Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
MileBL napisao:Stimca protivnici ne shvataju ozbiljno, u slucaju malo boljeg skautinga on bi bio u potpunosti zaustavljen.
Ne moze da se skautira neko ciji je glavni argument BORBA, to ne moze da se predvidi. Borba se pokazuje kroz skok i odbranu
Narocito kad taj neko izgleda kao tele sa 100 i kusur kila i 210 cm.
Isto tako u timskom smislu niko ne moze da skautira Oly kad dodje zavrsnica El jer se oni bore i imaju jednog dobrog igraca, tako vec dve godine, to pokazuju preokreti u zadnja dva finala.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Peja napisao:
Gaja napisao:Vala ako Stimac nastavi ovako mozda bude i prvi centar ukoliko Krle odustane.Jedini koji je odigrao dobro protiv Reala.Dabl dabl 10 poena i 11 skokova.
Real u prvom poluvremenu 10 trojki i to je napravilo razliku.U drugom Unikaha krenula dobro ali Real cas napravi seriju i srusi im snove.Zadnjih 2-3min je bilo zajebavanje Reala.
Pisao sam i ja na temi reprezentacije, imamo predrasude prema decku koji napreduje svake godine, u smislu ucinka, jacine kluba i lige.
Pritom na Ep nije ni igrao
A da stavimo i Lesica na 4? :dance:
Korisnikov avatar
By Peja
Taman posla, jedan kida u timu gde nema zamenu i igra ABa i EC a drugi u konkurenciji Vaskeza, Hetsajmera (ili kako vec se zove) igra 20 i vise min i ima nekoliko double double u spanskoj i evroligi
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
miki napisao:Djordje Drenovac potpisao za Valjadolid.
Valjda ce dobiti i pristojnu minutazu. Nije bio los u mladjim kategorijama.
Korisnikov avatar
By Gaja
Sad gledah Kanariju protiv Kahe.Otvorila Kanarija odlicno tekmu i vodila i preko 10 do poluvremena.U drugom poluvremenu poludeo Nocioni i stigli ih ali u neizvesnoj zavrsnici ipak je Kaha izgubila.Tomas Huertel prosle godine je bas bio zvrk ali ove sezone se razvio u sasvim dobrog pleja.I Bred njuli mi ostavio dobar utisak, on je bio super i pre dok igrao za Ritas valjda, ne znam kako nije otisao u neki dobar klub posle.Da dodam jos da Kanarija ima odlicnu publiku,nesto kao Radnicki pre 2-3 godine...

Andjusa protiv Reala 14 poena i 9 index uz sut za tri 1 od 4

Saragosa razbila Bilbao 88-72 Najbolji igrac Damjan Rudez sa 18 poena uz sut za tri 4 od 5

Ljubicic u porazu svog tima od Huventuda 12poena i 16index i najbolji igrac u svom timu.

Stimac nastavlja sa dobrim partijama, 10 poena, 6 skokova uz 15index.

Paunic slab, 7 poena 2/5 za dva i 0/3 za tri uz index 5.

Veceras u 19h na Areni 2 Valensija Barsa.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]