Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By ofkovac
brate on sa 226 ne moze da iskoristi 10 lopti ispod kosa to je skandal...a za odbranu da ne pricam, dovoljno je da igrac sa loptom napravi obicnu fintu suta i ovaj vec vrti glavom ne zna ni gde mu je igrac ni gde je kos...radnicki je mec dobio zbog ofanzivnog skoka gde im je ubedljivo najvise pomogao dujkovic...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ma ne kazem ja da je on dobar igrac, samo kazem da je sada Dvajt licno u odnosu na ono kakvog ga pamtim. Moze on da postane pristojan igrac za ovaj nivo, ako bi se lepo radilo sa njim.
Korisnikov avatar
By Joomla10
@ Karabu

Ortak iz Uzica mi kaze da su svi u klubu odusevljeni Malesevicem. Mislim da ce on biti jedan od najboljih igraca ove sezone u KLS. Slazem se sa tobom da bi on vise legao Muti nego nama. Mada kada pogledas nasu rotaciju, ubedjen sam da bi doprineo vise nego Andric koga branim od prosle godine.

Pogledah sada statistiku sa meca u Smederevu, Jaramaz, Zagorac i Simovic najbolji i moram priznati da sam iznenadjen ovako ubedljivom pobedom nad ekipom iz Vrsca.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Vrsac je i prosle sezone sa mnogo boljim timom popio stotku u Kraljevu... Desi im se to bar jednom svake godine izgleda.

Pa dobro, od Andrica tesko da bi bio gori kada Andric ni ne igra. Ima on znanje za ovu ligu to je definitivno, ja cisto sumnjam da ce on docekati super ligu sa Slobodom. Inace meni su Uzicani i ove godine omiljeni tim, samo kad bi uspeli da izguraju celu godinu sa istim sastavom.
By Edibledi
Joomla10 napisao:@ Karabu

Ortak iz Uzica mi kaze da su svi u klubu odusevljeni Malesevicem. Mislim da ce on biti jedan od najboljih igraca ove sezone u KLS. Slazem se sa tobom da bi on vise legao Muti nego nama. Mada kada pogledas nasu rotaciju, ubedjen sam da bi doprineo vise nego Andric koga branim od prosle godine.

Pogledah sada statistiku sa meca u Smederevu, Jaramaz, Zagorac i Simovic najbolji i moram priznati da sam iznenadjen ovako ubedljivom pobedom nad ekipom iz Vrsca.
Коментар на вест о победи Слободе из Спортског Журнала
Uprkos velikoj pobedi utakmicu je obelezila teska povreda Nemanje Vucicevica,beka Slobode…
Naime,Vucicevic je operisao nogu pre 10-tak dana…gledajuci utakmicu u publici prilikom poslednjeg kosa Kutlesica,skocio je od radosti i zakacio operisanom nogom za mali zidic koji razdvajatriine i teren…to je prouzrokovalo strasan pad i verovatno otvoreni prelom noge!
Katastrofalna slika!

Туга :crying-yellow:
Korisnikov avatar
By dachakg
OKK - Crnokosa 73:79
Vojvodina - Borac 66:67 (trojkom u poslednjoj sekundi)
Veoma interesantan pocetak lige! Ko bi rekao da ce Crnokosa da bude lider posle dva kola,a Vojvodina na zacelju!
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pobedu Crnokose nisam ocekivao ni u najludjim snovima :shock:
Napredak dobio nezgodnu ekipu Tamisa, vidi se da Bosko zna sta radi.
Vojvodina 2 puta tesno gubi u Novom Sadu, tesko ce se povratiti od ovoga.
Korisnikov avatar
By Joomla10
dachakg napisao:OKK - Crnokosa 73:79
Vojvodina - Borac 66:67 (trojkom u poslednjoj sekundi)
Veoma interesantan pocetak lige! Ko bi rekao da ce Crnokosa da bude lider posle dva kola,a Vojvodina na zacelju!
Ne sipaj so na ranu ko Boga te molim... Sunce ti jebem jel morao bas sad da da jebenu trojku?

Iznenadjenje za mene je pobeda Crnokose, vodili su tokom drugog poluvremena i sa 10 razlike, Malidzan i dalje rastura kod njih, Micovic koji je bio kod nas na probi sada igra za OKK.
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]