Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Lukovic je pristojan igrac za nase trenutno finansijsko stanje. Svakako je daleko upotrebljiviji od Djumica. Visok, krakat, dobar odraz, ali prilicno mrsav i bez neke narocite tehnike.
By DonBrodka
Ja sam ovde u prvom postu rekao da me Pekovic opasno nervira, bio sam upozoren da ovo nije tema za teorije zavere, sada ga u istom kontekstu pominju i drugi, pa nista... Nije Djilas kriv, vode nas duse prodane....

Sent from my iPhone using Tapatalk
By DonBrodka
Da zamolimo mi Covica, koji mi je najodvratniji lik, da nam završi taj EK...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Karaburac
Spomenuo ga je jedan forumas i to ne kao ti, vodi ti racuna o tome sta ti pises, a ne sta drugi pisu, ima ko to radi.
Korisnikov avatar
By Poska
Мени се свиђа код Луковића што одмах иде на куцање, а не на полагање лопте. А и зна да удари рампу. Мало нам је тога било потребно, такав потез подиже и публику, али и даје неки жар екипи, да појача. Не знам само какав је у пик игри, мада ми делује као да зна лепо да се спусти после блока.
Korisnikov avatar
By Poska
Надам се да се он не води као странац, тј требало би да не.

Чекамо још Ракићевића и Новицу да одлучи. Црнац можда дође још један, али то највише зависи од финансијске ситуације, а и вероватно од тога да ли ће Новица остати. Ако остане онда ништа, ако не остане, онда ако нађемо неке паре.

Едит: Припреме и дефинитивно у петак почињу.
Korisnikov avatar
By MileBL
Resili ste mjesto rezervnog muslimana u timu :)

Ne vjerujem da cete imati vise visokih igraca, imate vec petoricu: Birca, Majstorovic, Koprivica, Lucic i Karahodzic
Korisnikov avatar
By Poska
Наравно да ако Новица одлучи да остане, да ће Копривица да седи код Тегија.

Карахоџић је на позајмици од 2 године, а Уникаха задржава право да га врати после прве године.

Едит: Занимљиво је и да све играче што смо сада довели осим странаца имају уговор до када има и тренер.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 178

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]