http://youtu.be/PGv2Hdwq-BA
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Pink Panther napisao:mislio sam postati na temu ostali klubovi aba lige,ali nekako je ova ipak prikladnija.bio Skansi veceras na Areni, i pricao o ovome kako ce umesto proslave da to u stvari bude komemoracija, izdace neki Almanah da prikazu sta je bio Split(Jugoplastika) i bas je popljuvao grad Split, kaze samo posle trostruke evropske titule grad je dao vecu lova, za sve ostalo ih nije zanimalo
danas je 70-ti rođendan košarkaškog kluba SPLIT.najvećeg europskog kluba 20 stoljeća prema fibi i najveće generacije ikad euroigaške košarke prema ulebu. klub nikad nije bio u težoj situaciji,maltene je pred gašenjem, svi su digli ruke od njega. vujičić je ostavio pustoš,uništio i isisao ono malo što je ostalo. generacija braće bender,žižića i marinellija odavno je napustila klub ,prije seniorskih minuta. u nadi da će naš najveći sportski klub ( kakav dinamo,hajduk, cibona,rukometne i vaterpolo klubove nema smisla navoditi ) opstati i ponovo igrati derbije sa cibonom i zadrom, stavljam ovaj klipić da se svi prisjetimo te generacije. i da, kako prigodna pjesma davida bowiea.
https://www.youtube.com/watch?v=qzimATzL87w
When I'm dead I'll be dead a long time, but the wines so pleasing and so sublime.
Vincent Vega napisao:@horog @Pink @FaulI ja sam ga voleo. Aktivno sam poceo da pratim kosarku kada je bilo svetsko prvenstvo u Ljubljani 1970. Posebno sam voleo Aljosu Zorgu, posto je bio levoruk kao i ja i Vinka Jelovca i Trajka Rajkovica koji su i ali sjajan horog i poluhorog. Nikola Plecas sjajan kosarkas i covek. Imao je dobar ulaz, a ono sto ga je posebno karakterisalo je sut sa distance i poludistance iskljucivo od table.
Mogao bi neko od vas, kad bude imao vremena i volje, da napiše neku reč o Nikoli Plećašu. Vidim da u novom broju NIN-a ima intervju sa njim, sutra ću da ga kupim.
Inače, omiljeni košarkaš mog matorog.
Vincent Vega napisao:@horog @Pink @FaulHe,he,he....Nikola Plećaš iliti Sveti Nikola (rodom iz Like)....i njegove legendarne brčine...dosta često se sretnemo i malo popričamo.....bilo ljeto ili zima uvijek u klompama....mislim da je sad pred penzijom ili već uživa u njoj.....bio nevjerovatno popularan u Zagrebu 70.-tih godina (nešto poput Dražena Petrovića 20 godina kasnije) kada je u dresu Lokomotive u tadašnjoj Kutiji šibica (i u gostujućim dvoranama naravno) zabijao po 30-40 poena....mislim da ima preko 200 nastupa u dresu YU reprezentacije....igrao i za Kvarner,a koliko se sjećam trebao prijeći i u Metalac,ali se to na kraju nije dogodilo....nakon igračke karijere jedno vrijeme bio trener u ženskoj košarci (Medveščak)....na žalost zbog sukoba s Mirkom Novoselom (i nekakve bezvezne reklame za ćaj koju mu ovaj nije mogao oprostiti) njegova legendarna "šestica" ne krasi uz Draženov,Nakićev i Knegin dres dvoranu D.Petrovića....sve skupa s obzirom na popularnost ali i košarkašku kvalitetu od košarke za uzvrat nije dobio skoro pa ništa....ako se pod nešto posebno ne računa što ga je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić kao zaslužnog sportaša uspio zaposliti i smjestiti u neki 3x3 metra ured u sastavu Gradskog poglavarstva (nešto vezano za sport)....
Mogao bi neko od vas, kad bude imao vremena i volje, da napiše neku reč o Nikoli Plećašu. Vidim da u novom broju NIN-a ima intervju sa njim, sutra ću da ga kupim.
Inače, omiljeni košarkaš mog matorog.
Pink Panther napisao:...u reprezentaciji redovno najbolji u skoku u dalj, troskoku, bacanju medicinke iz auta, trbušnjacima...Mikoni napisao:Na stranu razlika u klasi, ali ako bih ga poredio s nekim od velikih igraca s ovih prostora, i ja bih prvo rekao da podseca na Kukoca. nesto najblize njemu sto imamo na ovim prostorima. Naravno, Kukoc je Kukoc.Igrao do 16 godine za kadete hajduka nogomet , te bio stolnoteniski prvak Hrvatske kao junior, pobijedivši zorana primorca ( osvajača olimpijske medalje 1988 u seoulu).
Procitao sam jedan zanimljiv pdoataka negde: Kukoc je sto metara trčao za manje od 11 sekundi. Covek je bio zivotinja s jebenom tehnikom.
Ipak, jedva cekam da vidim Bjelicu u NBA. Siguran sam da ce se jako fino snaci.

When I'm dead I'll be dead a long time, but the wines so pleasing and so sublime.
DAMIR JAVOR

Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!
Vincent Vega napisao:Spomenuo je Plećaš u intervjuu NIN-u taj slučaj sa reklamom za Franck čaj. Interesantno je da je umesto njega u Montreal otputovao Andro Knego, koji se takođe pojavljuje u pomenutoj reklami.knego,kakva karijera,a malo se o njoj priča.jedino što mu fali u karijeri je europsko zlato.osvojio je srebro 81 u pragu.ispao je iz tima za 77 i liege radi ozlijede.daj je nastupio tamo,bio bi jedini igrač u povijesti europske košarke koji je osvojio sva reprezentativna zlata i sve europske kupove.
DAMIR JAVOR
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]