Stare teme
By flameni
MILOS OBILIC napisao:Pitanje za Flamenog da objasni svoju opsednutost Covicem?
Ja sam tebi rekao jos odavno da otpusnu listu od mene ne bi dobio...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
:teasing-newbie:
flameni napisao:
MILOS OBILIC napisao:Pitanje za Flamenog da objasni svoju opsednutost Covicem?
Ja sam tebi rekao jos odavno da otpusnu listu od mene ne bi dobio...
:teasing-neener: Bolje odgovori jer cu traziti da vidim pecat od onoga ko te proglasi doktorom :teasing-neener:
By flameni
smorio si, nisi ni originalan, a ulaziti u neka nadmetanja sa tobom bilo bi kao igrati zmurke sa detetom od 5 godina - dosadno i sporo jer dete ne moze brze...
Korisnikov avatar
By familija
flameni napisao:smorio si, nisi ni originalan, a ulaziti u neka nadmetanja sa tobom bilo bi kao igrati zmurke sa detetom od 5 godina - dosadno i sporo jer dete ne moze brze...
Zajeban ovaj Dr. (tacka ili ne?!) Flameni.. :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Kure
flameni napisao:
kosta76 napisao:Doktore, imam jedno pitanje. Strasno sam zabrinut pa bih vas molio da mi pomognete.
Gledao sam sinoc film Rust and Bone. Marion Kotliard u tom filmu glumi invalida posto joj je orka pojela noge.
Glumac koji je spopada u tom filmu neodoljivo lici na Raska Katica . Garant mu je burazer
Zabrinut sam iz dva razloga:
1)Poceo sam da se lozim na tuzne price
2)Nije valjda dotle doslo da "Rasko" i Ja imamo isti ukus za zene
Ovde je kljucno pitanje da li se ti poistovecujes sa "Raskom" ili sa orkom?
Rasko je u filmu predstavljen kao baja koji tesko iskazuje svoje emocije, i prepostavljam da si ovaj film planirao u situacijama gde ces mladim gospodjama, bez mnogo reci, vec cisto identifikacijom sa Raskom, kroz kratku recenicu "Kolko me ovaj lik podseca na mene", staviti do znanja da emo izlivi nisu nesto sto one trebaju ocekivati od tebe, bar ne na pocetku zajebancije.Time ces ih navuci da se trude vise a sebi verovatno dati slobodu da nemas potrebu da kazes bilo sta nakon sto se isturas i jedes, a pre nego sto odes.Verovatno ce biti i poceastvovane sto ih je neki emotivno nepristupacni lik, uputio, tj sto im je nagovestio deo njegove zajebane prirode.
Opet, mnogo bolesnija, a samim tim i mnogo zanimljivija stvar je poistovecivanje sa orkom.Muskarac uvek zeli da ga zene pamte kao loseg, nego kao dobrog.Kao prozdrljivog alamana koji ne zna kada je dosta, i koji nema obzire kada su njegovi nagoni u pitanju.Paradoksalno ovo je i cesto razlog zbog kog mnoge "fine" dame znaju da budu smrtno zaljubljene.Da ga pamte kao coveka koji nece ojaditi curu, ali ce joj ipak ostaviti neki trag, neki svoj pecat.Ne previse bolan da bi je naterao da ga proklinje do kraja zivota , ali opet dovoljno veliki da ga se seca.E sad, kako su tebi izgledale noge Marion Kotilard i koliko su ti se svidele da si pozeleo da ih pojedes, to je druga stvar.Tu vec mozemo diskutovati i o nastranosti tvoga uma, koja je nasumnjiva, i koju svakako zelimo u sto vecoj kolicini ispoljenu na ovoj temi.
Definitivno je da se moras odluciti.Orka ili Rasko?Prozdrljivi jebac ili jebac kamene face i velikog nosa.Mozda da probas da odigras obe uloge sa istom curom i da vidis kako ces se bolje osecati, nju naravno ne pitaj za misljenje, jer njeno misljenje tebi ne moze pomoci nikako.

