Stare teme
Korisnikov avatar
By Gale
Da li još neko ima viziju da će Darko Planinić da se trgne iz indeksne pospanosti? Nosim se mišlju da ga avnagardno stavim u tim.

Kure, u pravu si za Gordu. Ukopao me je protiv CZ-a, pa sam mu to zapamtio, i od tada mi je "sumnjiv". Inače isporučuje sasvim fine indekse, ne mogu da kažem.
Korisnikov avatar
By Kure
Gale napisao:Da li još neko ima viziju da će Darko Planinić da se trgne iz indeksne pospanosti? Nosim se mišlju da ga avnagardno stavim u tim.

Kure, u pravu si za Gordu. Ukopao me je protiv CZ-a, pa sam mu to zapamtio, i od tada mi je "sumnjiv". Inače isporučuje sasvim fine indekse, ne mogu da kažem.
Па сигурно нема шансе у следећем колу против неукротивих мајстора лопте... :lol:
Slika

ЕДИТ: Стварно ми није јасно како оволике мрцине не могу "ни да прдну" чак ни у јадној АБА лиги.
Korisnikov avatar
By Lucky
Nookie napisao:morao si da sutnes nekog skupog da bi imao kesa za izmene
Pa bio bih ''na knap'' sa lovom ali mi se ne odustaje od Lovernja i Bobija. S druge strane Sava mi zaradio brdo kesa a u zadnje vrijeme ne briljira. Bader mi je potencijalni x-faktor u ovom kolu buduci da igra protiv ''uvijek pouzdane'' centarske linije Radnickog.
Lucky napisao:
MILOS OBILIC napisao:Milosavljevic,Marjanovic su prodati,a dovedeni Kinsi i Bircevic.
Ma trebao si Milosavljevicu dati jos jednu sansu, sigurno bi opravdao povjerenje. :lol:
Prosli put ga nisam izvadio jer sam zakasnio i ostao mi u 4 ekipe. :D
No izbor umesto njega je bio katastrofalan. Niko mi nije pouzdan od Sehovica,Stojanovskog,Murica i slicnih.
Korisnikov avatar
By Nookie
Lucky napisao:
Nookie napisao:morao si da sutnes nekog skupog da bi imao kesa za izmene
Pa bio bih ''na knap'' sa lovom ali mi se ne odustaje od Lovernja i Bobija. S druge strane Sava mi zaradio brdo kesa a u zadnje vrijeme ne briljira. Bader mi je potencijalni x-faktor u ovom kolu buduci da igra protiv ''uvijek pouzdane'' centarske linije Radnickog.
Varda bi mogao da se razigra,al nisam smeo da ga uzmem. Cesto nije putovao na gostovanja ove sezone,pa nisam hteo da rizikujem. Dovoljan mi je rizik sa Vorenom :D
  • 1
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 186
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]