Korisnikov avatar
By Karaburac
Gale, sve sve, ali da me poredis sa tim peskom zaista si me za srce ujeo :lol: Istina je, nisam odmah uzeo Miljena, ali zato imam 6 igraca 93' i mladje :D Nego sta bi na kraju sa Muricem, jel ce igrati prvo kolo ili moram da ga menjam?
Korisnikov avatar
By Gale
Korto Malteze napisao:
Gale napisao:Tako je. Samo jedan al' vredan , to ćemo pravilo morati da poštujemo.

Ma naravno! Nisam ni pokusao da napravim drugi da ne bih nesto zeznuo.... Malo je bezveze radi drugih privatnih liga u kojima bih ucestvovao....ali ipak ova nasa mi je najdraza pa cu u njoj i ostati.
Znam, jbg. To je za većinu problem. Ja sam, sa druge strane, uvek i furao samo jedan tim ( ako ih imaš više, to nije prava ljubav :D ) tako da meni nije frka...Al' kapiram da je većini bzvz. Ko vam je kriv kad ste preljubnici i prodane duše.

EDIT : KArabur, i hteo sam za srce da te ujedem! :D
Znači, osećam da će ta gomila tih igrača za koje samo ti znaš ( jer si naš agent među mlađim kategorijama i u KLS sferama) da eksplodira i donese ti, [s]sasvim nezaslužen[/s] , uspeh.
Ne znam za Murića. Zgranut sam da imaš bilo koga ko košta više od 40. Za sad ga i ja imam.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ja vec 4-5 sezona krecem sa 3 tima (gde se moze) i onda nakon par kola vodim samo 1. Ove sezone krecem sa po jednim na svim mogucim frontovima, a frontova je jedno 10-ak :D

Inace, prelako je sastaviti tim. Imam tim sa 9 krstenih igraca i Dalo mi je deseti, ali i on ce da pokida kao zmaj ove sezone :shhh:
Korisnikov avatar
By Mutinjo
The Answer napisao:Ja vec 4-5 sezona krecem sa 3 tima (gde se moze) i onda nakon par kola vodim samo 1. Ove sezone krecem sa po jednim na svim mogucim frontovima, a frontova je jedno 10-ak :D

Inace, prelako je sastaviti tim. Imam tim sa 9 krstenih igraca i Dalo mi je deseti, ali i on ce da pokida kao zmaj ove sezone :shhh:
Kaže se "mladi Dalo" ;)
Korisnikov avatar
By Gaja
Korto Malteze napisao:
Gale napisao:Tako je. Samo jedan al' vredan , to ćemo pravilo morati da poštujemo.

Ma naravno! Nisam ni pokusao da napravim drugi da ne bih nesto zeznuo.... Malo je bezveze radi drugih privatnih liga u kojima bih ucestvovao....ali ipak ova nasa mi je najdraza pa cu u njoj i ostati.
Kome bas stalo da ima vise od jednog tima neka napravi nov nalog na fantaziju pa nek stanca koliko hoce tima. U sustini nije fer da vecina imaju jedan a ostali po 2-3. Malo su ga i oni bezveze odradili ali sta je tu je, da budemo srecni sto i ima da pikamo.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
I'm In.

Kopnom i po vodi
Mutinjo svetom plodi
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Trojica iza KKP, trojica iz MV, dvojac iz BŽ, jedan iz Cedevite i jedan iz Metalca. Ciljam 80 poena.
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Ma gde da pravim jos jedan nalog-pikam samo ovde sa vama! :)

Nego ako bi neko bio dobar da mi objasni kakvi su benefiti kapitena-vidim da se spominje neki +/- indeks, ali mi nije bas jasno sta je to (nikada nisam igrao fantazi sa tim tripom-kapiten) a kapiram da moze biti bitno? :think:
Korisnikov avatar
By Zex88
Gde ste cke,stigo...

Slika
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 1366

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]