Stare teme
By Gsk133
Samo mi nije jasno kako neko igrački može da gotivi Nedovica(makar to bili njegovi otac i majka). Da gotovis Kalinića razumem, da gotovis Gudurica razumem(i tu je ende od Zvezdinih bivših igrača koje možeš da gotovis uz Bjelicu i Jovica).
Korisnikov avatar
By Zex88
Ugasio sam sinoć prenos kad je Vildoza u prva tri napada opalio kao na terminu..

Stvarno je mučno gledati ovo.. Nestvarne rotacije imamo..
Ovde treba pod hitno igrač sa poenima u rukama,od Nedovića nema leba,svaka povreda 2 meseca..
Treba nam i ozbiljniji trener,ali ajde,lakše ću to nego 6 centara da pretrpim..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MileBL
Od trenera sve pocinje, ovo je treca budalestina istog tipa od kad je Coki u klubu
Milivoje Lazic, Alimpijevic i evo sad Jovanovic, jednostavno ljudi nisu dorasli poslu i na sve to im trpa svoje kombinacije u klub
Korisnikov avatar
By Lepus
Zex88 napisao: Sub Okt 22, 2022 7:24 am Ugasio sam sinoć prenos kad je Vildoza u prva tri napada opalio kao na terminu..

Stvarno je mučno gledati ovo.. Nestvarne rotacije imamo..
Ovde treba pod hitno igrač sa poenima u rukama,od Nedovića nema leba,svaka povreda 2 meseca..
Treba nam i ozbiljniji trener,ali ajde,lakše ću to nego 6 centara da pretrpim..

Odgledaj snimak pa javi utiske o Vildozi. Po meni, on nije trebao ni dodavati nikome, jer ovi ostali spoljni igrači su neopisivi pajseri.

Generalno, utakmica, a i igra, nisu bili toliko loši. Ova konačna razlika je nerealna.

Odbrana u toku većini utkamice od dobre do odlične. Očekivano, napad škripi jer nemamo poštenog beka. Vildoza se jeste ispromašivao, par lopti izgubio, ali se za razliku od ostalih igrača se vidi klasa. Vidi se da on može igrati protiv bilo koje ekipe, dok sa druge strane, za većinu igrača je ovo 3 nivao iznad takmičenje.

Jovanović i dalje nema predstavu šta treba raditi, isto kao i u pripremnim utkamicama. Jbg, to se znalo na početku sezone, vidjećemo šta će biti dalje kada se tm kompletira.

I dalje sam pri svome da treba otjerati Raduljicu, Ivanovića i Holanda.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nemam snage da gledam reprizu,verujem ti na reč,gledam pre GSW-Denver..

Ja bih prvo trenera otpisao,pa onda redom Adams,Ivanović,Raduljica,Kuzmić..
Za Petruševa nema mesta na 4,samo na 5..Ilića na 4..

Dakle nešto ovako

Vildoza,? Marković
Nedović,?,Dobrić
Holand,Lazić i Lazarević,
Bentil,Ilić
Luka,Martin,Petrusev..

Korisnikov avatar
By skeske
Sta znam, sve ovo smo manje vise ocekivali.... Prenatrpan roster polovnjacima je morao rezultirati ovakvom igrom. Posebno posto je na klupi trener bez autoriteta, nismo smjeli natrpati ovoliko igraca isto polovicnog kvaliteta a vecina je iskusna i ima neko ime, i tu je problem jer trener ne moze prelomiti i otpisati neke.
Hajde Vildoza ce popraviti malo situaciju i Neda ako se ikad vrati, ali njie to dovoljno....
Petrusev mora na 5, Ilic na 4 i da gradimo tim, jer nekim igracima u rosteru je vrijeme proslo ili prolazi.
Korisnikov avatar
By Lepus
Većina nas se slaže sa očiglednim, a to je da Petrušev mora na pet, a Ilić nazad u 12, na četiri.

Ja bih ovako posložio dvanaest.

Luka,Stefan,Topić
Nedović, Adams,
Lazarević,Dobrić,
Bentil,Ilić
Luka, Martin, Petrušev

Lazić i Kuzmić kao rezerve i po potrebi ako se neko povrijedi.
Korisnikov avatar
By Zex88
Adamsa nema ponovo..Deluje mi da je to to...

Korisnikov avatar
By Zex88
Loši smo,baš smo loši..

Od klupe,pa do većine igrača..

Lazić kriminal..

• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20