Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
ULTRA KOŠARKA napisao:kako Real igra moćno. Jesu manje više svi antipatnični do zla boga, ali igraju super
slozio bih se sa tobom da igraju odlicno i da imaju dosta antipaticnih igraca, ali npr kod njih gotivim Rodrigeza i Mirotica ostali su mi "vaka-vaka"

jedva cekam da nam dodju u cetvrtak :D
Korisnikov avatar
By Antoine
Vincent Vega napisao:Kako lepo igra DJ Cooper, milina gledati. Rana moja neprebolna...

Edit: on izadje zbog drugog faula i Pao napravi 10:0.
:text-+1:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Salvatore Guliano napisao:
ULTRA KOŠARKA napisao:kako Real igra moćno. Jesu manje više svi antipatnični do zla boga, ali igraju super
slozio bih se sa tobom da igraju odlicno i da imaju dosta antipaticnih igraca, ali npr kod njih gotivim Rodrigeza i Mirotica ostali su mi "vaka-vaka"

Upravo je taj Mirotic najomrazeniji igrac Reala jer decko nema nacionalnu svest i i prenaduvan je igrac.Losa verzija Novice iz najboljih dana.
Rodrigez,Fernandez,Rejes i oni centre Reala su isto smradine.
Jedino je Kerol ok momak.
Korisnikov avatar
By Antoine
MILOS OBILIC napisao:
Salvatore Guliano napisao:

Upravo je taj Mirotic najomrazeniji igrac Reala jer decko nema nacionalnu svest i i prenaduvan je igrac.Losa verzija Novice iz najboljih dana.
Rodrigez,Fernandez,Rejes i oni centre Reala su isto smradine.
Jedino je Kerol ok momak.
A Carroll Azer ima "nacionalnu svest"?

Mali off, ali da pitam ja tebe, da li ljudi koji se ne trude da pošteno nauče pravopis svog jezika imaju nacionalnu svest?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bolje da si naucio da gledas u svoje dvoriste nego druge ljude.
Mirotica ostale igrace koji nece da igraju za Srbiju ne podnosim, a pogotovo Mirotica koji je dobijao sansu umesto Novice Velickovica.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kakve tacno Mirotic ima veze sa Srbijom? Rodio se u Crnoj Gori, a zivi u Spaniji.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Znam ja sta on potencira, ali on ima veza sa Srbijom koliko i ja sa Crnom Gorom (zive mi neki rodjaci tamo...).
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 217
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]