Teme vezane uz regionalnu ligu
ULTRA KOŠARKA napisao:Eto ja se nadam da će se Igokea što brže raspasti.

Budućnost je sigurna na F4.
dobro, ti onda putij u zagreb i gledaj cedevitu :D ja razumijem da ljudi imaju animozitet još od onog incidenta u boriku, al meni je bitno da se ovdje igra kvalitetna košarka u nadi da će se borac vratiti.
SinisaBL napisao:
Antoine napisao:Igokea dovela centra

Odličan skakač, snažan, dobar defanzivac, slabiji napadač
0,9 poena i 0,8 skokova u prosjeku :D mislim da od ovoga slabije ne postoji a doveden da skače. realno, sa jorovićem na četvorki nisu imali nikakav skok. ovaj ako skoči 0,8 po utakmici, i to će biti veliki napredak.
Ne znam za sezonu u Francuskoj, moje mišljenje je na osnovu koledž karijere
By Park
Kure napisao:Jbmt sve šta su radili sa ovim Nurkićem kad tako igra? Pa prošle sezone nije umeo patike da veže a kamoli šta drugo... Ljubomoran sam baš... A tužno je to što sam ljubomoran na polu-drvo što Nurkić jeste, što automatski znači da su naši još gori... Boljeg ni na vidiku...
Pratim Nurkica gotovo tri godine i ne mogu se sloziti sa tobom da je polu-drvo.
Prvo sto odlicno razumije igru i nije sirov u napadu.Ima odlican sut i mekanu ruku gdje sam ga ja uzivo gledao kako je pogadjao trojke u serijama pred utakmice.Momak je imao pomalo ludu glavu i zbog nje je mogao i propasti da nije otisao na polusezoni u Zadar kod Ante Nazora gdje mu je ovaj te bubice i definitivno izbio iz glave.
Ovo sto on pokazuje samo je pocetak jer on ozbiljnu kosarku pocinje igrati tek od februara 2013 godine i kako Repesa kaze ima beskrajan prostor za napredak.Guraju ga pod kos jer malo je centara u ligi koji mu mogu parirati snagom i i tjelesnom konsitucijom.Jos kad pocne raditi na sutu sa poludistance i jos popravi ledjnu tehniku bice pravo opasan.
Najbolje od njega tek slijedi i ja mu zelim sve najbolje kao i svim ostalim mladim igracima sa ovih prostora..
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]