Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Vuk
Ljudi, upload-ovali FM 14 na Pirate-u :dance:
Korisnikov avatar
By Vuk
Ja nisam ni pokusao da download-ujem, jer pikam i dalje ovu 13-icu. Citao sam komentare ljudi, kazu da radi kada se skine i neki patch, a i rece mi jedan ortak da je on vec opeglao prvu sezonu. Ko prvi skine i instalira, neka javi da li valja.
Korisnikov avatar
By Jomer
Jbg ispade ja ovde jedini peglam original, :( , igram sa Vulvsima , Liga 1 , imaju brutalan tim za ovaj rang takmicenja tako da mi dobro dodje za uhodavanje FM, mada menadzer nema nekih znacajnijih promena u odnosu na 13 sem promene database i nekih sitnih korekcija sve je isto, citam ovo za nize rangove nikad nisam igrao sa timovima ispod 3ranga odnosno igrao sam Liga one i kod italijana C1, svaka cast ekipi za ovo igranje od Konferencije ja iskreno nemam zivaca a i od CM2002/2003 gde sam igrao 10+ sezona nisam spojio vise od 6 sezona
Korisnikov avatar
By Antoine
E 'bem vas baš sve, uz sve obaveze morao sam da krenem opet da peglam FM posle ovih priča. Moj izbor: England Blue Square North (po srpski: 6. liga)

Slika
Korisnikov avatar
By Karaburac
Svaka cast Toine, inace na save-u koji sad igram Corby mi je feeder klub :). Za divno cudo imaju sanse da udju u visi rang, nisam to ocekivao od njih.
Korisnikov avatar
By fanste90
Jomer napisao:Jbg ispade ja ovde jedini peglam original, :( , igram sa Vulvsima , Liga 1 , imaju brutalan tim za ovaj rang takmicenja tako da mi dobro dodje za uhodavanje FM, mada menadzer nema nekih znacajnijih promena u odnosu na 13 sem promene database i nekih sitnih korekcija sve je isto, citam ovo za nize rangove nikad nisam igrao sa timovima ispod 3ranga odnosno igrao sam Liga one i kod italijana C1, svaka cast ekipi za ovo igranje od Konferencije ja iskreno nemam zivaca a i od CM2002/2003 gde sam igrao 10+ sezona nisam spojio vise od 6 sezona
Ne peglas jedini...Napokon sam sa Ebbsfleetom preskocio jos jedan rank,nakon 3 godine tavorenja u 5 ligi uspeo sam kroz promociju da udjem u 4.Uprava mi prosiruje stadion za 4k(em sto su se zaduzili 7m em sto cu cekati 2 godine)i sad cu imati 8k mesta,postao sam filijala Arsenalu ,imam cak i jednog reprezentativca.Polako me smara vodjenje kluba tako da cu krenem izpocetka sa Partizanom,Paokom ili Steauom...Par transfera dok sam igrao sa ovim,Sulejmani u Zvezdi,Fejsa u Partizanu,Markovic u Chelseau za 41m,Mitrovic u Interu za 15...
Korisnikov avatar
By Jomer
@fanste ja koliko sam snimio nije lose krenuti sa RB Leipzig-om 3 nemacka , drzi te Red Bull , stadion 40000+
Korisnikov avatar
By Joomla10
Antoine napisao:E 'bem vas baš sve, uz sve obaveze morao sam da krenem opet da peglam FM posle ovih priča. Moj izbor: England Blue Square North (po srpski: 6. liga)

Slika

Isti slucaj, samo ja sam krenuo sa bracom iz Engleske, Notts County, budzet 8k :lol: .
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 57

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]