Pitanje za dr. flamenog: Zašto svaki DR. (sa tačkom), želi da je DR (bez tačke) bez da doktorira? I da li je debljina plave koverte (izražena u cm) proporcijalno srazmerna dužini titule (izraženoj u cm)

Tvoje pitanje sadrzi i odgovor.Budimo realni, mi Srbi uglavnom mrzimo doktore.Da li je to ispravno ili ne, to ne znamo.Zasto je to tako?Evo kako prosecni Srbin zamislja jednog doktora.

Nakon sto je pojebao pola medicinskog, jer sve i da je imao jedno oko i i tri uveta, konkurencija su mu bili Radovan( ultimativni seljak koga su poslali iz Surdulice da studira lekar da postane - Surdulicani da leci, ljubimac belog luka, debelih dzempera, devojaka crvenih obraza i narodni muzike) i Mihajlo (burzuj gej, koji je hteo da bude model, medjutim su ga mama i tata naterali da ipak zavrsi nesto, a posto i mama i tata rade kao doktori, eto prilike da i Miha, kako mu tepaju momci, zavrsi nesto.Ceo koncept gde je okruzen brdom devojaka sa kojima moze da diskutuje o Fendi torbica mu se na kraju i svideo.
Dakle jebac iz nehata, zavrsava fax naravno preko veze.Tata drzi katedru , a mama ima ordinaciju.I dok se Dusan koji je zadnji put video zivi svet pre 13 ispitnih rokova trese i nervira sto ima samo 9.73 prosek ocena, nas doca ima 9.95, i sa totalnom ravnodusnoscu gleda na obicne smrtnike koji se brinu za posao.Odmah po zavrsetku dobija specijalizaciju iz oblasti koju je hteo a ne koju je morao da uzme, par godina nakon toga pocinje i da sljaka.
E to je tek fina prica.Doca radi na Klinickom, predaje na faxu, a radi i u dve privatne ordinacije.Zaradjuje vise nego Miskovic kad je bio mlad, obrce medicinske sestre, tu i tamo obave neki pregled cisto kada se uzeli doktorisanja i za celu tu zajebanciju je basnoslovno placen.Sve ovo naravno pokriveno je konstantnim proseravanjem na tim doktorsko burzujskim skupovima kako se doktori vise ne cene kao nekad, i kako ne mogu istu platu imati neki doktor i neki tamo sluzbenik.
Njegova kancelarija lici na kancelariju glavnog distributera Jack Danielsa (jer je naravno godinama rada, zasluzio to pravo, da i pacijenti, uz pomoc diskretnog dosaptavanja sestara saznaju da - Doktor ne pije nista, osim po nekada Jack.).
E tako prosecan Srbin vidi docu i zato ocekujem da ce se pri nekoj od revolucija u ovoj zemlji prvo krenuti na doktore.Inace, ja sam u potpunosti na strani doktora i razumem tezinu njihove situacije, kada se nedeljom popodne nadju u dilemi - Da li sutra otici na posao, ili na kongres u Stokholm...

Molim dr-a, ako moze da objasni ljubavno-kulturni-pedagoski odnos Emilije Popadic i Terminatora

