Korisnikov avatar
By Lika
Karaburac napisao:Ljudi, jel sam ja zvanicno najveca stipsa na forumu sa 121 kreditom u steku? :D
Ne sekiraj se, ja sa isto blizu sa oko 90 :D , no možda ti stipsanje i pomogne na NBA draftu ;)
Korisnikov avatar
By Peja
Usao da napisem jedan post a na kraju se registrovao na Aba, napravio profil, svoj tim...ahahah

Dosta dobrih igraca na rasprodaji
Korisnikov avatar
By Gale
Karaburac napisao:Ljudi, jel sam ja zvanicno najveca stipsa na forumu sa 121 kreditom u steku? :D
To je, otprilike ovaj nivo uštede: otkaz za 120 000 radnika, plus smanjenje plata i penzija za 20% i to sve odmah. Ima igrači da ti podignu ustanak i spale svlačionicu do trećeg kola.

Slika

To je prvo, a drugo, sigurno nemaš Miljena, oko naše!

Ja sam, uz stipsarluk o kome će generacije pričati, uštekao tek oko 60K ( videćemo do petka koliko tačno).
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Koliko sam skapirao ne moze se napraviti jos neki tim za neku drugu privatnu ligu,jer ce ga ubaciti i u ovu nasu? :o
Korisnikov avatar
By Gale
Tako je. Samo jedan al' vredan , to ćemo pravilo morati da poštujemo.
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Gale napisao:Tako je. Samo jedan al' vredan , to ćemo pravilo morati da poštujemo.

Ma naravno! Nisam ni pokusao da napravim drugi da ne bih nesto zeznuo.... Malo je bezveze radi drugih privatnih liga u kojima bih ucestvovao....ali ipak ova nasa mi je najdraza pa cu u njoj i ostati.
Korisnikov avatar
By Peja
Kako da vidim tudji tim npr Galetov?
Da li je to moguce uopste? Nov sam u ovome pa ne znam :D :D
Korisnikov avatar
By Kure
Peja napisao:[highlight=#ffff40]Kako da vidim tudji tim[/highlight] npr Galetov?
Da li je to moguce uopste? Nov sam u ovome pa ne znam :D :D
.!.
И тата би сине... :lol:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 1366

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]