AJMO BRACO UZET AMERE
AJMO BRACO UZET AMERE
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
AJMO BRACO UZET AMERE
AJMO BRACO UZET AMERE
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.
Brkato govedo.
Shommy " Grief is nature's most powerfull aphrodisiac"
Al nisam znao, veliki odmor kad stupi, dizelasima po klonji kurceve da pusis
Dok slusao sam rifove iz novembarske kise, zeldijima nogama podrkavala si pise
AJMO BRACO UZET AMERE
Lepus napisao:CSKA je veceras bio bas mocan. Igrali su fantasticu odbranu, iako imaju Tea. Ruski tandem pod kosevima briljirao, plus Micov. Zanmljivo mi je da je u nedostatku cetvorki u rotaciji, Krle u dva navrata igrao tu poziciju.CSKA jeste bio mocan, ali to ne bi trebala da nas zavarava da su oni jos uvek dosta ranjiv tim. O tome je dosta govorila prosla utakmica protiv Brose Basketsa. Brose je igra brzo, munjevito brzu kosarku, gde je nekoliko pojedinaca bilo u stanju da jedan na jedan porucka protivnika. I timi su dosta namucili CSKA. Ako je to reper za formu i mogucnosti CSKA protiv tima koji igraju brzu kosarku i imaju vise talentovanih pojedinaca u igri jedan na jedan, onda ce CSKA ima dosta muke protiv Reala, koji igra brzo, mozda jos brze od Brosea a ima i kvalitetnije pojedince. Ja mislim da cu to CSKA izgubiti, sto i ne bi bilo lose, jer ce se tako mozda podici i uzvratiti u final foru. Bolje tako nego obrnuto.
Vidim u statistici Barse da je Hezonja igrao sedam minuta. Nije napravio nista, ali je igrao. Ako si ti talentat i znas da igras (a mali zna), svi treneri ce tebi pruziti sansu. Samo se mi tjesimo kako nase igrace unistavaju namjerno i ne pruzaju im sansu.
sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.