Stare teme
Korisnikov avatar
By MilosNS
J.Erving napisao:S jedne strane, covek stvarno ima pravo da trazi novac koji je zaradio, a sa druge opet sigurno zna u kakvoj je situaciji KKP, mozda nije bas morao da tuzi. Nije bas da ce propasti za 20k evra, valjda je dosta vise zaradio tokom karijere. A opet, cekao je 2 godine vec, a i Partizan je stvarno za to vreme platio vise kazni nego sto se njemu duguje. U svakom slucaju, nasao je najgori momenat da za dizanje tuzbe.
Ako se malo cita izmedju redova i razmislja "izvan kutije" moze se naslutiti da je ovo samo dobro "ustimano" dizanje prasine... Po meni...
1. Naravno da dize prasinu kada neko kao Kecman tuzi voljeni klub,
2. Naravno dize se kuka i motika, i skrece se sa vazne teme a to su PARE od prodaje,
3. Ovako ce se lepo moci spinovati tipa: UZeli smo pare od JLOLO-a i BB-a, ali eto tuzili nas, pa cak i Kecman, i morali smo da platimo...

Samo malo razmislite... Mnogo bi vecu buku digao Neimar da ovo nije instruisano :hand:
Korisnikov avatar
By J.Erving
Mozda bi moglo i tako da se tumaci, ali to je onda poprilicna zrtva koju je Kecman napravio za voljeni klub, uz sumnjive rezultate. A padose i neke jako teske reci (Grbovic). Ne znam, sto rece Lika, nesto se gadno iza brda valja.
Korisnikov avatar
By gramada
Neznam dali bih se ljutio Kesmanu ili ne jer prica nije bas proverena, takodje dalije tacan tajming posle prodaje Zoa i Bogdana, pa oni su prodati ali dali smo dobili pare bogdanov ugovar kako sma shvatio ke na vise rata tako da od ove prodaje i nemammo neke vece rezultate.

Sta se mi sada toliko nerviramo kad smo znali da jednog dana do ovoga je moralo doci narocito posle ne plasmana u EL, pa svi igraci ma koji bio igraju zbog para kad tad moraju da zarede nesta, oni su igrali u nas klub da bi se jednog dana prodali ili uzeli velike pare za svoj mukotrpni rad u KK Partizan kao i dobri treninzi promocija mladih i nepoznatih kosarkasa. Kad se nema para ljubav se brzo zaboravlja ili stavlja se u drigi plan.

Ova nasa ne sposobna uprava koja je barem dobrim delom dovela do ovoga kao i obicno nista ne prica a kako mislim nit preuzima nesto kako bi stvari posli na bolje, jedino DV i dalje izigrava menadzera,finansikog direktora, trenera ,covek zaduzen za odnos sa javnoscu itd. Nije ni toliko bitno kakav cemo tim sklopiti za sledecu sezonu vec kako cemo sa parama, ovo sta je uradjeno sa prodajom igraca je jednostavno smesno , ne bih da dizem cenu igracima ali sve ide kako se meni cini nekako traljavo i ne profesionalno.
Korisnikov avatar
By BogdanB
"Leo Vesterman je igrač Barselone"
Autor: mondo.rs
Menadžer francuskog košarkaša potvrdio je pisanje katalonskih medija. Pitanje je samo da li će Partizan dobiti obeštećenje i da li će Vesterman prvu sezonu odigrati za Limož.
:lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 1690
  • 1691
  • 1692
  • 1693
  • 1694
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]

Takmicenja mladjih kategorija

Velika šteta za Nedeljkovića. Ne tolika &sc[…]