Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao:Engleski championship, uzmes Notingem Forest da ih vratis na staze stare slave...
Haha,nekoliko puta sam to radio,ali izgubim strpljenje sa njima..Vracao ih u premijer ligu,no kad se vratim,mrzi me da se ganjam dalje.Pre svega jer ne uspem da realizujem projekte koje sam naumio.

Sad na proslom sam radio u Svonsiju,imao dobar budzet,kupio Vukana,Stefana,Dragovica i Mitrovica ,gurnuo neke mlade Velsane u tim i hteo sa Remzijem da zatvorim tim,ali dojka nije htela da pristane na transfer.
Na polusezoni sam bio sesti,sa malim zaostatkom za drugim na tabeli(Siti bio ubedljivo prvi),ali zbog izlaska novog nisam nastavio.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Zex88 napisao:
Karaburac napisao:Engleski championship, uzmes Notingem Forest da ih vratis na staze stare slave...
Haha,nekoliko puta sam to radio,ali izgubim strpljenje sa njima..Vracao ih u premijer ligu,no kad se vratim,mrzi me da se ganjam dalje.Pre svega jer ne uspem da realizujem projekte koje sam naumio.

Sad na proslom sam radio u Svonsiju,imao dobar budzet,kupio Vukana,Stefana,Dragovica i Mitrovica ,gurnuo neke mlade Velsane u tim i hteo sa Remzijem da zatvorim tim,ali dojka nije htela da pristane na transfer.
Na polusezoni sam bio sesti,sa malim zaostatkom za drugim na tabeli(Siti bio ubedljivo prvi),ali zbog izlaska novog nisam nastavio.
zex pa ti si nas???

ne znam ne igra mi se cempionship nesto, a i ja nisam dete doba notingwma xD

probao sam sa parmom sinoc i nastavicu danas, ali kao da jos uvek nisam siguran u to...
Korisnikov avatar
By Zex88
Jos od 2003. ;)
Samo zadnje dve-tri godine nemam zivaca da se mlatim puno.
Korisnikov avatar
By Antoine
Glasgow Rangers, keva za početak. Samo ja ne mogu njih da uzmem, kao da vodim Zvezdu.
Korisnikov avatar
By Lika
Koliko sam samo vremena nekada znao umlatiti ovom igrom :doh:
Korisnikov avatar
By Karaburac
rudonja napisao:Mogu li se kroz Menadzer steci neka prakticna znanja?

Preporucio bih PSD-u da ga igra, ako uzmes klub koji je u govnima sa finansijama, vrlo se brzo naucis sta znaci stednja.
Korisnikov avatar
By Zex88
Karaburac napisao:
rudonja napisao:Mogu li se kroz Menadzer steci neka prakticna znanja?

Preporucio bih PSD-u da ga igra, ako uzmes klub koji je u govnima sa finansijama, vrlo se brzo naucis sta znaci stednja.
Hahahahaha..
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
igrao sam se i birao i birao i evo sad sam uzeo Lil fin tim, odlican vezni red imaju, finu odbranu, mog ljubimca Kalua i Enejamu + 13milki budzeta :D
Korisnikov avatar
By Kure
Salvatore Guliano napisao:igrao sam se i birao i birao i evo sad sam uzeo Lil fin tim, odlican vezni red imaju, finu odbranu, mog ljubimca Kalua i Enejamu + 13milki budzeta :D
Jbš to, to kao da vodiš novu CZ - para koliko nećeš... budžet no limit.... Ulažu svi Arapi, Rusi, Turci... još fale Indija i Pakistan. :lol: .!.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Kure napisao:
Salvatore Guliano napisao:igrao sam se i birao i birao i evo sad sam uzeo Lil fin tim, odlican vezni red imaju, finu odbranu, mog ljubimca Kalua i Enejamu + 13milki budzeta :D
Jbš to, to kao da vodiš novu CZ - para koliko nećeš... budžet no limit.... Ulažu svi Arapi, Rusi, Turci... još fale Indija i Pakistan. :lol: .!.
pa mora od necega da se zivi u Francuskoj ligi u kojoj imam dva giganta P$G i Mona€o + su tu Lion i Marsej sa odlicnim timovima... mada dzabe mi ovih 13 milki kad moram skoro pola da dam za povecanje plata nece mi niko dodje :P
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 57
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]