protivniku zglobove, ne treba otpisivati ni ove momke, uvek se desi da ispliva neko ispod radara tako da...
Sve u svemu mislim da je ova generacija jaca i od generacije 87' koja je bila predodredjena za velika dela ali nije ispunila ocekivanja, nadam se da ce ova to da nadomesti.
Korisnikov avatar
By djokonda
Ja Rebiću stvarno mnogo želim da uspe...vidi se rad kod njega, disciplina...stvarno je lepo gledati klinca koji u igri deluje toliko zrelo. Međutim, stvarno je evidentan njegov fizički limit...posebno nemogućnost da se značajnije odvoji od parketa...tužno je bilo gledati brojne zicere koje je mašio. Njegova polaganja izgledaju kao da ih radi kadet. Mnogo navijam za njega da uspe da nadomesti te nedostatke.
Stvarno nam je budućnost reprezentativne košarke svetla ukoliko nađemo prostor za razvoj svih ovih klinaca...u 94. i 95. ima bar 10 igrača koji su bar EL nivo talenta. Inače, ova generacija je nekako prošla ispod radara zbog toga što nije igrala svetska prvenstva u svom uzrastu (par njih je igralo sa 94. koje je zakačilo ta takmičenja) i zbog problema od pre dve godine kada su svi FMP-ovi klinci preskočili takmičenje, pa je opet napravljen dobar rezultat i to bez otprilike 2/3 ekipe. Glavni talenti u generaciji su na kraju ispali igrači koji kroz reprezentativne akcije nisu projektovani za to...Jokić je tek u poslednje 2 godine u reprezentaciji, Zagorac praktično tek ove, dok je Gudurić preskočio poslednje 3-4 godine...tako i Ristić, koji je od starta negde figurirao kao najveći talenat u generaciji nije dobijao takav prostor u ekipi (Mijatoviću se više sviđao Šalić...toliko o njegovoj sposobnosti da proceni potencijal i karakter igrača). 94/95: Jokić, Gudurić, Micić, Ristić, Milutinov, Tejić, Davidovac, Zagorac, Radičević...uz njih i Jaramaz, Pot, pa i Rebić...samo iz ove dve generacije bi mogao da napraviš dosta jaku reprezentaciju za jedno 3-4 godine.
By luki
Spanci su pre neku godinu procenili da je nasa generacija rodjenih 94/95 najkompletnija , sa najvecom sirinom i zbirnim potencijalom koja se pojavila u evropi poslednjih deset do petnaest godina.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 26

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]