Emiliju Popadic mozemo na neki nacin gledati kao srpsku Anu Karenjinu.Mada je i bez toga ova tema cesto obradjivana u domacoj kinematografiji a svodi se na moralnu dilemu glavne junakinje - Da li ostati sa ruralnim buzgom koji mi je iznapravio toliku decu, ili otici sa modernim, kulturiska jebacem koji ce mi citirati Santica i voditi me na fina mesta.
E sad, u ovoj seriji, scenarista pravi takvu pricu da nas navodi da pomislimo kako Emiliji nije samo do one stvari, vec tu postoji, kao sto si i ti naveo , neki pedagoski element.Jer taj profesor satro brine za njenog sina i jednog klasicnog jebivetra iz totalno nepoznatog razloga zeli da izvede na pravi put.To je upravo i razlog, taj nemirni sin , zbog koga se oni prvi put srecu.E sad, svima je jasno da profesor ne bi imao ni deseti deo tog strpljenja za malog Bobu da mu nije matoru taslacio.
Oni su na istoj talasnoj duzini (kakav klise iz domacih pesama, filmova, serija i ostalih sranja), medjutim, kao sto to i biva, na kraju ipak pobedjuje ruralni baja.Zato sto se Emilija u Gigu nije zaljubila usled njegove prefinjenosti i stihova recitovanih na njenom uvetu, vec bas zato sto je Srbenda, Balkanac, nabusit, kurcevit, sef u preduzecu, jednom recju Moravac.Poruka cele ove serije je da nekada treba biti fin, i treba razumeti zenu, ali da na kraju ipak pobedjuju rabadzije koje poptuno boli ona stvar sta zena misli o njihovim manirima, i da finocu treba cuvati samo za specijalne prilike.Jer kada zena dozivi romantiku kao nesto sto se skoro nikada ne desava, tada ce znati i da ceni tu romantiku, a ako je to everuday thing, vratice se, ili ce naci ruralnog baju koji ce je protresti mnogo bolje od neznih reci.

Doktore pomagaj, sanjam demone i bavim se egzorcizmom, šta da radim?

Droga.Samo droga ti moze pomoci da ti demoni postanu najbolji drugari, a isterivanje djavola samo izraz za manijacenje dama niskog morala.Ja bih ti pre svega preporucio da pocnes sa nekim opustenijim stvarima.Evo pecurke npr, ce te naterati da se smejes i u trenutku kada ukapiras da kenjas ispred komsijinog praga i kapiras da i on i njegova deca sve to gledaju na udaljenosti od 2 m.Neka tvoja nastranost postane deo tvog karaktera, nemoj je odbacivati, probaj da je pospesis svojom zavisnoscu.Probaj ovo, bar neko vreme i javi mi kako je proslo.

@shomy
E ovako izgleda kada ne probas eksere sve do kasnih tridesetih.Totalno odsustvo smisla, nepovezanost u igri...Spremnost ovolikog broja muskaraca da igraju zajedno govori nam da su oni ili gejevi, ili toliko izdrogirani da im je totalno nebitno.E sad, posto imamo na uvid i njihove pokrete, jasno nam je da su uradjeniji od Johny Deppa u Las Vegasu...Svakako da dominira teksas guy, svojim upecatljivim stilom, raznovrsnim pokretima i nepostojanjem ikakvog sinhronizma izmedju ruku i nogu.U svakom slucaju, ne treba previse duziti, klip govori sam za sebe.Ocigledno je da su oni mrtvi, a po odusevljenosti i entuzijazmu sa kojim nastupaju ovde mozemo zakljuciti da je u njihovim glavama cela ova situacija delovala mnogo ludje i zanimljivije.
Majko moja, ovo je nabolji post IKAD.

Sjajno. :angelic-little: :bow-yellow: :bow-blue: :bow-yellow: :bow-blue:

EDIT: Jedino si zaboravio Liki napisati cenu belog, i gde ćete se naći da obavite transakciju... :lol:
[align=center]Slika
Dr. Flameni[/align]
Korisnikov avatar
By Lika
Doktore, opet ja................. :auto-ambulance:

Opet imam čudne snove, sanjam Saleta Banjca i švedski bikini tim, no problem je šta je i Sale u bikiniju!? Šta da radim doktore, u čemu je problem?
Korisnikov avatar
By Kure
Lika napisao:Doktore, opet ja................. :auto-ambulance:

Opet imam čudne snove, sanjam Saleta Banjca i švedski bikini tim, no problem je šta je i Sale u bikiniju!? Šta da radim doktore, u čemu je problem?
Jesi li počeo sa terapijom koju ti je doktor prepisao?
Korisnikov avatar
By Lika
Kure napisao:
Lika napisao:Doktore, opet ja................. :auto-ambulance:

Jesi li počeo sa terapijom koju ti je doktor prepisao?
Dobio sam neke opijate, pa vidiš šta sanjam :o
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 59

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]