Stare teme
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
318 000 evra grad
600 000 evra FIAT
To je 918 000 evra i ako jos neki sponzori daju 300 000 - 500 000 evra to je sasvim dovoljno novca da se napravi pristojna ekipa koja moze da obezbedi Evrokup.
Korisnikov avatar
By Poska
Све је то лепо, али како рећи да ти град дугује 2 500 000е? Мени то звучи као да каже приватни клуб, или у овом случају овај што скаче из места у место... Ево у ономе пише да би са Константином направили нов клуб(ограђујем се од тога, јер пишу новине), али шта је онда то? Кроз 2 године, када ни тамо не буде успело, идемо даље, неки нови град... Мислим глупост велика...
By SinisaBL
da li je fiat odustao od sponzorstva ili šta?
mislim da je bitno da samo počnu sezonu. ima dovoljno slobodnih igrača na tržištu i za male pare se može napraviti roster, a za opstanak u konkurenciji zadra i cibone ne treba da brinu?
By Jo.
SinisaBL napisao:da li je fiat odustao od sponzorstva ili šta?
mislim da je bitno da samo počnu sezonu. ima dovoljno slobodnih igrača na tržištu i za male pare se može napraviti roster, a za opstanak u konkurenciji zadra i cibone ne treba da brinu?
Smatram da bi radnicki mogao da pokupi dosta talentovanih klinaca, za male pare, i da napravi zanimljivu ekipu...

Koliko znam tu su trenutno:

1.Jovic, Katnic
2.Novak
3.Mladjan, Balmazovic
4.Jevtovic, Jankovic
5.

Tu bi mogli da upadnu npr: Milisavljevic (Spartak), Pesakovic(Borac), Kutlesic(Sloboda), Guduric (FMP), Djokovic (Jagodina), Todorovic (Borac), Lukovic (Kumanovo)...

Takodje, mislim da bi i Musli mogao da bude solidno resenje...
Korisnikov avatar
By Lepus
Novak se vratio u Vrsac na kraju prosle sezone. Gdje ce i sta dalje, ne znam?! Guduric, no way.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Jo bilo bi dobro ponekad da svratis do KLS teme... Prvo Jevtovic nije vise u Kragujevcu (presao u Metalac). Drugo Jankovic nije 4. Trece Kutlesic je potpisao za Metalac. Guduric ko sto rece Lepus. Todorovic nije ni prosle godine igrao u Borcu nego u Konstantninu.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ako umesto Radnickog ubace Helios iz Slovenije nasi klubovi moraju odmah da istupe iz ove smejurije iz ABA lige. Liga je presmesna nije medju 10 u Evropi, a kamoli 2-3. Hoce da nam otmu mesto i daju Slovcencima.
VTB liga, Endesa liga, Nemacka, Italijanska, Turska i Grcka liga su jaca od ABA lige.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]