Stare teme
@Knofler

Pogledao sam ovo sto si postavio.

da li si cuo za Ferenca Puskasa?
Njega nisu uvrstili u idealan tim,a nije jedan od najboljih evropskih igraca nego scetskih.Ono sto je Puskas bio u Evropskim okvirima to je pele u Svetskim.
Nema jednog Krojfa i nijednog Engleza.Nije recio jedan Blohin..Matijas Zamer i koliko jos Nemaca.

To neumanjuje izbor Dzajica.
By Knofler
strelac napisao:@Knofler

Pogledao sam ovo sto si postavio.

da li si cuo za Ferenca Puskasa?
Njega nisu uvrstili u idealan tim,a nije jedan od najboljih evropskih igraca nego scetskih.Ono sto je Puskas bio u Evropskim okvirima to je pele u Svetskim.
Nema jednog Krojfa i nijednog Engleza.Nije recio jedan Blohin..Matijas Zamer i koliko jos Nemaca.

To neumanjuje izbor Dzajica.
Jbga, listu su pravili eminentni strucnjaci koji o fudbalu znaju vise od tebe i mene.
Treba da nam je cast sto imamo naseg igraca u izboru.
Naravno da sam cuo za madjarsku laku konjicu, koja je na SP tukla 8:2 ili 8:3 u grupi Njemce a u finalu porazena od istih sa 2:3 uprkos vodjstvu 2:0.
Puskas je igrao sa jednom nogom taj mec.
Kocis bio najbolji strijelac cini mi se.
Dajte bre ljudi stvarno, zatrovaste najbolju temu na forumu (posle NCAA naravno). Na svaštari vodite političke debate, ovde birate najboljeg evropskog fudbalera, pa gde čovek malo da se opusti... :evil:
Knofler napisao:Idi begaj Toine, pisi o NCAA, to je za tebe kao da ja ispricam nesto o Mekgrejdiju (koji se btw, vraca u NBA po prsten, iako ga ti hejtujes) :whistle:
Kad ćeš bre da shvatiš da ne hejtujem T-Maca i Franklina već tebe
By flameni
@knofler

Ajde necemo vise o ovome.Opet si pokusao da analizu nekog sajta predsavis kao zvanican izbor i ulovljen si u lazi, al gotivan si bez obzira na to.
Johan Krojf , po meni igrac u rangu Maradone i Pelea nije u timu.
Drago mi je sto su stavili Dzaju naravno.
By Knofler
Jedini igrac koji zasluzuje da mu se ime pomene uz Pelea i Dijega jeste debeli Ronaldo. Mozda ce Mesi biti jednog dana.
I ja sam vidio da je Goal.com pravio, izvinjavam se moja je greska, davno sam procitao ovu vijest.
No to ne umanjuje pocast koja je Dzajicu ucinjena, a evo bio je i najbolji igrac EP 1968. pored toga.
Ovim zatvaramo spamovanje teme.

A ti se predebeli Walkeru pusi, moraces da me trpis jos ;) :whistle:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 59

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]