Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Nije on uopste pogrijesio. ;) Kada se pogleda cisto statistika, ne moze se vidjeti njegov stvarni uticaj na igru. Plus, one promasaje za tri koje pravi, vecina su izazvana time sto njemu utrpaju loptu u zadnjim sekundama napada i on sutira sa osam metara preko ruke.
Korisnikov avatar
By Peja
Mene odusevilo koliko rutisnki uze onaj poslednji sut, sa devet metara kao kap
Korisnikov avatar
By Zex88
Odlicni Cska,jos bolji Teo i Micov.
Korisnikov avatar
By Peja
Teo 24, Micov 20, Krstic 6, Teo 5 as i 4 skoka, Micov 5 skokova. Ne vidim ko moze da pridje Rusima, opaki su i to sa povredjenim Vimsom, bez Zorana i Voroncevica.
Korisnikov avatar
By Lepus
CSKA je veceras bio bas mocan. Igrali su fantasticu odbranu, iako imaju Tea. Ruski tandem pod kosevima briljirao, plus Micov. Zanmljivo mi je da je u nedostatku cetvorki u rotaciji, Krle u dva navrata igrao tu poziciju.

Vidim u statistici Barse da je Hezonja igrao sedam minuta. Nije napravio nista, ali je igrao. Ako si ti talentat i znas da igras (a mali zna), svi treneri ce tebi pruziti sansu. Samo se mi tjesimo kako nase igrace unistavaju namjerno i ne pruzaju im sansu.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Kakav je igrac Viktor Hryapa majko mila... Kako bi nam legao u reprezentaciji. Stvarno je masina. Jos mi ne ide u glavu kako ekipa sa njim i Kirilenkom nije uzela EL
Korisnikov avatar
By Peja
Koliko Teodosic ima samopouzdanja i kako mocno deluje. Mada se Mesina stalno nesto zesti na njega, dal sto ovaj dobro uradi, udje mu lopta ali van sablona pa se boji da ga sad sere a da ce sledeci put upropastiti utakmicu.
Mislim da je Micov Mesini omiljeni igrac, igrac zadatka, lepo je govorio o njemu kad je dolazio i ima veliku minutazu a poene je davao mozda na tri utakmice, mislim na ucinke preko 10,15.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Lepus napisao:CSKA je veceras bio bas mocan. Igrali su fantasticu odbranu, iako imaju Tea. Ruski tandem pod kosevima briljirao, plus Micov. Zanmljivo mi je da je u nedostatku cetvorki u rotaciji, Krle u dva navrata igrao tu poziciju.

Vidim u statistici Barse da je Hezonja igrao sedam minuta. Nije napravio nista, ali je igrao. Ako si ti talentat i znas da igras (a mali zna), svi treneri ce tebi pruziti sansu. Samo se mi tjesimo kako nase igrace unistavaju namjerno i ne pruzaju im sansu.
CSKA jeste bio mocan, ali to ne bi trebala da nas zavarava da su oni jos uvek dosta ranjiv tim. O tome je dosta govorila prosla utakmica protiv Brose Basketsa. Brose je igra brzo, munjevito brzu kosarku, gde je nekoliko pojedinaca bilo u stanju da jedan na jedan porucka protivnika. I timi su dosta namucili CSKA. Ako je to reper za formu i mogucnosti CSKA protiv tima koji igraju brzu kosarku i imaju vise talentovanih pojedinaca u igri jedan na jedan, onda ce CSKA ima dosta muke protiv Reala, koji igra brzo, mozda jos brze od Brosea a ima i kvalitetnije pojedince. Ja mislim da cu to CSKA izgubiti, sto i ne bi bilo lose, jer ce se tako mozda podici i uzvratiti u final foru. Bolje tako nego obrnuto.
Naravno, ako Vims ponovo uhvati formu, to ce biti munjevita igra u oba pravca. Ja takve utakmice ne volim, ali sta ces. Takodje, naravno, vise volim da gledam Micova i njegove poteze nego Vimsove.

Za ovo drugo. Mislim da si u pravu. Istina je negde izmedju. Mladi igraci dobijaju sansu bez obzira na nacionalnost (mada sigurno ima izuzetaka: vazno je na primer da igra jedan igrac iz zemlje koju klub predstavlja, pa bio on po kvalitetu losiji). Ali uvek je to malo zavisno i od stanja u kojem je klub, od trenera. Evo Radicevic je dobio sansu kod trenera, zbog koga je i dosao u Cajasol, pokazao se solidno. ali trener je ipak odlucio da nastupa u drugom timu. Zasto. Ko ce ga znati? Mozda je odlucio da Radicevic nije jos dovoljno sazreo, da ce mu pomoci dokazivanje na nizem nivou. Ali to je stvar trenera i nesto sto sa strane moze veoma tesko da se oceni kao dobro ili lose.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 102
Svaštara

Ja sad uspavao dete i vidim. Sok. Mlad covek. :sh[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]