Stare teme
Korisnikov avatar
By Nookie
Peja napisao:Cska sutra od 2 popodne?
aha...prvi put ovaj termin u EL...
Korisnikov avatar
By Jomer
Radicevic bolje da je otisao na koledz nego sto mase peskirima u Sevilji
Korisnikov avatar
By Gaja
Lepa tekma Barsa-Kaha.Kaha je uglavnom vodila i malo je falilo da na kraju izgubi.
Zadnja akcija za Kahu je bila fenomenalno odradjena,svi su se izvukli na trojku dok pod kosem je postavljen blok Nocioniu ispod samog kosa koji ostaje sa Papanikolauom i ostalo je istorija.Posle su zalepili Navara i pobedili.
Korisnikov avatar
By rudonja
Nookie napisao:
Peja napisao:Cska sutra od 2 popodne?
aha...prvi put ovaj termin u EL...

To je 5 popodne po ruskom lokalnom vremenu.
Korisnikov avatar
By Jomer
Cvetinovic Nikola 18 poena u porazu Valjadolida , Toine valjda pisao za njega bio je na Akronu ili sam pomesao nesto?
Korisnikov avatar
By Antoine
Jomer napisao:Cvetinovic Nikola 18 poena u porazu Valjadolida , Toine valjda pisao za njega bio je na Akronu ili sam pomesao nesto?
Bio na Akronu, ali ne sećam se da sam ga nešto pominjao. Mislim da je bio u Radničkom na probi ili tako nešto?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mislim da je @Miki nesto pisao o njemu. Ne secam se da je bio na probi u Radnickom?
Korisnikov avatar
By Antoine
Karaburac napisao:Mislim da je @Miki nesto pisao o njemu. Ne secam se da je bio na probi u Radnickom?
http://ritamgrada.rs/kragujevac/sport/k ... -pripreme/
Na prvoj prozivci našli su se Stefan Jović, Miloš Dimić, Marko Marinović, Duško Bunić, Sava Lešić i Strahinja Stojačić, zatim kandidati za dres prvog tima iz juniorskog pogona – Mihailo Todorović, Andreja Stevanović i Stefan Rosić, kao i igrači koji će u narednim danima pokušati da se izbore za dolazak u Kragujevac – Bogić Vujošević (BKK Radnički), Miloš Janković (Mladost Čačak), Nikola Jevtović (Sloboda Užice) i Nikola Cvetinović (AEK Kipar).
Korisnikov avatar
By Karaburac
Svaka cast za memoriju, ja sam potpuno zaboravio da je i on bio u toj prici.
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Ovo jos nisam video evroligaska ekipa prima 100+ poena na domacem terenu :lol:
Pred kraj trece Lokomotiva Enisej 72-88 ...

ps: 86-109
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]